Mødelokaler ved Holstebro på herregårdshotellet Nørre Vosborg

Oplev et unikt arbejdsmiljø uden for kontoret

Nørre Vosborg har altid været et sted at tage hen for at få en god oplevelse. Det er skabt af de enestående rammer ved den jyske vestkyst og de mange historier, der gemmer sig i murene i de gamle bygninger, der går adskillige århundreder tilbage. I dag danner stedet ramme om mange fornemme events og arrangementer, og med Bühlmanns velintegrerede hotel med faciliteter og forplejning i særklasse er der skabt et center, der som intet andet inviterer til effektivt arbejde i et ganske særligt miljø med den skønneste forplejning, overnatningsmuligheder, vestjysk naturidyl og højt til himmelen. 

Mange forskellige mødelokaler til rådighed

Uanset, om I skal arbejde med strategi eller andet i et lille tæt team eller er en større organisation, kan vi hjælpe jer med at facilitere nogle gode rammer for opgaveløsningen. Vi indretter lokalet efter jeres behov og sørger for forplejning, der matcher jeres ønsker.

Nedenfor har du mulighed for at læse mere information om, hvad vi kan tilbyde dig af rum og ydelser, når du har brug for et anderledes mødelokale i Holstebro med plads til fordybelsesarbejde uden forstyrrelser.

Book et mødelokale i Holstebro med den bedste forplejning

Fleksibilitet og opmærksomhed

På Nørre Vosborg går vi meget op i smagsoplevelser i vores to anerkendte madkoncepter N.V. Tasting og Classique. Dermed har du også muligheden for at forsøde jeres arbejde med udsøgt forplejning, når du skal bruge et mødelokale i Holstebro til et arrangement eller projektarbejde. For her er der gennemtænkte smagsoplevelser i alt fra den eksklusive Bühlmann-kaffe til muligheden for at opleve gourmet i absolut topklasse.

Vi har sammensat nogle forskellige forplejningspakker, som du kan vælge til dine møder, og som kan være med til at skabe en behagelig atmosfære, når du og dine samarbejdspartnere har brug for en velfortjent pause. Vi tilbyder blandt andet pakker ideelle til morgenmøder samt eksklusive anretninger til aftenmøder.

Vi tilbyder fleksible muligheder, der passer til dit arrangement 

Personalet er dog også dedikeret til at lytte til dine ønsker, hvis de falder uden for de muligheder, der ligger i vores normale pakkeløsninger. Vi stræber efter at skræddersy arrangementet og de logistiske rammer til dine behov. Derfor er du også meget velkommen til at tage fat i os, hvis du har særlige ønsker eller forespørgsler.

Tag fat i vores eventkoordinator og hør mere om vores unikke mødelokaler ved Holstebro

Oplev et miljø af fokus og udsøgt forplejning for dig og dine kolleger

Er du i tvivl om, hvad der fungerer bedst for dig og dit team, kan du altid trække på vores erfaring. Den er blandt andet grundlagt på et tæt samarbejde med nogle af de mest kendte virksomheder i Danmark, som har brugt vores perle af et hotel til at holde møder, konferencer og gode fester. 

Derfor er vi altid klar til at skabe en velfungerende løsning, uanset om du skal afholde et intimt møde, en workshop eller et stormøde. Kontakt os, del dit mødes formål, lokalespecifikationer og eventuelle programidéer – så hjælper vi dig med at stable det perfekte arrangement på benene, så du efterfølgende blot skal koncentrere dig om indholdet på mødet. Resten kan du roligt overlade til os.

Vores mødevært Janni Brunsborg står klar til at ridse mulighederne op for dig og vejlede dig, hvis du har lyst til at gøre noget særligt ud af dit kommende møde. For her tilbyder vi en unik kombination af historie, moderne faciliteter, bekvemme overnatningsmuligheder og gourmet, der kan sætte gang i refleksionen og være med til at skabe gode relationer og effektive samarbejder.   

Janni

Book en uforpligtende snak om vores mødelokaler i Holstebro

Vi kontakter dig inden for 24 timer

Her er blot nogle af fordelene ved at holde din konference i Holstebro på herregården Nørre Vosborg

Gratis parkering

Vi tilbyder gratis parkering til alle jeres deltagere.

Forplejning i særklasse

Vi rummer både et brasserie og gourmetkøkken.

Kaffe & kage

Vi serverer kvalitetskaffe & kage fra egen konditor.

Fleksibel check-in

Skal dine gæster overnatte er der fleksibel check-in.

Alt i av-udstyr

Vi har alt du skal bruge i AV-udstyr og står til rådighed med hjælp i hele forløbet.

Start dagen med skøn morgenmad
Vi hjælper med alt I har brug for
Vælg mellem imponerende lokaler
Nyd udsøgt frokost
Previous slide
Next slide

Vores mest populære konferencepakke

Konference i Holstebro med stilfuld overnatning

Hold jeres konferencedage på vores eksklusive herregård i Holstebro og se frem til en uforglemmelig oplevelse, der vil styrke både samvær og udvikling. Vi skræddersyer naturligvis vores mødepakker efter jeres behov, og hjælper gerne med at sammensætte dagen, så aktiviteterne matcher det, I gerne vil have ud af jeres tid på herregården

Eksempel på et døgn med konference i Holstebro

På ankomstdagen bliver I, i mødelokalet mødt af jeres vært og morgenbuffet med hjemmebagte morgenboller, økologisk ost og smør fra Thise Mejeri samt lokale pølser og specialiteter. 

I løbet af dagen forsynes i løbende med kaffe fra egen kaffefarm i Guatemala, te, isvand og frisk frugt. Frokosten nydes i Restaurant Classique og byder på et lækkert udvalg af lette og friske frokostretter serveret som social dining på bordene. Tilbage i mødelokalet kan I se frem til eftermiddagskaffe med konditorens hjemmebag. Aftenen byder på 2-retters middag i Classique.

Efter en god nats søvn mødes i til morgenbrunch i restauranten. I mødelokalet er der kaffe, te, isvand og frisk frugt – præcis som dagen før. Frokosten nydes i Restaurant Classique, hvor I kan se frem til at prøve flere lækre lokale specialiteter. Om eftermiddagen vil vores konditor igen forkæle jer med sødt.

Pris. pr. person inkl. overnatning i enkeltværelse 2595,-

  • 2 dage med mødelokale med AV-udstyr, kaffe, te, isvand og frisk frugt

  • 2 x morgenbuffet

  • 2 x frokost i Restaurant Classique inkl. isvand med og uden brus

  • 2 x Konditorens hjemmebag

  • 2-retters middag i Restaurant Classique

  • 1 overnatning i rummeligt værelse

Flere forskellige mødelokaler

Vi tilbyder fem forskellige mødelokaler og konferencelokaler med moderne faciliteter – lige fra et godt og behageligt mødelokale til små, intime møder til store sale til konferencer med op til 300 deltagere.

Møde -og konferencepakker

Der er mulighed for at vælge mellem forskellige mødepakker, afhængig af hvornår på dagen mødet skal holdes. 

Forplejning

Nyd eksklusiv Bühlmann kaffe og lækker mad fra vores restaurant, når I trænger til at holde en velfortjent pause. 

Beliggenhed

Herregården Nørre Vosborg ligger 20 km vest for Holstebro i de smukkeste omgivelser. Vi tilbyder gratis parkering lige op til hotellet. Find os nemt ved at trykke på knappen nedenfor.

Kontakt oplysninger: