Beaujolais Nouveau

Gyldne dråber

Hold øje med siden her, hvis du drømmer om at få lov til at nyde året Beaujolais Nouveau aften. En aften der byder på klassiske franske efterårsserveringer afstemt til årets Beaujolais Nouveau – en eksklusiv rødvin fremstillet på Gamay druen i Frankrig. 

Restaurant Classique på Nørre Vosborg byder indenfor til en helt fantastisk efterårsaften torsdag den 17. november. Aftenen byder på klassiske franske efterårsserveringer afstemt til årets Beaujolais Nouveau – en eksklusiv rødvin fremstillet på Gamay druen i Frankrig. 

Classique befinder sig i den smukt restaurerede ladebygning lige på den anden side af porttårnet. Lige fra du træder ind af døren, vil du kunne mærke den franske bistrostemning – de farverige lamper, de sjove plakater med franske motiver og den velkendte duft af fransk brasserie. 

AFTENEN BYDER PÅ

5 klassiske franske serveringer

aftenkaffe med Petit Fours 

Beaujolais ad libitum

Pris 995,-

pr. person

ankomst & priser

Pris for deltagelse i arrangementet den 17. november: 995,- pr. person 

Pris excl. vin 595,-

Arrangementet skal bookes gennem receptionen på enten telefon: 9748 4897 eller mail: hotel@hotelvosborg.dkHvis du ønsker at tilkøbe en overnatning efter eventet, er der selvfølgelig mulighed for det. Du kan blot nævne det for receptionen eller booke online nedenfor.