NØRRE VOSBORG

Herregårdshotel tæt på Holstebro

I Vemb 20 km vest for Holstebro ligger den gamle herregård Nørre Vosborg smukt i et fredet kulturlandskab med over 800 års historie bag sig. Herregården er dels et hotel- og konferencecenter, og dels et kraftcenter for kulturelle oplevelser inden for musik, teater og kunst med plads til mere end 300 gæster.

Nørre Vosborg huser to forskellige restauranter, der byder på hver deres unikke madkoncept – men selvom restauranterne står i skarp kontrast til hinanden, har de herregårdens historiske omgivelser til fælles. På Classique kan du se frem til fransk bistrostemning og klassisk dyder fra det franske køkken, mens du på N.V. Tasting bliver taget med på en gastronomisk rejse af simple og klassiske serveringer lavet på lokale råvarer og spændende teknikker. 

Nørre Vosborg byder også på 56 charmerende herregårdsværelser fordelt rundt omkring i de historiske bygninger. Værelserne spænder bredt fra vores luksuriøse suite på 65 kvm med smuk naturudsigt til juniorsuiter, superiorværelser og standardværelser. Her er noget for de fleste, uanset om du er på forretningsrejse eller ferie, så kan et herregårdsophold skabe glæde.

Velkommen til Nørre Vosborg. 

 

FORDELE VED DIREKTE BOOKING

Når du booker din overnatning direkte på vores hjemmeside, får du altid masser
af gode fordele med i dit ophold. Fordelene gælder på alle Bühlmann hoteller ved online booking på vores hjemmeside. 

Gratis morgenmad

Start dagen med en lækker morgenmad. 

Mulighed for tidlig check-in

Ved ledighed tilbyder vi tidlig check ind på dit værelse. Forespørg om muligheden i receptionen.

Gratis kaffe ved afrejse

Vi sender dig godt videre med en kop kaffe to-go inden afrejse.

Den bedste pris

Få altid den bedste pris ved at booke direkte hos os. Finder du mod forventning en billigere pris for opholdet på vores hotel et andet sted, matcher vi den naturligvis.

Gratis parkering

Der er parkering lige ude foran hotellet. 

omgivelser

Oplev den Vestjyske natur

Nørre Vosborg ligger midt i den vestjyske natur tæt på både hav og fjord, hede og skov. Herregården og dens jorder er placeret mod nogle af Danmarks største fredede arealer som nærmeste naboer. Sammenlagt hører der cirka 216 ha til herregården. 

Mod vest, langs Vesterhavet og Nissum Fjord, findes reservater med et rigt fugleliv. Mod øst ligger et næsten 100 km² stort statsskovdistrikt med Nørre Vosborg Hede, Ulfborg og Stråsø Plantager. Skovbjerg Bakkeø mod sydøst er et næsten uberørt bakkelandskab fra istiden. Og mod nord afgrænser Storåen Nørre Vosborgs jorder.

Dette giver Nørre Vosborg en placering i et enestående kyst, natur- og kultur-landskab med store rekreative værdier. Der er etableret tre vandrestier på Nørre Vosborgs jorder, hvor du kan opleve de mange naturlandskaber. 

Green key certificeret

Nørre Vosborg er certificeret med det internationale miljømærke kaldet Green Key.
Det betyder, at vi opfylder en lang række miljøkrav, når det bl.a. kommer til fødevarer, energi, vand og affald. 

EN DEL AF BÜHLMANN

Bühlmann er værtskab og gastronomi i særklasse. Hotel- og gastronomikoncernen driver otte hoteller i Jylland. Udover Nørre Vosborg i Vemb består koncernen også af Scheelsminde i Aalborg, Pier 5 Hotel på Aalborg havnefront, Airport Hotel i Aalborg, Villa Provence i Aarhus, Hotel Royal i Aarhus, Peak 12 Hotel i Viborg samt Billund Airport Hotel. 

Alle hoteller har deres unikke særpræg, men yder værtskab ud fra samme værdier: omhu, fleksibilitet, nærvær, passion og respekt.  

Bühlmann drives af Anemette og Danni Bühlmann, der er tredje generation i familievirksomheden. 

Personale på Scheelsminde