Faciliteter på Nørre Vosborg Herregård

Herregård med moderne faciliteter tæt på Holstebro

Når du overnatter på Nørre Vosborg kan du se frem til en lang række af moderne faciliteter. Herregården byder på 56 hyggelige værelser, som alle er indrettet med eget bad og toilet, kaffe- og tefaciliteter gratis Wi-Fi samt fladskærms TV.  Derudover er vores økologiske morgenbrunch også altid inkluderet i prisen, når du booker direkte på vores hjemmeside. 

På hotellet finder du både restaurant, kaffebar, cocktailbar, smukke naturomgivelser og en lang række af kulturelle events og arrangementer. 

gratis PARKERING

Der er parkeringspladser lige ved siden af hotellet 

BILOPLADNING

Der er mulighed for opladning af din elbil ved siden af hotellet

natur

Herregården er omgivet at smukke naturomgivelser 

morgenmad

Vores morgenmad kan nydes hver mandag til søndag

lounge & bar

I vores lounge kan du nyde lækre cocktails

reception

Vores receptionister er altid klar til at hjælpe dig

WIFI & tv

Der er Wi-Fi og TV på alle værelser

kaffebar

Vi har vores helt egen kaffebar med kvalitetsrige bønner

Skrivebord

Alle værelser har eget kontor med skrivebord og stol

selskaber

Vi afholder alle typer af selskaber og fester på vores herregård

KONFERENCE

Vi har moderne møde- og konferencefaciliteter

firmaaftale

Vi tilbyder firmaaftaler med
faste rabatter

Coffee at Bühlmanns

Familien Bühlmanns kaffebar

En god kop kaffe er lykken – og det vil vi gerne give vores gæster, når de opholder sig i Coffee at Bühlmanns. Du finder kaffebaren på Restaurant Classique, hvor du kan vælge mellem fire forskellige kaffebønner. De har alle dét til fælles, at de er kvalitetsrige, smagfulde og bæredygtige. 

Du kan blandt andet glæde dig til forskellige kaffebønner fra populære Peter Larsen Kaffe, som vi samarbejder med på tværs af alle vores hoteller i Familien Bühlmann. 

Gourmet nær Holstebro

Oplev to forskellige restaurantkoncepter

Nørre Vosborg huser to forskellige restauranter, der byder på hver deres unikke madkoncept – men selvom restauranterne står i skarp kontrast til hinanden, har de herregårdens historiske omgivelser til fælles. På Classique kan du se frem til fransk bistrostemning og klassisk dyder fra det franske køkken, mens du på N.V. Tasting bliver taget med på en gastronomisk rejse af simple og klassiske serveringer lavet på lokale råvarer og spændende teknikker. 

Cocktailbar

Smagen af kvalitet

På Restaurant Classique byder vi ikke kun indenfor til franskinspirerede brasserie, men også eksklusive og smagfulde cocktails lavet på kvalitetsspiritus. 

Nyd din cocktail i den smukke restaurant, der er autentisk pyntet med møbler, plakater og andre sjove rekvisitter fra Frankrig – eller tag den med udenfor og nyd de storslåede herregårdsomgivelser, der smukt omgiver Classique. 

Morgenmad af bedste og lokale råvarer

En god start på dagen

Når du booker direkte på vores hjemmeside, følger der altid en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage økologisk skyr med müsli, forskellige pålægsdelikatesser, friskskåret frugt og grønt, forskellige kvalitetsoste, friskbagt morgenbrød, hjemmelavet pandekager, økologisk Fairtrade kaffe og meget mere. 

Gratis parkering

Lige ude foran hotellet

Når du overnatter på Nørre Vosborg, er der altid mulighed for gratis parkering til dig, der kommer i bil. Vi tilbyder et stort antal af parkeringspladser lige ude foran hotellet, og der er samtidig mulighed for opladning af el-biler mod betaling.

Gaveshop

Smagen af kvalitet

Har du en derhjemme, som skal have en personlig gave eller overraskelse med hjem – eller trænger du selv til forkælelse? 

I receptionsområdet på Nørre Vosborg finder du vores Bühlmann gaveshop, der blandt andet byder på økologiske badeprodukter fra Meraki, bøger om Nørre Vosborg, horn fra Hornvarefabrikken m.m. 

Snacks by Cortsen

Forsyn dig med snacks i særklasse

Vi er glade for at introducere Snacks by Cortsen på Nørre Vosborg – en eksklusiv snackkollektion, der passer perfekt ind i vores hotels unikke atmosfære og kvalitetsfokus. Snacksene er ikke bare snacks, men noget udover det sædvanlige og er omhyggeligt udvalgt til at komplimentere vores hotel og udvalg af drikkevarer.

Men Snacks by Cortsen er ikke kun tilbehør til dine drikkevarer. De kan også nydes alene som en særlig forkælelse, der tilføjer et strejf af ekstra luksus til dit ophold. Uanset om du vælger at nyde dem i baren eller tage dem med tilbage til dit værelse, vil de utvivlsomt berige din oplevelse hos os.