Lad os hjælpe dig med at skabe den perfekte firmafest i Holstebro

Hold din næste fest i vores skønne rammer på herregården Nørre Vosborg

Firmafesten er noget, som de fleste glæder sig særligt meget til. Her bliver de roller, vi alle spiller i vores fælles hverdag sat lidt til side for at fejre det sociale fællesskab i nogle helt andre rammer end dem, man er vant til. Har du lyst til at holde firmafest i Holstebro med pomp og pragt efter alle kunstens regler – så læs med her, hvor du kan få indblik i, hvordan vi kan hjælpe dig og dine kolleger med at skabe en god oplevelse, der vil blive husket og talt om længe. Hent brochure om vores festlokaler i Holstebro


Et ganske særligt miljø, der er som skabt til fest og andre sociale arrangementer

Vores populære herregårdshotel er en unik perle, der er oplagt til ethvert arrangement, hvor noget skal fejres med bravour. For vores herregård ligger smukt for sig selv midt i den vestjyske natur cirka 20 km fra Holstebro. Ved siden af den historiske herregård finder du vores overdådige festlokale, der er som skabt til en fest med underholdning, musik og mange glade gæster. 

 

Vi tilbyder også udsøgt mad og gode overnatningsmuligheder til dit selskab

Ud over selve festlokalet, bidrager omgivelserne også til den særlige oplevelse. For i forbindelse med festen har du også mulighed for at få mad fra vores anmelderroste restaurant i huset, ligesom der er mulighed for indkvartering af alle gæster i vores 56 værelser, der er smagfuldt indrettet i lyst, skandinavisk design. Med andre ord er der rig mulighed for at få en fest, som passer netop til jeres ønsker og behov – og vi garanterer, at vi vil gøre vores yderste for at give dig og dine kolleger en fest, de aldrig glemmer.

Vi har stor erfaring med at skabe forskellige arrangementer og fester efter ønske

Lad vores erfarne eventpersonale hjælpe dig med at gøre dagen til noget særligt

En god firmafest består gerne af mere end det at blot være sammen med sine kolleger. Der bør være underholdning til – og måske noget musik, som passer til den givne lejlighed. Vores erfarne personale er klar til at hjælpe dig med alt, der har med din firmafest i Holstebro at gøre.

Få professionel hjælp til at gøre dit arrangement mere personligt

Vi står naturligvis til rådighed og hjælper dig gerne med de ting og faciliteter, som vi selv kan levere her på stedet. Men derudover har vi et omfattende netværk af professionelle leverandører, som kan give din fest et personligt touch, som passer perfekt til kulturen i din specifikke virksomhed. 

Vi gør det nemt for dig at holde en uforglemmelig firmafest

Her får du således mulighed for at sammensætte en fest i et overskueligt format, hvor du blot bestemmer dig for, hvad der skal ske – og så sørger vi for resten, så du kan koncentrere dig om at glæde dig sammen med dine kolleger og være til stede, når festen løber af stablen. 

Janni

Book en uforpligtende fremvisning eller snak

Indtast dine oplysninger og vi kontakter dig hurtigst muligt