Hold barnedåb ved Holstebro på herregården Nørre Vosborg

Gør barnedåben til en ganske særlig oplevelse

Barnedåben er en af de store dage i en families historie og en af de første mindeværdige mærkedage i et barns liv. Derfor er det også en dag, der fortjener at blive markeret med stil. 

På herregården Nørre Vosborg har vi rammerne, som du ikke finder andre steder. Her kan I fejre tilvæksten til familien behørigt i de historiske omgivelser, hvor vi også er anerkendt for vores gode mad.

Så er I interesseret i at fejre dagen i vores unikke festlokaler i naturskønne omgivelser, så kontakt os gerne for at få mere information om de forskellige muligheder, vi tilbyder.

Vi hjælper med at gøre barnedåben i Holstebro til en god dag for jer og resten af familien

Vi skræddersyer et godt arrangement med udgangspunkt i jeres specifikke ønsker

Vores erfarne team står klar til at gøre dagen helt speciel for jer og jeres indbudte gæster. I tæt samarbejde med vores faste eventansvarlige har I mulighed for at sikre, at dagen forløber, som I ønsker, på forhånd.

Det betyder, at I bare kan koncentrere jer om at nyde selskabet til barnedåben, når den store dag oprinder – så sørger vi naturligvis for, at forløbet kører, som vi har aftalt sammen. 

Mange forskellige muligheder

På herregården har vi mange forskellige muligheder, som giver jer mulighed for at vælge en dag, som er passende i forhold til antallet af gæster, forskellige serveringer osv.

Er det et arrangement med mange gæster, kan vores store sale benyttes til at skabe en overdådig ramme med højt til loftet, og har du planer om en mere intim fejring, vil vores hyggelige stuer også give jer en eksklusiv oplevelse i den enestående atmosfære. 

Desuden giver vores forskellige madkoncepter her på stedet os mulighed for at levere nogle varierede løsninger, der passer perfekt til jeres behov og ønsker til mad og drikke ved jeres forestående barnedåb i Holstebro.

Book en rundvisning på herregården og få et personligt indtryk af stemningen

Nørre Vosborg er noget ganske andet end et almindeligt selskabslokale. Her har I et sted, som med garanti vil løfte de gode minder om jeres barnedåb. Derfor vil vi også gerne invitere dig til at komme og se det med egne øjne og opleve følelsen og stemningen, der findes her på vores fantastiske herregård. 

Ved samme lejlighed kan vi – helt uforpligtende – tage en snak om jeres præferencer til en barnedåb i Holstebro, og give jer indsigt i de ting og services vi kan levere i og omkring vores herregård. Vi har for eksempel gode forbindelser til blomsterdekoratører, professionelle fotografer og andre samarbejdspartnere, som alle kan hjælpe med at skabe dagen for jer.

I er naturligvis også meget velkommen til at ringe til os eller sende en besked via vores kontaktformular. Men vi håber, at I har lyst til at lægge vejen forbi og se, hvorfor vi mener, at Nørre Vosborg er noget helt specielt. 

Janni

Indtast dine oplysninger og vi kontakter dig hurtigst muligt