herregården NØRRE VOSBORG

800 års historie bag sig

I Vemb vest for Holstebro ligger den skønne herregård Nørre Vosborg smukt i et fredet kulturlandskab med over 800 års historie bag sig. Herregården er dels et hotel og konferencecenter, og dels et kraftcenter for kulturelle oplevelser inden for musik, teater og kunst med plads til mere end 300 gæster.

Nørre Vosborg huser to forskellige restauranter, der på byder på hver deres unikke madkoncept – men selvom restauranterne står i skarp kontrast til hinanden, har de herregårdens historiske omgivelser til fælles. På Classique kan du se frem til fransk bistrostemning og klassisk kogekunst fra det franske køkken, mens du på N.V. Tasting bliver taget med på en gastronomisk rejse af simple og klassiske serveringer lavet på lokale råvarer og spændende teknikker. 

Nørre Vosborg byder også på 56 charmerende herregårdsværelser fordelt rundt omkring i de historiske bygninger. Værelserne spænder bredt fra vores luksuriøse suite på 65 kvm med smuk naturudsigt til juniorsuiter, superiorværelser og standardværelser. Her er noget for de fleste, uanset om du er på forretningsrejse eller ferie. 

Velkommen til Nørre Vosborg. 

 

omgivelser

OPLEV DEN VESTJYSKE NATUR

Nørre Vosborg ligger midt i den vestjyske natur tæt på både hav og fjord, hede og skov. Herregården og dens jorder er placeret med nogle af Danmarks største fredede arealer som nærmeste naboer. Sammenlagt hører der cirka 216 ha til herregården. 

Mod vest, langs Vesterhavet og Nissum Fjord, findes reservater med et rigt fugleliv. Mod øst ligger et næsten 100 km² stort statsskovdistrikt med Nørre Vosborg Hede, Ulfborg og Stråsø Plantager. Skovbjerg Bakkeø mod sydøst er et næsten uberørt bakkelandskab fra istiden. Og mod nord afgrænser Storåen Nørre Vosborgs jorder.

Dette giver Nørre Vosborg en placering i et enestående kyst, natur- og kultur-landskab med store rekreative værdier. Der er etableret tre vandrestier på Nørre Vosborgs jorder, hvor du kan opleve de mange naturlandskaber. 

EN DEL AF FAMILIEN BÜHLMANN

Familien Bühlmann er værtskab og gastronomi i særklasse. Hotel- og gastronomikoncernen driver seks hoteller i Jylland. Udover Nørre Vosborg i Vemb består koncernen også af Scheelsminde i Aalborg, Airport Hotel i Aalborg, Villa Provence i Aarhus, Peak 12 Hotel i Viborg og Pier 5 Hotel i Aalborg.

Alle hoteller har deres unikke særpræg, men yder værtskab ud fra samme værdier: personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed overfor mennesker og miljø. 

Familien Bühlmann drives af Anemette og Danni Bühlmann, der er tredje generation i familievirksomheden. 

Personale på Scheelsminde

FORDELE VED DIREKTE BOOKING

GRATIS MORGENMAD

Start dagen med en lækker morgenmad.

MULIGHED FOR TIDLIG CHECK-IN

Ved ledighed tilbyder vi tidlig check ind på dit værelse. Forespørg om muligheden i receptionen. 

GRATIS KAFFE TO GO

Vi sender dig godt videre med en kop kaffe inden afrejse.

DEN BEDSTE PRIS

Hos os får du altid den bedste pris. Finder du en billigere pris andetsteds, matcher vi den.