Gør noget særligt ud af din påskefrokost på herregården ved Holstebro

Hold påsketraditionerne i hævd på Nørre Vosborg

På den historiske herregård i Vemb lidt vest for Holstebro er traditionerne vigtige. Det gælder således også for påsken, som – traditionen tro – bliver fejret med en traditionel påskefrokost, med alt hvad der hører sig til, men naturligvis i den fantastiske kvalitet, som vores restaurant altid leverer. 

Påsken er noget ganske særligt på Nørre Vosborg, og en tradition som vi og mange gæster holder meget af. Tag hele familien med ud på herregården og nyd en gåtur i den smukke natur inden jeres frokost.

Vores påskefrokost er naturligvis med klassiske påskeretter, lavet fra bunden og af de bedste lokale råvarer. Hele menuen serveres som en lille buffet på jeres eget bord, kun for jer og gæsterne i jeres selskab. 

I kan se frem til både kolde, lune og søde retter – alle kreeret på egnens bedste råvarer.

Meld dig til påskefrokosten ved Holstebro

Påskefrokosten kan bestilles fra 28. – 31. marts alle dage inklusiv fra kl. 12.00 – 15.00.

Du har mulighed for at købe din billet til årets påskefrokost her på siden, men du kan også ringe til os, hvis du gerne vil have os til at hjælpe med at reservere et bord til dig. Brug vores online bookingsystem eller kontakt os på telefon +45 97 48 48 97 – så finder vi plads til dig og dit selskab, så længe der ikke er fuldt booket.

Det kan du glæde dig til at smage til årets påskefrokost

Tradition og fornyelse i en skøn kombination

Påskefrokosten er en begivenhed, hvor man skal komme hinanden ved om noget lækkert at spise. Derfor byder vi dig ind i vores skønne rammer til en anretning bestående af mange forskellige både kolde og varme retter, som er sammensat med øje for det sociale aspekt. Her kan du se den mad, I skal nyde, mens I også nyder hinandens gode selskab til vores storslåede påskefrokost på herregården ved Holstebro.

Det kolde

Marineret hvide sild med karrysalat, kapers, løg og peberrod 
Kryddersild med kapers og rødløg
Hønsesalat med svampe, æbler og bacon 
Gravad ørred med rævesovs og sprødt rugbrød
Smilende æg med håndpillede rejer og klassisk mayonnaise  
Sylte af vildt fra Klosterheden med grovkornet sennep og hjemmesyltede rødbeder 
Hjertesalat med mormordressing, vesterhavsost og ristede valnødder 

Det lune

Rødspættefilet paneret i pankorasp, med remoulade og citron
Tarteletter med høns i asparges
Frikadeller og kold kartoffelsalat 
Lun leverpostej med hjemmesyltede agurker 

Det søde

Citronroulade 
Økologiske oste fra Thise med sødt og sprødt 

295,- pr. person

Børn 3-12 år: 145,- pr. person

Børn u/3 år: 5,- pr. person

Spis lækker frokost hver søndag på Nørre Vosborg

Lad de lækre lokale specialiteter danne rammen for socialt samvær

Måltidets sociale egenskaber er naturligvis ikke noget, der blot bør dyrkes den ene gang om året i påsken. Derfor har vi udarbejdet et unikt koncept i huset, der fungerer som en buffet ved jeres eget bord. 

Det kalder vi for sharefood – og tanken er, at du skal kunne dele en eksklusiv frokost og noget godt at drikke hertil sammen med din familie, venner eller hvem du ellers ønsker at invitere i vores indbydende lokaler på Nørre Vosborg. Som en lille gastronomisk fest med hygge og masser af gode samtaler og grin på en rolig søndag – ikke blot til fødselsdag eller andre specielle lejligheder, men til at fejre hverdagen sammen med dem, du holder allermest af. 

Du kan læse mere om konceptet for vores søndagsfrokost i huset via linket nedenfor. Her kan du også se, hvad der er inkluderet i den aktuelle buffet.