restauranTOPLEVELSER

Smag på Nørre Vosborg

På herregården Nørre Vosborg har vi to helt unikke madkoncepter: N.V. Tasting og Classiqé. Selvom restauranterne og deres koncepter er vidt forskellige, har de én ting til fælles: ægte herregårdsstemning. 

Begge restauranter byder indenfor til spændende restaurantoplevelser, hvor du har mulighed for at opleve helt unikke smagssammensætninger fra to forskellige køkkener. 

Nedenfor kan du gå på opdagelse i aktuelle oplevelser, der kan være alt fra rene restaurantoplevelser til koncertoplevelser med middag og meget mere.

 

Påskebord

Påskefrokost

6. - 10. April

Hold jeres påskefrokost på Herregården. Her får I en fantastisk frokost  baseret på de bedste råvarer og mad lavet fra bunden. Hyggen og gastronomien er garanteret her på Nørre Vosborg.

Michael-Learns-To-Rock-Presse-Foto-scaled

Micahel learns to rock

31. marts

Tag med til fest når Michael Learns to Rock gæster Nørre Vosborg. Start festen i én af vores anmelderroste restauranter.

winemakers dinner mas

Winemakers dinner MAs amiel 

13. april

Vi får i N.V. Tasting besøg fra en af Frankrigs mest legendariske vingårde Mas Amiel som medbringer nogle fantastiske vine fra området Maury.  

Hanne Boel

Hanne boel

27. april

Nu er Hanne Boel tilbage i det akustiske format, hvor hun sammen med guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch spiller nyt materiale og gamle klassikere. Start aftenen med en gastronomisk oplevelse!

Gastroclash - nrv

gastro clash

18. maj

Den klassisk uddannede køkkenchef Benjamin møder autodidakte Mads Cortsen til et venskabelig gastro-clash, hvor hver præsenterer 3 snacks og 3 retter.

NV-Tasting_RAISFOTO_0966

Cortsen pop-up

12. - 18. juni

Mads Cortsen laver innovativ gastronomi i absolut topklasse og som noget helt særligt kan det opleves eksklusivt på Nørre Vosborg i N.V. Tasting i én uge.

web_Nr-Vosborg_RAISFOTO_1309

søndagsfrokost

Hver søndag

Brug søndagen på en helt ny måde med vores søndagsfrokost koncept – en lækker frokost hvor alt er inkluderet.

Hjort

BØF & BRØL

September

Traditionen tro byder vi, i samarbejde med Hedevang Outdoor, indenfor til Bøf & Brøl – vores årlige natur- og gastronomioplevelse i særklasse.

N.V. Tasting

Ornellaia-Aften

5. november

En ekstravagant aften med 15 serveringer fra N.V. Tasting og stor fokus på den italienske og anerkendte vinproducent Ornellaia.

Nørre Vosborg_Classique_8698-1600px

BEAUJOLAIS NOUVEAU

17. november

Glæd dig til en fantastisk aften med fem klassiske franske efterårsserveringer afstemt til årets Beaujolais Nouveau.

Nr-Vosborg_RAISFOTO_7994-1600px

nytårsophold

31. december

Du kan godt begynde dig at glæde dig. Den 31. december byder vi indenfor til årets fest på Nørre Vosborg – nemlig vores nytårsophold. 

Julemad

Julefrokost

November & december

En helt særlig aften med gode traditioner og ægte julestemning. Vi serverer en lækker traditionel julefrokost med efterfølgende fest.

KOMBINÉR MED OVERNATNING

Vil du gerne slutte restaurantoplevelsen af med manér? Du kan selvfølgelig kombinere oplevelsen med en dejlig overnatning på vores charmerende herregårdshotel inkl. vores populære morgenbrunch med lokale, økologiske og hjemmelavede specialiteter. Nedenfor kan du gå på opdagelse i alle vores værelseskategorier.