Restaurantoplevelser nær Holstebro

Smag på Nørre Vosborg

På herregården Nørre Vosborg har vi to helt unikke madkoncepter: N.V. Tasting og Classiqé. Selvom restauranterne og deres koncepter er vidt forskellige, har de én ting til fælles: ægte herregårdsstemning. 

Begge restauranter byder indenfor til spændende restaurantoplevelser, hvor du har mulighed for at opleve helt unikke smagssammensætninger fra to forskellige køkkener. 

Nedenfor kan du gå på opdagelse i aktuelle oplevelser, der kan være alt fra rene restaurantoplevelser til koncertoplevelser med middag og meget mere.

 

NrVosborg_Brunch_Borddækning-1435

Brunch med Vestjyske specialiteter

Hver søndag

Brug søndagen med vores populære brunchbuffet – hvor lokale specialiteter er i højsædet, uformel stemning er at føle og hvor hele familien er velkomne.

NV-Tasting_RAISFOTO_0966

Cortsen Sommer Pop-Up

I uge 27 + 28

By Cortsen laver innovativ gastronomi i absolut topklasse og som noget helt særligt kan det opleves eksklusivt på Nørre Vosborg i N.V. Tasting i hele 2  uger i sommeren, hvor vi gentager succesen “Cortsen Sommer Pop-Up”. Køb billetten direkte vi link og bestil overnatning for sig her hos os online eller på 97484897.

 

Hjort

Bøf & Brøl

13. & 20. september samt 4. oktober

Traditionen tro byder vi, i samarbejde med Hedevang Outdoor, indenfor til Bøf & Brøl – vores årlige natur- og gastronomioplevelse i særklasse.

web_NørreVosborg_Mortensaften2

Mortens Aften

10. november

Traditionen tro byder vi inden for til en hyggelig og traditionsrig Mortensaften på Nørre Vosborg med alt hvad hjertet begærer og alt hvad sig til hører plus lidt ekstra.

web_Nr-Vosborg_RAISFOTO_9642

DKs bedste kvindelige kokke

21. september

Denne aften præsenterer vi i samarbejde med Den Danske Spiseguide og Bent Christensen et udvalg af Danmarks Bedste Kvindelige Kokke. 

web_Nr-Vosborg_RAISFOTO_1304

Pinsefrokost

18.-20. maj

Hold jeres pinsefrokost på Herregården med garanti for en forrygende dag. Her får I en fantastisk frokost  baseret på de bedste råvarer og mad lavet fra bunden. Hyggen og gastronomien er garanteret her på Nørre Vosborg og I kan nyde en fantastisk gåtur i vores naturskønne oplevelser før eller efter i sætter jer til bords.

Påskebord

Påskefrokost

28.-31. marts

Hold jeres påskefrokost på Herregården. Her får I en fantastisk frokost  baseret på de bedste råvarer fra egnen og mad lavet fra bunden. Hyggen og gastronomien er garanteret her på Nørre Vosborg.

Valentinmiddag

Romantisk Valentinsmiddag

14. februar

Inviter din partner til en valentinesmiddag udover det sædvanlige i herregårdens unikke slotsstuer. Nyd 9 serveringeri et rum  oplyst udelukkende af levende stearinlys.

Gastroclash - nrv

gastro clash

18. maj

Den klassisk uddannede køkkenchef Benjamin møder autodidakte Mads Cortsen til et venskabelig gastro-clash, hvor hver præsenterer 3 snacks og 3 retter.

Reje-asparges-ret

Aspargesfestival

15.-20. maj

Vi henter årets første sydfynske asparges fra Knabegaarden. Vi serverer 3-lækre retter med asparges samt en dessert. Alle 4 retter kun DKK 495,- (inkl. champagne, snacks og vinmenu 995,-)

N.V. Tasting

Ornellaia-Aften

5. november

En ekstravagant aften med 15 serveringer fra N.V. Tasting og stor fokus på den italienske og anerkendte vinproducent Ornellaia.

Nørre Vosborg_Classique_8698-1600px

BEAUJOLAIS NOUVEAU

17. november

Glæd dig til en fantastisk aften med fem klassiske franske efterårsserveringer afstemt til årets Beaujolais Nouveau.

Michael-Learns-To-Rock-Presse-Foto-scaled

Micahel learns to rock

31. marts

Tag med til fest når Michael Learns to Rock gæster Nørre Vosborg. Start festen i én af vores anmelderroste restauranter.

winemakers dinner mas

Winemakers dinner MAs amiel 

13. april

Vi får i N.V. Tasting besøg fra en af Frankrigs mest legendariske vingårde Mas Amiel som medbringer nogle fantastiske vine fra området Maury.  

Nr-Vosborg_RAISFOTO_7994-1600px

nytårsophold

31. december

Du kan godt begynde dig at glæde dig. Den 31. december byder vi indenfor til årets fest på Nørre Vosborg – nemlig vores nytårsophold. 

Julemad

Julefrokost

November & december

En helt særlig aften med gode traditioner og ægte julestemning. Vi serverer en lækker traditionel julefrokost med efterfølgende fest.

Kombinér med en overnatning

Vil du gerne slutte restaurantoplevelsen af med manér? Du kan selvfølgelig kombinere oplevelsen med en dejlig overnatning på vores charmerende herregårdshotel inkl. vores populære morgenbrunch med lokale, økologiske og hjemmelavede specialiteter. Nedenfor kan du gå på opdagelse i alle vores værelseskategorier.