CLASSIQUE

Restaurant & bar

For enden af alléen, til venstre efter porttårnet og ind i den smukt restaurerede ladebygning. Her finder du vores restaurantperle Classique – stedet hvor klassisk kogekunst  møder de evigt skiftende herregårdsomgivelser på Nørre Vosborg. 

De franske dyder gennemsyrer hele restauranten fra det håndplukkede interiør til de smagfulde retter og vine på menukortet. Vi har kombineret klassikere fra det franske køkken, de bedste råvarer fra lokalområdet samt herregårdens 700 år gamle historie. 

Velkommen til Restaurant & bar Classique – book bord her.

Vil du udforske menukortene finder ud dem lige nedenfor. Menuerne ændres løbende, så du kan opleve små ændringer eller nye tilføjelser.

Køkkenchef Niklas Ormstrup

Står i spidsen for Classique

I spidsen for Restaurant Classiqué står Køkkenchef Niklas Ormstrup. Han kombinerer sine erfaringer fra det klassiske, franske køkken med en kompromisløs passion for kvalitetsråvarer samt herregårdens evigt skiftende omgivelser.

Niklas har en stor passion for det franske køkken, og dette kommer tydeligt til udtryk på menukortet, der er præget af franskinspirerede à la carte retter til både frokost og aften.

Niklas Ormstrup

Events i huset

I løbet af 2024 kan du se frem til en lang række af spændende og ikke mindst smagfulde events på Restaurant Classique. Opdateres løbende.

  • Søndagsfrokost med Vestjyske specialiteter – hele året rundt (ferie -og lukkedage undtaget)
  • Koncertoplevelser med middag
  • Bøf & Brøl
 
Hovedret hos classique