Weekendophold ved Holstebro og ophold med gastronomiske oplevelser i særklasse

Historie, gastronomi og uberørt natur. Et ophold på Nørre Vosborg herregård ved Holstebro er noget helt særligt. Det er kombinationen af vestjysk natur, gastronomi af højeste kvalitet, kulturelle oplevelser og charmerende herregårdsværelser. Her får du en perlerække af helt unikke indtryk for sjæl og sanser, som er uden sidestykke.  

Et unikum af en hotel- og restaurantoplevelse

Når først du kører ned af den smukke allé, og synet møder porten, er du ikke i tvivl – du er ankommet til den gamle herregård i Vemb små 20 km vest for Holstebro, hvor dit ophold finder sted. 

En helt unik lokation på danmarkskortet, hvor smuk og kompromisløs natur findes rundt om hvert eneste hjørne, og hvor historiske bygninger med charme og kompromisløs herregårdsstil danner rammen for et enestående afbræk væk fra hverdagen og muligheden for at opleve vores to fantastiske restauranter.

Når du er ankommet til herregården, bliver du ført tilbage til en svunden tid, der rummer fredet naturlandskab, historiske bygninger og gamle historier, der kan dateres helt tilbage til 1300-tallet. Alt dette tilsammen vil gøre dit weekendophold eller dit gourmetophold på Nørre Vosborg til noget helt særligt.

Herregårdsophold til kun 995,- pr. person

Ved 2 personer i vores stilrige standard dobbeltværelse. Nyd både kaffe & kage, 4-retters aftensmenu & morgenbuffet 

Golfophold med spil på Danmarks smukkeste bane

Er du golfentusiast og værdsætter naturen, så er dette ophold som en drøm.

Herremandsophold

Stop op, pak hverdagen ned og bliv forkælet i eventyrlige omgivelser tæt på naturens tryllerier.

Get-away med 2 overnatning

trænger du til afslapning, ro og forkælelse, så er 2 overnatninger på herregården balsam for sjælen.

Nytårsophold

Efterspørgslen på årets Nytårsophold er stort og ønsket om allerede at sikre sig plads nu tilsvarende.

The Tasting Experience

Eksklusivt tasting ophold med 10 serveringer i unikke og smukke omgivelser på vores herregård.

Petit Tasting

Eksklusivt tasting ophold med 6 serveringer i unikke og smukke omgivelser på vores herregård.

Brunch med vestjyske specialiteter

Hvorfor ikke tilbringe ugens sidste dag sammen med to af de bedste ting, der findes her i verden? Godt selskab og rigtig god mad. Dét er tanken bag vores brunch på Nørre Vosborg, der kan nydes hver søndag.

Brunchen består af alskens hjemmelavede retter og vestjyske specialiteter, og rummer alt hvad hjertet kan begære for både store og små. Fællesnævneren er råvarer fra lokaleproducenter og de omkringliggende marker. 

En brunch der så absolut er en søndagskøretur værd.

Private Dining - gourmet i egne rammer

Med vores Private Dining-koncept har du mulighed for at opleve lækker gourmet og vin fra N.V. Tasting i intime rammer.

Vores dygtige kokke leverer og præsenterer den gastronomiske sanseoplevelse i dit hjem med nærvær og maden i fokus. Kontakt vores restaurantchef Sanne Nielsen på mail: sanne@hotelvosborg.dk for yderligere information om private dining i Holstebro og nærmeste omegn med enestående smagsoplevelser fra Bühlmann-hotellet i Vestjylland.

Gastronomi fra N.V. Tasting

Det kan du også opleve på dit weekendophold ved Holstebro

Selvom det naturligvis er de helt særlige rammer om hotellet og ikke mindst de fantastiske restauranter, der spiller hovedrollen for dit ophold her, er der også mange gode oplevelser at hente og interessante seværdigheder i bekvemmelig køreafstand fra vores hotel.

Ud mod Vestkysten ligger Strandingsmuseet St. George, hvor du kan opleve mange dramatiske fortællinger fuld af tragedie, kærlighed og heltemod. Et stemningsfuldt museum med udsigt over det til tider voldsomme hav, der har præget kulturen her. Apropos interessante fortællinger ligger Kaj Munks Præstegård også ganske tæt på hotellet. Her kan du få et godt indblik i forfatterens liv, som blev brugt til at skildre folket og livet på den jyske vestkyst i nogle af den danske litteraturhistories største værker.

I Holstebro finder du blandt andet Holstebro Kunstmuseum, der byder på moderne kunst fra de sidste 100 år og værker af blandt andre Matisse. Du er desuden velkommen til at forhøre jer om aktuelle oplevelsesmuligheder i receptionen.

Gastronomisk getaway

Tag med på et gastronomisk getaway, hvor du bliver forkælet med unikke madoplevelser fra begge vores restauranter.

Kontakt os for at høre mere om vores ophold

Har du spørgsmål om nogle af de specialophold, vi tilbyder, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores hotel på tlf.nr. 9748 4897 eller sende os en e-mail på adressen hotel@hotelvosborg.dk. Du kan desuden læse mere om vores restauranter, værelser, arrangementer og kultur på hjemmesiden.