bøf & brøl

Vildmarksluksus i vestjyske omgivelser

Traditionen tro byder vi indenfor til Bøf & Brøl – vores årlige natur- og gastronomioplevelse i særklasse. Arrangementet bliver afholdt i samarbejde med Hedevang Outdoor, som siden 2015 har taget danskere og turister med ud i den vestjyske natur.

Aftenen begynder med velkomst om det varme bål, inden alle deltagerne finder plads i det hyggelige telt, der er pyntet med levende lys, hvide duge, kronhjorteskind og højstilkede glas.

Herefter venter den gastronomiske oplevelse. På denne aften er vores dygtige kokke og tjenere flyttet midlertidigt ud i naturen, så de kan servere udsøgt gourmet og vin for jer. Når mørket har lagt sig på, er det tid til at tage på vandretur med petroleumslygter. Her kommer I forhåbentligt til at opleve de smukke kronhjorte på nært hold.

Herefter er der mulighed for at slutte aftenen af med en overnatning på vores charmerende herregård inkl. en lækker morgenbrunch med hjemmelavede og lokale specialiteter.

aftenens program

17.15

Busafgang fra Nørre Vosborg (hvis man sover på herregården)

18.00

Lun velkomstdrink fra bålet

18.30

4-retters menu inkl. vine.
Menuen er lavet af råvarer fra det Vestjyske forrådskammer – primært fra Klosterheden

21.00

Gåtur i plantagen med guide, hvor vi skal lytte til Skovens Konge

22.30

Aftenkaffe med fyldt chokolade

23.00

Aftenen slutter

Herregården Nr. Vosborgs køkken er gået sammen med Hedevang Outdoor om en udsædvanlig event. De havde inviteret gæster (cirka 40) ud midt i Klosterjeden Plantage i en stor samisk lavvo, hvor folk skal sidde på krondyrskind og spise fire retter (blandt andet krondyr), delvist lavet over bål. En knitrende pejs opvarmer teltet. bagefter er der aftentur i nattemørket sammen med en naturvejleder for komme tæt på kronhjortene og høre deres brunstbrøl. Foto: Morten Stricker.

ankomst & priser

  • Pris for deltagelse i Bøf & Brøl: 1.495,- pr. person 
  • Datoer for 2024 
    • 13. september
    • 20. september
    • 4. oktober

 

Hvis du ønsker at tilkøbe en overnatning efter arrangementet, inkluderes der fri transport til og fra Klosterheden i bus fra Nørre Vosborg. Ved booking er det vigtigt, at du noterer i kommentarfeltet, at overnatningen er i forbindelse med Bøf & Brøl.

 

book bøf & brøl

Hvis du ønsker at tilkøbe en overnatning efter arrangementet, skal du både booke “billet” og “ophold”. Hvis du ikke ønsker at tilkøbe en overnatning, skal du blot booke en “billet”. Billetter til Bøf & Brøl kan bestilles gennem Hedevang Outdoor, og du navigeres derfor videre til deres bookingsystem via knappen nedenfor.