bryllup på nørre vosborg

En uforglemmelig fest

Jeres ja til hinanden i kirken eller på rådhuset. Ankomsten til festen. Talerne. De klippede sokker. Kys i massevis. I vil opleve mange store øjeblikke til jeres bryllup – og I får sikkert svært ved at vælge det bedste.

Jeres bryllup på Nørre Vosborg bliver fortryllende og helt uforglemmeligt hele vejen igennem – uanset om I vælger at fejre kærligheden i det spirende forår, med et romantisk sommerbryllup, i efterårets farverige løvfald eller med et smukt vinterbryllup. Hvis I ønsker det, kan I også blive viet på Nørre Vosborg i helt unikke og romantiske rammer.

SOM SKABT TIL ET BRYLLUP

Nørre Vosborgs smukke rammer er som skabt til romantiske bryllupsfester. I kan holde jeres fest i vores charmerende herregårdslokaler, der rummer helt op til 300 mennesker. Rundt om hvert eneste hjørne kan I nyde synet af historiske bygninger og smukke naturområder, der giver et romantisk sus i maven. 

Vores dygtige personale hjælper jeg med at sammensætte bryllupsfesten efter jeres ønsker. Vi kan naturligvis hjælpe jer med hele planlægningen, hvis I ønsker det. Vi tilbyder alt fra små, stemningsfulde stuer og lokaler til store festlokaler med plads til større forsamlinger. Skal I bruge av-udstyr til at vise film eller mikrofoner til taler eller sange, sørger vi naturligvis også for det. 

Nedenfor kan du gå på opdagelse i de forskellige bryllupspakker. 

 

romantisk bryllupsfest

Bryllupspakke

Nørre Vosborgs unikke herregårdsrammer er som skabt til en romantisk bryllupsfest. Vi hjælper jer med at sammensætte festen efter jeres behov og ønsker. 

 • Velkomstbobler
 • Tre snacks samt vin, øl og vand
 • 3-retters menu
 • Pre-dessert
 • Vinmenu ad libitum – sammensat af vores Sommelier
 • Kaffe fra egen kaffefarm samt Petit Fours
 • Bar med fri øl, sodavand og vin
 • Fri cocktailbar med 5 cocktails og gin & tonic fra kl. 23.00 – 03.00
 • Natmad

Pris pr. person inkl. cocktailbar 1.895,-

bryllupsreception

Bryllupspakker

Jeres bryllupsreception på Nørre Vosborg bliver fortryllende og helt uforglemmelig hele vejen igennem – uanset om I vælger at afholde receptionen i vores 700-år gamle herregårdstuer, i de charmerende ladebygninger eller i vores smukke have.

Der er mulighed for at tilkøbe ekstra leje af lokale samt canapéer, sandwich, snacks mm.

Receptionspakke 1

 • Friskbrygget kaffe & the
 • Fri vand, øl & vin
 • Fri Afernoon Gin-Bar-Lounge med udvalg af fem eksklusive gin

Pris pr. person 395,-

 

Receptionspakke 2

 • Friskbrygget kaffe & the
 • Fri vand, øl & vin

Pris pr. person 245,-

smagfuld gastronomi

Skræddersyet sæsonmenuer

Kun det bedste er godt nok til en bryllupsfest – og derfor står vores dygtige kokketeam klar til at hjælpe jer med at sammensætte den helt perfekte menu til jeres fest. Den endelig menu bestemmes i fællesskab med jer og vores kokke. 

På Nørre Vosborg ser vi maden gennem årstiderne, og håndplukker hver deres bedste råvarer til at skabe gastronomiske sanseoplevelser. Nedenfor kan du finde inspiration og læse meget mere om vores sæsonmenuer. 

overnatning med stil

Slut dagen af med ren forkælelse

Når bryllupsfesten slutter, kan det været rart at slippe for hjemtransporten. Der er naturligvis mulighed for at slutte festen af med en dejlig overnatning for jer og jeres gæster. 
 
Vores herregård byder på 56 hyggelige værelser med skønne faciliteter – og dagen efter forkæler vi jer med vores populære morgenbuffet bestående af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

BLIV INSPIRERET

Hent vores selskabsbrochure

Vi glæder os til at kunne danne rammen om dit drømmebryllup. Nedenfor kan du finde inspiration til din bryllupsfest, og læse meget mere om vores selskabspakker, sæsonmenuer og faciliteter. 

Du er naturligvis også altid velkommen til at komme forbi til en rundvisning samt en uforpligtende snak omkring dit drømmebryllup. Det er en god ide at aftale et møde med os – så afsætter vi den nødvendige tid til at råde og vejlede dig.