forplejning

Skræddersyet til jeres behov

Når du skal afholde møde eller konference på vores herregård, sørger vi altid for at forplejningen er helt i top. Der er både mulighed for lækker morgenbuffet, eksklusiv Bühlmann kaffe med bønner fra egen kaffefarm, lækker mad fra Classique og smagfulde cocktails fra vores cocktailbar. 

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til booking, er du hjertelig velkommen til at kontakte vores konferencevært Janni på enten telefon: +45 9748 4897 eller mail: janni@hotelvosborg.dk.

fransk brasserie

Oplev Restaurant Classique 

Når du skal afholde møde eller konference på vores herregård, er der altid mulighed for at kombinere mødet med en lækker morgenbuffet eller lækker fransk brasserie fra Restaurant Classique. I fællesskab sammensætter vi en menu, som dækker jeres ønsker og behov.

På Restaurant Classique kan du se frem til klassisk kogekunst fra det franske køkken kombineret med charmerende herregårdsomgivelser.

COFFEE AT BÜHLMANNS

Familien Bühlmanns kaffebar

En god kop kaffe er lykken – og det vil vi gerne give vores gæster, når de opholder sig i Coffee at Bühlmanns. Du finder kaffebaren i loungeområdet, hvor du kan vælge mellem fire forskellige kaffebønner. De har alle dét til fælles, at de er kvalitetsrige, smagfulde og bæredygtige. 

Du kan blandt andet glæde dig til forskellige kaffebønner fra populære Peter Larsen Kaffe, som vi samarbejder med på tværs af alle vores hoteller i Familien Bühlmann. 

eksklusive cocktails

Smagen af kvalitet

I forlængelse af Restaurant Classique finder du vores hyggelige cocktailbar. Her kan du bestille alt fra kolde og varme drikke til eksklusive cocktails. Du kan både vælge mellem klassikere samt vores egne spændende fortolkninger.