hold din fest på nørre vosborg

SELSKABER I HERREGÅRDSSTIL

Vores charmerende herregård er en unik ramme om dit selskab, uanset hvilken type fest du skal holde. Nogle af de arrangementer vi typisk afholder er bryllup, konfirmation, barnedåb, reception, jubilæum, fødselsdag og firmafest. Nedenfor kan du læse meget mere om mulighederne. 

Vi stiller de højeste krav til kvalitet og råvarer, så du og dine gæster er sikret en oplevelse udover det sædvanlige. Vores erfarne eventafdeling står altid klar til at hjælpe og vejlede dig i forbindelse med planlægning og detaljerne omkring dit arrangement.

PLANLÆGNING

OVERLAD DET PRAKTISKE TIL OS

Skal du holde selskab eller fest, kan vi hjælpe dig med det hele. Vi sørger for menukort uden beregning, og hjælper gerne med gode kontakter til professionelle musikere, fotografer, limousineservice, blomsterdekoratører m.m.

Du er naturligvis altid velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak om planlægning samt dine ønsker og behov. Det er altid en god ide at reservere et møde med os – så afsætter vi den nødvendige tid til at råde og vejlede dig.

herregårdsarrangement

selskabspakke

På Nørre Vosborg glæder vi os til at danne rammerne om jeres arrangement. Hvad enten I skal fejre bryllup, fødselsdag, reception, konfirmation, firmafest eller andet, så har vi selskabspakken og rammerne til jer.

  • 3-retters sæsonmenu med årstidens råvarer
  • Vine ad libitum (menu A)
  • Aftenkaffe med petit fours
  • Fri øl, vand og vin inkluderet i 8 timer
  • Natmad

Pris pr. person 1.495,-

hold dit drømmebryllup

ægte herrergårdsstil

En bryllupsfest skal være romantisk, uforglemmelig og helt perfekt for netop jer. På Nørre Vosborg sætter vi en ære i at gøre jeres bryllup til en helt speciel dag. 

Vores gamle herregård er som skabt til en romantisk bryllupsfest. Vores dygtige personale står klar til at byde på skøn gourmetmad, udsøgte vine, god service og festlig stemning. Vi dækker op i festlokalerne og åbner champagne med sabel i haven. 

Nedenfor kan du læse meget mere om vores bryllupspakke, som naturligvis kan tilpasses efter netop jeres behov og ønsker til festen.

konfirmation

OVERLAD DET PRAKTISKE TIL OS

Nu er det nu. Konfirmanden skal holde sin første store fest. Sommerfuglene basker i maven – ikke kun hos konfirmanden, men sikkert også hos mor og far, der bemærker at konfirmanden går fra at være barn til ung. Det er en stor dag.
 

Sammen med jer og konfirmanden bestemmer vi i god tid inden festen, hvad I vil spise, og hvordan I gerne vil have pyntet op. Ofte begynder konfirmationsfesten med en velkomstdrink, hvorefter det er tid til at åbne gaver og læse kort. Derefter går I til bords, hvor der venter en lækker årstidsbestemt menu, som vi  hjælper jer med at sammensætte. 

Når festen er ved at slutte efter en hyggelig dag med taler og sange, vil der blive serveret kaffe, hjemmebagt kage og andre lækkerier.

barnedåb

en stor dag for hele familien

Et barn er livets gave, og ved dåben navngiver vi den lille ny sammen med hele familien. En dåb handler om kærlighed og fællesskab, som fejres med en uforglemmelig fest. Er I lige blevet mor og far, har I nok rigeligt at tænke på, og vi hjælper derfor gerne med at stå for festen efter dåben eller navngivningen. 

På Nørre Vosborg har vi mange hyggelige lokaler til en barnedåb – og der er god mulighed for at lege og strække ben i vores mange smukke naturområder. 

OVERNATNING I FORBINDELSE MED FESTEN

AFSLUT DAGEN MED MANÉR

I forbindelse med afholdelse af fester og selskaber, kan det være rart at slippe for hjemtransporten. Vi tilbyder naturligvis overnatning til dig og dine gæster efter arrangementet. Vores herregård byder på 94 hyggelige værelser med skønne faciliteter – og dagen efter forkæler vi jer med vores populære morgenbuffet bestående af hjemmelavede, økologiske og lokale specialiteter. 

web_Nr-Vosborg_RAISFOTO_9124

BLIV INSPIRERET

HENT VORES SELSKABSBROCHURE

Vi glæder os til at kunne danne rammen om dit arrangement – uanset om det er på Nørre Vosborg eller hjemme hos dig selv. Nedenfor kan du finde inspiration til dit arrangement og læse mere om vores selskabspakker, sæsonmenuer og faciliteter. 

Du er naturligvis også altid velkommen til at komme forbi til en rundvisning og en uforpligtende snak omkring dit arrangement. Det er en god ide at aftale et møde med os – så afsætter vi den nødvendige tid til at råde og vejlede dig.