Hold konfirmation ved Holstebro på herregården Nørre Vosborg

Giv konfirmanden og gæster en ganske særlig dag

At blive konfirmeret er en skelsættende begivenhed. En fejring af konfirmandens overgang fra barndommen til ungdommen og samtidig en markering af dit barns selvstændige udvikling. Derfor er det naturligvis en ganske særlig dag, der bør anerkendes med en fest, som både gæster og den unge konfirmand vil huske for noget godt resten af livet. 

Konfirmation skal fejres med pomp og pragt. Der købes fint tøj og arrangeres konfirmationskørsel i flotte køretøjer. Derudover skal stedet, hvor festen holdes, naturligvis også være på plads. Og der findes næppe et bedre sted at holde konfirmation i Holstebro end på vores idylliske herregård, der kombinerer de prægtige omgivelser med en majestætisk stil, gastronomi i absolut særklasse, komfortable overnatningsmuligheder og moderne faciliteter i vores populære selskabslokaler.

Du finder ganske simpelt ikke muligheder som lige præcis denne, hvor du kan holde en uforglemmelig konfirmationsfest omgivet af naturens rigdom ved den jyske vestkyst og med en stemning præget af de historiske vingesus.

Så har du lyst til at holde dit barns konfirmation i vores enestående selskabslokaler, bør du kontakte os for at tage det første skridt til at planlægge den mest mindeværdige konfirmation i Holstebro. 

Vi gør festen til en personlig begivenhed for både konfirmand og gæster

Få en skræddersyet oplevelse med udgangspunkt i jeres ønsker

På Nørre Vosborg er vi specialister i at facilitere festlige begivenheder efter vores gæsters specifikke behov. Sammen med vores egne interne eventplanlægger aftaler I, præcis hvad der skal ske på dagen. Herefter tager vores team over og realiserer jeres ønsker til et festligt forløb, så I kan koncentrere jer om at fejre ungdommen og få hilst godt på alle jeres gæster.

 

Et eksklusivt festarrangement med personlighed og karakter 

På Nørre Vosborg er der masser af forskellige ting at tage stilling til, så vi sikrer, at det bliver en dag, hvor der ikke er overladt noget til tilfældighederne, og det hele kører ud fra en en fast tilrettelagt struktur og jeres tanker om, hvad en god konfirmation i Holstebro skal indeholde. For det er vigtigt og muligt at skabe en dag, som passer til jeres temperament og også afspejler det unge menneske, som er dagens hovedperson, i den udstrækning han eller hun selv vil.

Vi har for eksempel både mulighed for at skabe en overdådig og stor fest med plads til hundredvis af gæster eller skabe et mere intimt og hyggeligt rum, hvis I hellere vil det. Mulighederne er nærmest uendelige – men fælles for dem alle er, at de bliver leveret i en umiskendelig høj kvalitet. Det gælder blandt andet for maden, rammerne, indkvarteringen og den personlige service, du vil opleve. Desuden kan vi assistere med services fra dygtige fotografer, professionelle musikere, limousinekørsel og meget mere.

Så tag endelig fat i os og fortæl om jeres ønsker til den helt store dag.

 

Lad os vise dig rundt på herregården, inden du bestemmer dig

Book en uforpligtende rundvisning på Nørre Vosborg og hør mere om jeres muligheder

Nørre Vosborg er en gemt perle, hvor I kan vælge at fejre konfirmation i Holstebro som ingen andre steder. Her kan I indlemme jeres barn i de voksnes rækker med behørig stil sammen med venner og familie, som alle vil få en mindeværdig oplevelse her på vores historiske herregård.

Det er en helt unik oplevelse, som skal føles og mærkes sammen med den service, vi tilbyder. Derfor vil vi gerne invitere dig på en uforpligtende rundtur, hvor du har mulighed for at fornemme atmosfæren på Nørre Vosborg. Samtidig kan vi få en løs snak om, hvordan vi kan sørge for at skabe en dag, hvor konfirmanden har hovedrollen på en behagelig måde, og alle gæster føler sig godt tilpas. 

Uanset hvilken form for konfirmation du drømmer om, kan vi hjælpe med at gøre den bedste konfirmation i Holstebro til virkelighed. Så kontakt os i dag for at begynde planlægningen af en helt uforglemmelig konfirmationsfest. Vi ser frem til at byde dig velkommen til Nørre Vosborg.

Janni

Indtast dine oplysninger og vi kontakter dig hurtigst muligt