nytårsophold

31. december 2023

 Den 31. december byder vi indenfor til årets fest på Nørre Vosborg – nemlig vores nytårsophold. 

Der er lagt op til en overdådig aften, hvor I bliver forkælet med udsøgt gourmet og vin, smagfulde cocktails, champagne og kransekage, festlig dansemusik – og selvfølgelig vores altid charmerende herregårdsomgivelser. 

Nærmere info følger senere på året

AFTENEN BYDER PÅ

Kl. 17.30 – Champagne til H. M. Dronnings nytårstale.

kl. 18.15 – Nytårsmenu bestående af snacks, 4-retters menu samt fyldte chokolader og kransekage.
Der vil være vin ad libitum under middagen.

Kl. 22.30 – Aftenkaffe med petit fours.

Kl. 23.00 – Baren åbner & mulighed for at købe lækre cocktails og drinks.
Samtidig vil der være dans ved vores husorkester Basic3, der leverer dansemusik til de danseglade.

Kl. 00.00 – Nytåret skydes ind med bobler og kransekage (indendørs på storskærm).

Kl. 01.00 – Natmad.

Kl. 02.00 – Tak for i aften og rigtig godt nytår.

Kl. 09-11 – Lækker morgenbrunch dagen efter.

Pris 2.995,- pr. person

ankomst & priser

  • Pris pr. person i delt dobbeltværelse: 2.995,- 

Nytårsopholdet kan bookes gennem receptionen på telefon 9748 4897, mail: hotel@hotelvosborg.dk eller online via knappen nedenfor. 

 

AFTENENS NYTÅRSMENU

snacks

Sprød tærte med sorthummer, tomat og Gold Selection Caviar
Chips på trøfler serveret med en vintertrøffelcreme
Let marineret ananas med sommeressens

forret 1

Rimmet kammusling med spicy wasabi/peberrodscreme og radise crudité. Toppet med friske urter, hasselnødder og en vinaigrette på soja, æbler og ingefær. 

forret 2

Linefanget nytårstorsk fra Vesterhavet serveret med en sauce på græskar og blåmuslinger. Dertil toppet med syltede sennepskorn og ristede græskarkerner. 

Hertil friskbagt brød med smør og ramsløgsfriskost. 

Vi anbefaler at tilkøbe Rossini Caviar til at toppe torsken med. Caviar medfølger i pakke 3. 

hovedret

“Bühlmanns Beef Wellington” – oksemørbrad indbagt i sprød butterdej med svampe serveret med syltede gulerødder. Hertil kartoffelpuré med trøffel, pommes soufflé og cremet sauce med morkler.

dessert

Bergamottemousse med hvid chokolade samt creme lavet på mandarin og yuzu. Hertil krystalliseret hvid chokolade og saltet karamelsauce. 

fyldte chokolader

Nytårschokolade fra Aalborg Chokoladen.

kransekage

Nyfortolket kransekage à la Bühlmann med nougatfyld og hindbærstøv.

Præsentation af nytårsmenuen