Overnatning ved Holstebro i ægte herregårdsstil

56 hyggelige herregårdsværelser i nordisk design

På den gamle herregård Nørre Vosborg er der 56 hyggelige værelser, der alle er indrettet i en charmerende herregårdsstil. Alle værelser er indrettet med eget bad og toilet, kaffe- og tefaciliteter, gratis Wi-Fi samt TV. Derudover er vores go’ morgen-brunch med lokale, hjemmelavede og økologiske råvarer altid inkluderet i prisen.
 

Nørre Vosborg er det perfekte sted at koble af – uanset om du er på ferie eller skal lade batterierne op til en effektiv arbejdsdag.

Læs mere om dine muligheder for overnatning på vores herregårdshotel ved Holstebro

Vi er stolte af at præsentere vores smagfuldt indrettede værelser, der byder på en unik blanding af autentisk herregårdsstil og moderne faciliteter for at sikre en behagelig overnatning og et mindeværdigt ophold. 

På Nørre Vosborg har vi flere forskellige værelsestyper, der imødekommer ethvert behov og ønske, uanset om du er på en romantisk weekend, en familieferie eller en forretningsrejse. 

Læs videre for at udforske de enkelte værelsestyper og finde det perfekte valg til dit ophold på vores historiske herregårdshotel.

Suite_NVB

suite

Vores 65 kvm suite byder på en luksuriøs overnatning med smuk udsigt til naturen. 

Nr-Vosborg_RAISFOTO_9103-1600px

juniorsuite

Vores charmerende juniorsuiter kan fås med badekar eller pejs. 

Nr-Vosborg_RAISFOTO_9129-1600px

superiorværelse

Vores lyse og hyggelige superiorværelser er indrettet med badekar på badeværelset.  

web_Nr-Vosborg_RAISFOTO_9136

standardværelse

Vores standardværelser er lyse og indrettet i charmerende herregårdsstil.

Fortidens idyl og nutidens komfort

Et nænsomt miks

Vores værelser er designet med en perfekt balance mellem fortidens herregårdsidyl og nyskandinavisk design, der sikrer en unik og eksklusiv oplevelse for vores gæster.

Nørre Vosborg byder på et udvalg af lyse og indbydende værelser, der hver især er indrettet med et stilfuldt design. Den eksklusive stil, som er kendetegnende for alle Bühlmann-hoteller – men unik fra sted til sted – skaber en atmosfære af luksus og komfort. Vores værelser er indrettet med smagfulde farver, bløde tekstiler og moderne bekvemmeligheder i et umiskendeligt nordisk design, der bidrager til den afslappede stemning. Den historiske idyl ved herregården er således bevaret i alle værelser og fællesområder og fremhæves af den moderne nyskandinaviske æstetik.

Nyd roen og skønheden ved den danske natur, og lad dig fortrylle af den historiske atmosfære på herregårdshotellet Nørre Vosborg, der giver dig en mulighed for at få en ganske særlig oplevelse i forbindelse med din overnatning ved Holstebro. Vi glæder os til at byde dig velkommen og give dig en uforglemmelig oplevelse i hjertet af det smukke danske landskab.

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål i forbindelse med dit ophold? Nedenfor kan du se svar på de spørgsmål, som vi ofte bliver stillet i forbindelse med værelserne på Nørre Vosborg.

Både værelser og restauranter på Nørre Vosborg egner sig til personer med begrænset mobilitet, da mange af disse befinder sig i stueplan. Værelsesbygningerne er i to plan, men der er elevator til og fra første etage, der sikrer let adgang for alle.

På Nørre Vosborg ligger vores parkeringsplads og hotel helt op ad hinanden. Det er derfor særdeles let at komme fra værelserne ad flad og farbar vej over til din bil som gæst. Parkering ved herregårdshotellet er gratis i forbindelse med både overnatning, events og restaurantbesøg.

Du kan finde flere svar på generelle spørgsmål i vores FAQ – men du er naturligvis også velkommen til at ringe eller skrive til vores reception, som altid er behjælpelige med at svare på din henvendelse på 97484897..

Vi glæder os til at høre fra dig og at gøre din overnatning ved Holstebro til en uforglemmelig oplevelse