Brunch med vestjyske specialiteter

Hver søndag på Nørre Vosborg Herregård

Hvorfor ikke tilbringe ugens sidste dag sammen med to af de bedste ting, der findes her i verden? Godt selskab og rigtig god mad. Dét er tanken bag vores brunchbuffet på Nørre Vosborg. Velsmagende hjemmelavet mad og god kaffe i selskab med venner og familien er bare fantastisk at samles om – og måske en dejlig gåtur mellem hav og fjord? På Nørre Vosborg får I alt det, der gør en oplevelsen en køretur værd.  

Unikke madoplevelser 
Nørre Vosborg serverer ikke bare den klassiske brunch, som du kender fra mange andre gode madværksteder. Maden på Nørre Vosborg er som den vestjyske natur – jordnær og kompromisløs. Glæd dig til at gå på opdagelse i Nørre Vosborgs brunchbuffet med ekstraordinære madoplevelser fra det vestjyske forrådskammer. Vi bruger så vidt muligt råvarer fra heden, fjorden og skoven omkring os. Vi samarbejder med lokale leverandører og producenter, som dyrker og opdrætter nogle af områdets bedste og mest spændende råvarer – ofte økologiske. 

Vi byder på lækkerier, som du ikke får andre steder – hvad siger du fx til vildt fra Klosterheden, hjemmelavede marmelader og sirupper, økologiske oste fra Thise, økologisk gris fra Bertel og mange andre smagsoplevelser. Vi udvikler hele tiden nye retter og tilføjer nye produkter til vores brunch, så du altid kan glæde dig til et nyt madeventyr, når du besøger os. Én tur til Nørre Vosborgs brunch er sjældent nok.

Naturen og oplevelserne venter 
Med maverne fulde af skøn mad, venter oplevelserne i den vestjyske natur tæt på både hav og fjord, hede og skov. Eller måske har I lyst til at besøge en af vores lokale fødevareproducenter, som bidrager til vores ekstraordinære brunch? De fleste slår gerne dørene op for jer – også selv om I besøger dem på en lørdag eller søndag – men ring gerne i forvejen, så de er forberedte på, I kommer. 

  

Menuen

Hver søndag fra 11.30 - 15.00

Ankomst mellem kl. 11.30 – 12.30

Koens verden 
Et lækkert udvalg af økologiske yoghurter   I    Skyr  I   Acido 

Serveret med:

Lækker hjemmelavet müsli   I   Hjemmelavet chokoladegranola   I   Rabarberkompot   I    Ristede hasselnødder   I   Mandler   I   Valnødder   I   Cashewnødder   I   Tranebær   I   Rosiner   I   Meloner i tern 
  


Herregårdens lækkerier 

Pil-selv rejer med aioli   I   Friske ærter   I   Hønsesalat   I   Spidskålssalat   I   Grøn salat med “cæsardressing”   I    Varmrøget ørred med rygeostcreme og friske urter   I   Terrin af økologisk gris fra Bertel med grov sennep og syltede rødbeder

 

Vestjyllands dyrerige 
Hestbjergskinke   I   4 slags pølser fra Slagter Mortensen

Serveret med:

Hjemmelavet pesto   I   S
yltede rødløg   I   Remoulade   I   Peberrodscreme   I    Sennepsmayo   I    Urtemayo   I   Bagte tomater & grønt


Det lune

Hjemmelavet leverpostej af Bertels gris med stegte svampe & syltede agurker   I   Stegte kartofler   I   Røræg   I   Pulled pork   I   Chili sin carne med creme fraiche 


Markens korn
 
Hjemmelavet gulerodsrugbrød   I   Surdejsbrød   I   Økologiske morgenboller


Økologiske oste fra Thise 

Thybo   I   Vesterhavsost   I   Hvid Kloster   I   Blå Kornblomst   I   Røget Danbo   I   Blå Grubé

Serveret med:

Forskellige hjemmelavede sylterier   I   Marmelader   I    Honning fra Nørre Vosborg
 


Lækre søde sager 

Chokoladekage med bærcreme   I   Jordbærmousse   I   Morgenkager   I   ”Lav-selv” pandekager med lækkert tilbehør


Kaffe & te 
I brunchen er der Bühlmanns egen kaffe fra Guatamala samt økologisk kaffe og te inkluderet

 

295,- pr. person / 145,- for børn 3-11 år / 0,- for børn 0-2 år

Ekstra drikkevarer kan tilkøbes

Stort udvalg af juice, saft, øl og vin

Selvfølgelig kan du tilføje lidt ekstra flair til din brunchoplevelse ved at tilkøbe vores friskpressede juicer eller vores hjemmelavede safter. Vi tilbyder også et udvalg af vine og øl med forskellige smagsnuancer, så der er noget for enhver gane.

Hvis du foretrækker en lækker café latte, en cremet cappuccino eller måske en af vores andre specialkaffer, er disse også tilgængelige som tilkøb.

Konceptet er simpelt

Buffet med alt hvad hjertet begærer

Vores brunchkoncept er simpelt – spis alt hvad du kan fra vores overdådige buffet og nyd al den kaffe og te du har lyst til.

Bemærk at vi ikke har mulighed for at tage hensyn til specielle diæter, allergier eller lignende. Vi tager samtidig forbehold for ændringer i menuen. Der er mulighed for at få serveret glutenfrit brød – dette skal forudbestilles på mail: hotel@hotelvosborg.dk senest en dag før ankomst. 

Dørene åbner kl. 11.30 og sidste udskænkning fra baren er kl. 14.45. Når vi nærmer os kl. 15 siger vi mange tak for i dag. 

Snør skoene

Ta' en god gåtur med fyldte maver eller inden maver og hjerter skal mættes

Tag familien med en tur på Vosborg Enge hvor man har iværksat et stor naturgenopretningsprojekt. Området på 88 ha mellem Nørre Vosborg og Storåen overrisles med vand for at skabe et storslået naturområde til glæde for naturen, dyrelivet og menenskene. 

Vi har tre afmærkede vandreture omkring herregården på imellem 2-5 km. Stierne er såkaldte trampestier, og kan derfor være ujævne visse steder. I finder kort over stierne ved info-skiltene på parkeringspladsen.

Ligeledes har Nørre Vosborg nogle af Danmarks største fredede arealer som nærmeste naboer. Mod vest langs Vesterhavet og Nissum Fjord findes reservater med et rigt fugleliv. Mod øst ligger et næsten 100 km² stort statsskovdistrikt med Nørre Vosborg Hede, Ulfborg og Stråsø Plantager. Skovbjerg Bakkeø mod sydøst er et næsten uberørt bakkelandskab fra istiden. Og mod nord afgrænser Storåen Nørre Vosborgs jorder.  

Brunch som selskab i eget lokale?

Hvis I gerne vil afholde en fødselsdag, fejre jubilæum eller noget helt tredje kan I få vores brunch som selskab, hvor menuen bliver serveret i et privat lokale. 
Hvis du er interesseret i at høre mere, er du hjertelig velkommen til at kontakte os. 

Brunch i eget lokale

Ønsker i at nyde brunchen i mere “private” omgivelser, så tilbyder vi også brunchen som en selskabspakke, hvor I får jeres eget lokale med egen buffet.

Pris pr. person 395,- (ved minimum 20 personer)

Man har lokalet til rådighed fra kl. 11.30 – 15.00.