CLASSIQUE

Fransk brasserie og bar

For enden af alléen, til venstre efter porttårnet og ind i den smukt restaurerede ladebygning. Her finder du den franske restaurantperle Classique – stedet hvor klassisk kogekunst fra Frankrig møder de evigt skiftende herregårdsomgivelser på Nørre Vosborg. 

De franske dyder gennemsyrer hele restauranten fra det håndplukkede interiør til de smagfulde retter og vine på menukortet. Vi har kombineret klassikere fra det franske køkken, de bedste råvarer fra lokalområdet samt herregårdens 700 år gamle historie. Ud fra disse skaber vi helt unikke smags- og sanseoplevelser, som ikke før er set på Vestjyllands restaurantscene.  

Velkommen til Brasserie og Bar Classique. 

køkkenchef benjamin hylleberg

Står i spidsen for Classique

I spidsen for Restaurant Classiqué står Køkkenchef Benjamin Hylleberg. Han kombinerer sine erfaringer fra det klassiske, franske køkken med en kompromisløs passion for kvalitetsråvarer samt herregårdens evigt skiftende omgivelser.

Benjamin har en stor passion for det franske køkken, og dette kommer tydeligt til udtryk på menukortet, der er præget af franskinspirerede à la carte retter til både frokost og aften.

EVENTS I HUSET

I løbet af 2023 kan du se frem til en lang række af spændende og ikke mindst smagfulde events på Restaurant Classique. Opdateres løbende.

  • Søndagsfrokost – hele året rundt (ferie -og lukkedage undtaget)
  • Koncertoplevelser med middag
 
Hovedret hos classique

BOOK BORD