Nytårsophold på herregården Nørre Vosborg 2024

Gastronomisk nytårsophold ved Holstebro

Har du lyst til at gøre noget særligt ud af afslutningen på det forgangne år og træde ind i det nye med stil og lækker mad på den historiske herregård i Vemb? Så glæder vi os til at invitere dig indenfor i vores historiske og hyggelige rammer, der i dagens anledning er pyntet op efter alle kunstens regler. Her er hele dagen tilrettelagt ud fra de behørige traditioner med et gennemgående touch af festlig ekstravagance og overraskelse, som er nøje orkestreret af vores anerkendte køkkenchefer hos Bühlmann.

Slut året af i naturskønne omgivelser

På årets sidste aften, den 31. december, åbner vi med stolthed dørene til årets mest eksklusive begivenhed på Nørre Vosborg – vores eftertragtede nytårsophold.

Forkæl jer selv med raffineret gourmet, delikate cocktails, boblende champagne og vores charmerende herregårdsomgivelser. Oplev festlig dansemusik og skab uforglemmelige øjeblikke – og dagen efter kan du stå veludhvilet op til et dejligt morgenbord med friskbrygget kaffe og hjemmelavede specialiteter, der sender dig godt på vej ind i det nye år.

Velkommen til et enestående nytårsophold ved Holstebro, hvor luksus og elegance forenes til perfektion

Book dit nytårsophold pr. mail: hotel@hotelvosborg.dk eller online ved at søge på overnatning fra 31. december til 1. januar.  Du er også meget velkommen til at ringe til os på +45 9748 4897  – så sørger vi for at hjælpe dig med at få plads ved årets store nytårsophold på herregården.

Vi glæder os til at fejre den store aften sammen med dig.

Nytårsopholdet indeholder:

Vores nytårsophold byder på et program, som er skabt til at give dig en aften, du sent vil glemme. Her holdes de gode traditioner i hævd, og vores venlige personale vil gøre deres bedste for at sørge for, at du føler dig godt tilpas gennem hele aftenens forløb og den efterfølgende morgen med.

Søndag den 31. december 


Fra kl. 15.00:
Ankomst

Kl. 17.30: Champagne til H.K.H. Kong Frederiks nytårstale

kl. 18.15: Nytårsmenu bestående af 3 snacks, 4-retters menu med afstemt vinmenu

Kl. 22.30: Aftenkaffe med petit fours

Kl. 23.00: Baren åbner & mulighed for at købe lækre cocktails og drinks.
Samtidig vil der være dans ved vores husorkester Basic3, der leverer dansemusik til de danseglade

Kl. 00.00: Nytåret skydes ind med bobler og kransekage (indendørs på storskærm)

Kl. 01.00: Natmad

Kl. 02.00: Tak for i aften og rigtig godt nytår

 

Mandag den 1. januar 

Kl. 09.00-11.00: Stor morgenbrunch med hjemmelavede og lokale specialiteter  

Kl. 11: Check ud & afrejse

 

Pris 2.995,- pr. person

Aftenens Nytårsmenu

I år har vores to køkkenchefer igen kreeret en oplevelse, der går ud over det sædvanlige. På dit nytårsophold på herregården Nørre Vosborg, der er særligt velrenommeret for sine gastronomiske udfoldelser i restauranten N.V. Tasting, kan du forvente en nytårsmenu med et væld af udsøgte specialiteter, der danner ramme for en god og festlig aften ved bordet. Den får naturligvis følge af en nøje sammensat vinmenu, som passer perfekt til hver servering.

Snacks

Sprød tærte med cremet sesam og kimchi
Sprøde tapiocachips serveret med vintertrøffelcreme
Ristede spicy cachewnødder.
Ananas infuseret i flora fra sommeren.

Forret 1

Hamachi marineret i soja serveret sahimistyle med ponzu, yuzy-kosho og sprødt.

Forret 2

Salat af limfjordshummer med syltet knoldselleri. Hertil puré på høbagt selleri, skummende hummerbisque smagt til med miso og brunet smør toppet med caviar.
Hertil friskbagt brød med saltet smør.

Hovedret

“Bühlmanns Beef Wellington” – dansk kalvemørbrad, braiserede oksekæber og svampe indbagt i sprød butterdej serveret med skysauce mættet med syltede ribs, sennepskorn og løg.
Hertil Pommes Anna samt salat på syltede sommergrøntsager vendt i sennepsvinaigrette.

Dessert

Hasselnødparfait dyppet i mørk chokolade på bund af karamelliserede hasselnødder.
Hertil syltet solbærkompot med sanshopeber og saltet karamel.

Kransekage

“Bühlmanns nyfortolkede kransekage” med nougatfyld og hindbærstøv.

Chefkokkenes præsentation af nytårsmenuen

Pris & indhold

Nørre Vosborg Nytårsophold

 • Pris for nytårsophold: 2.995,- pr. person.

  Prisen inkluderer:

  • Champagne
  • 7-retters nytårsmenu (3 snacks & 4 retter) med nøje udvalgt vinmenu (eller alkoholfri menu)
  • Kaffe & Petit Fours
  • Bobler & kransekage
  • Live musik
  • Natmad
  • Overnatning i delt dobbeltværelse
  • Overdådig morgenbuffet
 • Tilkøb: enkeltværelsestillæg: 1000 kr.
 • Nytårsopholdet kan annulleres inden den 29. november ved at kontakte receptionen på enten telefon: +45 9748 4897  eller mail: hotel@hotelvosborg.dk. Ved annullering til og med 29. november refunderes det fulde beløb på det kreditkort som er anvendt til betaling – herefter refunderes beløbet ikke.

Glæd dig til et overdådigt nytårsophold i Holstebro

Nørre Vosborg var for hundreder af år siden en perle ved den jyske vestkyst, der bød velkommen til storslåede fester med pomp og pragt for adelen og det fine borgerskab. Og selvom der er sket meget siden dengang, er det stadig et ganske særligt sted at holde fest. For her mærker man stadig historiens vingesus i de tilstødende sale, der danner rammen for et nytårsophold med et strejf af moderniseret luksus. 

En uforglemmelig oplevelse efter alle kunstens regler – og mere til

I vores berømte kulisse er er der sørget for, at du kan nyde aftenen med Dronningens nytårstale, gourmetfortolkninger af nytårsklassikere ved de pyntede borde, sprudlende champagne, dans til livemusik fra husorkesteret Basic3 og meget mere. Når festen slutter, kan du glæde dig over, at der er redt op til dig på vores hyggelige værelser, hvor du kan få dig et velfortjent hvil, inden vores velrenommerede køkken igen har forberedt en morgenbrunch til dig med alt, hvad hjertet kan begære.

Tag et afslappende ophold, hvor det hele er sørget for på forhånd

Et nytårsophold på Nørre Vosborg er mere end en fest på årets yderste dag. Det er en oplevelse med unikke minder, som skabes i et tæt samarbejde med vores gæstfri personale, vores anerkendte kokke, tjenere og dygtige musikere mv., som alle er indstillet på at skabe mindeværdige øjeblikke med storslået skønhed. På den måde kan du være med til at sætte et behørigt punktum for året, der gik, og vågne op til et nyt og uskrevet kapitel med et smil på læben.

 

Du har også mulighed for at tage vores nytårsmenu med hjem

Ønsker du at holde din nytårsaften derhjemme, kan du også få vores festlige nytårsmenu med tilhørende vine som takeaway. Her har vi anrettet årets nytårsmenu fra Bühlmann i en særlig udgave, så du kan let kan anrette den selv.

 

Bestil en overdådig nytårsmenu som take-away