Ophold på Nørre Vosborg

Oplev ægte herregårdsstemning på Nørre Vosborg. Nyd livet i et par dage og få masser af gode oplevelser med hjem. Smag på Vestjylland i vores hyggelige restauranter, gå på opdagelse i vores smukke omgivelser og slap af i vores skønne natur.

Vælg mellem vores mange forskellige ophold på Nørre Vosborg.

Herremandsophold

Stop op, pak hverdagen ned og bliv forkælet i eventyrlige omgivelser fyldt med maleriske historier tæt på naturens tryllerier.

Se mere

Herremandens Madrejse

Du glemmer det sent. Et oplevelse i Herremandens Madrejse på Nørre Vosborg er nemlig noget ganske særligt.

Se mere

Miniferie

Nyd en miniferie i det Vestjyske op oplev hvor storslået Nørre Vosborg, og hele området omkring, er på sin helt egen særlige måde.

Se mere

N.V. Tasting ophold

En unik og sanselig gastronomisk oplevelse
5 serveringer i unikke omgivelser

Se mere

N.V. Tasting ophold

En unik og sanselig gastronomisk oplevelse
9 serveringer i unikke omgivelser

Se mere

N.V. TASTING

N.V. Tasting ophold

En unik og sanselig gastronomisk oplevelse
17 serveringer i unikke omgivelser

Se mere

Herretur

Det der kendetegner en rigtig mandetur, er mandehygge, det er adrenalin, god stemning, holdfølelse, konkurrence og naturligvis gastronomi.

Se mere

Herremandens 2-dages

Oplev en rejse ud i de vestjyske råvarer og naturen. Brug dagene på at opleve det unikke område som Nørre Vosborg ligger midt i

Se mere

Golfophold

Det er weekend, solen skinner, og golfbanen kalder. Nørre Vosborg sætter rammen for det bedste golfophold i Vestjylland.

Se mere

Golf & Gourmet

Det er weekend, solen skinner, og golfbanen kalder. Nørre Vosborg sætter rammen for det bedste golfophold i Vestjylland kombineret med gastronomi i en klasse for sig!

Se mere

Vestjyske naturoplevelser

Sæt afslapning og naturoplevelser på programmet og book et weekendophold på Nørre Vosborg omgivet af den mest fantastiske natur.

Se mere

Fiskeophold

Smid snøren ud og hiv masser af fred og ro i skøn natur i land. Vestjylland har fantastisk fiskevand, og vi byder på dejlig mad i smukke omgivelser.

Se mere

Nytårsophold

Oplev en fantastisk stemning på Nørre Vosborg nytårsaften og bliv forkælet forkælet med god mad, festlige gæster og fantastisk dansemusik

Se mere