Jul og nytår på herregården

En helt særlig tid med magiske traditioner

Julen og nytåret er altid noget helt særligt på Nørre Vosborg. Traditionen tro byder vi indenfor til gode traditioner og ægte jule- og nytårsstemning på vores gamle herregård. 

Vi byder indenfor til julefrokost, nytårsophold, nytårsmenu ud af huset og meget mere. Du kan gå på opdagelse i de forskellige arrangementer nedenfor.  

Vi glæder os til at være en del af jeres jul og nytår. 

jul

web_NørreVosborg_julefrokost

Julefrokost i huset

Hele november og december byder vi indenfor til lækker julefrokost i jeres eget lokale. Vi står klar med veldækkede borde, traditionelle juleretter og masser af julehumør. 

web_NørreVosborg_udefra_tårn_jul

Den perfekte julegave

Mangler du den perfekte julegave? Bühlmann gavekortet kan bruges på tværs af vores 8 hoteller i Jylland til uforglemmelige ophold, udsøgt gastronomi og vin samt spændende arrangementer. 

NYTÅR

Nytårsmenu ud af huset

Hos Familien Bühlmann har vi igen i år gjort os umage for at lave en lækker nytårsmenu til dig og dine gæster. Menuen fås i 3 forskellige versioner: 3-retter, 4-retter eller hele pakken. 

Nytårsophold i huset

Den 31. december byder vi indenfor til årets fest – nemlig vores nytårsophold. Du bliver forkælet med gourmet og vin, smagfulde cocktails, champagne og kransekage og festlig livemusik.