Herregårdsophold i den vestjyske naturpragt

Oplev hvordan luksus og historisk stemning går op i en højere enhed på herregården Nørre Vosborg

Midt i den barske vestjyske natur nær byen Vemb finder du Nørre Vosborg. Den fine gamle herregård ligger som en perle tæt på Nissum Fjord, og her kan man virkelig mærke historiens vingesus. Når man træder ind på gårdspladsen, opstår følelsen af at træde ind i en tidslomme, hvor omverdenen et øjeblik synes forsvundet, og man mærker straks roen og idyllen indfinde sig. Herregården, der daterer sig helt tilbage til 1537, fungerer i dag som hotel, restaurant, konferencevirksomhed og kulturcenter. Her kan du glæde dig til et par dage fyldt med forkælelse for både sjæl og sanser.

Et afslappende ophold i unikke rammer

Nørre Vosborg er et sted, der inviterer til ro, nærvær og tid til bare at være. Tætheden på naturen, de smukke bygninger og det gode køkken er alt sammen med til at give dig mulighed for helt at slippe alle tanker og bekymringer – og bare være og nyde et ophold på herregården. Den eksklusive atmosfære akkompagneres desuden perfekt af vores forskellige madkoncepter, hvor du både kan smage på veltillavet mad baseret på egnens bedste råvarer og få smagsoplevelser på højeste niveau i vores ambitiøse gourmetrestaurant N.V. Tasting.

Læs mere om vores forskellige madkoncepter på Nørre Vosborg 

 

 

Den perfekte retræte med ro og idyl som fra en svunden tid

Om I er afsted som par og bare skal nyde hinandens selskab med en kærkommen pause fra de daglige pligter, eller du alene trænger til at fordybe dig i roen og idyllen, er Nørre Vosborg en oplagt mulighed for at danne rammerne for netop dit herregårdseventyr. 

 

Et herregårdsophold med det gode værtskab i fokus

Vores hjælpsomme personale står klar til at byde velkommen og sørge for, at afslapningen kan begynde i det øjeblik, I træder ind af døren. Vores køkkenteams tilbereder udsøgt mad af årstidens bedste lokale råvarer, og vores skønne værelser indbyder til ren afslapning – både for dem, der nyder tosomheden, og den, der bare ønsker ro og komforten i de moderne faciliteter.

 

En herregård med grønne ambitioner

På Nørre Vosborg ønsker vi at være bæredygtige i så mange aspekter som muligt. Både når det kommer til madlavning, rengøring, og hvad vi ellers foretager os. 

Hotelchef Thomas Holme beskriver det på denne måde: “Bæredygtighed gennemsyrer alt, hvad vi foretager os på hotellet. Det er en bærende del af vores DNA og det betyder også, at der hvor vi kan gøre en forskel, forsøger vi aktivt at handle på det.” 

Alt fra valg af råvarer til vores kuglepenne (som er lavet af kaffegrums) bærer præg af den bæredygtige tilgang. Vi bruger energisparepærer, har skåret ned på papirforbruget og undgår miljøbelastende emballage. 

I kan derfor med god samvittighed booke et herregårdsophold hos os med visheden om, at vi gør alt hvad vi kan for at passe på miljøet, samtidig med at I er garanteret et behageligt ophold på vores unikke sted.

 

Book et hyggeligt herregårdsophold omgivet af skøn natur 

Vi vil gøre alt for at du personligt får et uforglemmeligt ophold, mens du er gæst hos os. Vores velholdte haver og gamle bygninger emmer af historie og charme og vi vil glæde os til at dele oplevelsen af vores skønne omgivelser med netop dig. Kontakt os for at høre om de mange muligheder for et ophold hos os eller book dit herregårdsophold med det samme for at glæde dig til at træde ind i en verden af eksklusivt velvære.NørreVosborg_jrs_pejs_web_RAIS9155NørreVosborg_jrs_pejs_web_RAIS9155
web_Nørre Vosborg_Classique_9078web_Nørre Vosborg_Classique_9078
web-low_NørreVosborg_RAIS9352web-low_NørreVosborg_RAIS9352