Oplev stuerne på Nørre Vosborg på egen hånd

kulturelt fyrtårn i Vestjylland

Herregården er et levende og dynamisk kulturcenter af internationalt tilsnit, der viser den ypperste kunst og kultur og placerer dette i en helhed med den omgivende natur og landskabet.

I behøver ikke længere være herskab eller H.C. Andersen for at få del i herregårdens herligheder. Det som en gang var forbeholdt herskabet og dets gæster står i dag til rådighed for alle, der vil opleve historiens vingesus. Nørre Vosborg er ikke et museum, men et sted hvor livet leves, og alle herregårdens stuer og bygninger er til rådighed. Et stykke fortid, der er levendegjort i nutiden. Nørre Vosborg er en levende kulturbærer.

Arrangementerne er som blandede bolsjer med det bedste inden for de forskellige genrer. 

Nedenfor har vi samlet en masse inspiration til, hvad I kan opleve på herregården og andre oplevelser og attraktioner i det vestjyske og ved vestkysten. I finder også en event-kalender med alle de største arrangementer og events – dermed kan du nemt holde dig opdateret på, hvad der er aktuelt, når du overnatter på Nørre Vosborg.

Kulturkalender

Nørre Vosborg danner rammen om fantastiske kulturelle arrangementer. Her er koncerter, foredrag, teater og udstillinger for enhver smag.

Oplevelser i naturen

Nørre Vosborg ligger midt i den vestjyske natur tæt på både Vesterhavet, Nissum Fjord, Storå, hede og skov. Med Nørre Vosborg som base venter oplevelser i naturen for hele familien. 

Historien

Når I besøger herregården Nørre Vosborg, kommer I med på en rejse 800 år tilbage i tiden. Her bliver fortiden levende i nutiden.

Besøg os

Kom og oplev de smukke stuer og bliv klogere på herregårdens historie på en af vores guidede rundvisninger.

Om Fonden

Fondens formål er at sikre herregården Nørre Vosborgs udvikling, således at det unikke, levende herregårdsmiljø bevares for fremtiden.

Sang soire nørre vosborg publikum

Soiré

Soiréen er en intim begivenhed med dybe, historiske rødder. Rig på  kunstneriske og kulturelle oplevelser.