Forkæl din partner med en uforglemmelig romantisk valentinsmiddag

Champagne, 9 serveringer, kaffe & petit fours

Dato og tid: 14. februar kl. 18:00

Skab minder for livet og værdsæt jeres kærlighed med en uforglemmelig valentinsmiddag på vores charmerende herregård. Vi byder jer velkommen til en aften fyldt med kærlighed, hjemmelavet mad af lokale og hjemmedyrkede råvarer, og en stemning, der sætter fokus på nærvær og forkælelse.

9Oplev herregårdsstuerne som aldrig før, hvor hvert hjørne er indrettet med omhu og kun oplyst af levende lys, der skaber en helt unik intim og romantisk atmosfære. 

Vores valentinsmiddag inkluderer en fantastisk menu bestående af 9 serveringer fra vores gourmetrestaurnt N.V. Tasting, alle tilberedt med kærlighed og omhu, og afslut aftenen med kaffe og petit fours. 

Giv din store kærlighed den opmærksomhed, han eller hun fortjener, og fuldend oplevelsen med en tilhørende overnatning på herregården. 

Pris: 995,- pr. person

Giv en romantisk oplevelse I begge vil huske

Valentinsmiddagen

Lavet på lokale råvarer

Til vores helt unikke valentinsmiddag vil I blive budt velkommen med Champagne. 

Dernæst kan I glæde jer til 9 skønne serveringer henover aftenen, som I kan nyde i de smukkeste herregårdsrammer. De 9 serveringer er lavet i vores gourmetrestaurant N.V. Tasting, så I kan forvente jer lidt udover det sædvanlige. 

Vi runder selvfølgelig aftenen af med kvalitetskaffe og lækre hjemmelavede Petit Fours.

Det får I for 995,- pr. person: 

– Champagne ved ankomst
– 9 serveringer fra Gourmetrestaurant N.V. Tasting
– Kaffe & Petit Fours

 

Ønsker I at krydre aftenen med en romantisk overnatning til særpris?

Særpris på overnatning 14. februar

Fuldend den romantiske aften med overnatning

Vi vil gerne forkæle jer med en overnatning til en virkelig skarp pris i forbindelse med jeres valentinsmiddag, således I kan forvandle aftenen til en mini-getaway og virkelig fuldende oplevelsen. 

En overnatning I ikke vil fortryde. 

I får et hyggeligt dobbeltværelse med kvalitetssenge og kan vågne op til en overdådig morgenmad, så I kan afrunde jeres kulinariske og romantiske ophold med maner. 

 

1.195,- for 2 personer inkl. morgenmad