FAMILIEN BÜHLMANNS

Nytårsmenu 2021

 

Hos Familien Bühlmann har vi igen i år gjort os umage for at lave en lækker nytårsmenu til dig og dine gæster. Vores dygtige køkkenchefer fra Hotel Scheelsminde og Nørre Vosborg, Christian og Benjamin, har sammensat en eksklusiv menu bestående af sæsonens bedste råvarer, så du kan læne dig tilbage og nyde aftenen med dem du holder af.

Menuen fås i 3 forskellige versioner: 3-retter, 4-retter eller hele pakken. Står du selv for årets nytårsmenu, har vi desuden gjort det muligt for dig at tilkøbe en eksklusiv caviarsmagning – perfekt som supplement til din egen menu.

Vi glæder os til at være en del af jeres nytår.

Bühlmann_nytaar_2020_køkkenchef2 (2)

SNACKS

Sprød tærte med hjemmerøget norsk laks og karse
Tapiokachips med trøffelcreme
Marineret melon med citrontimian og yuzu

CAVIAR

10g Rossini White sturgeon caviar med friskost, purløg og sprødt

FORRET 1

Linefanget nytårstorsk fra Vesterhavet med saltede mandler, jordskokkepuré, marineret kål i æblesaft og cremet muslingesauce skilt med dildolie
Hertil friskbagt surdejsbrød og smør

FORRET 2

Råstegt sorthummer med variation af tomater og spicy tomatpiment d’Espelette sauce og friske urter
Hertil friskbagt surdejsbrød og smør

HOVEDRET

Dansk kalvemørbrad med græskarpuré samt bagt græskar, syltede sennepskort, confiterede løg
Hertil pommes Anna med trøffelcreme og pommes souffle, tallerkensmækkere og skysauce med madagascarpeber

DESSERT

Parfait på hvid chokolade med passionsfrugt dyppet i mørk chokolade, kokos og chokoladecrumble
Serveret med lun passionsfrugtssauce smagt til med ingefær

FYLDTE CHOKOLADER

Nytårschokolade fra Aalborg Chokoladen

KRANSEKAGE

Sprød hjemmebagt kransekage overtrukket med chokolade

NATMAD

Bühlmanns nytårshotdog med hjemmelavet sylt og sprødt

Dessert (2)

PAKKE 1

Smagfuldt nytår

 

  • Forret 1 (torsk)
  • Hovedret
  • Dessert
  • Friskbagt surdejsbrød med smør
  • Kransekage

Pris 495,-

BESTIL HER

PAKKE 2

Gastronomisk nytår

 

  • Forret 1
  • Forret 2
  • Hovedret
  • Dessert
  • Friskbagt surdejsbrød med smør
  • Kransekage

Pris 695,-

BESTIL HER

Forret2_torsk
Snacks_2

PAKKE 3

Nytårsoplevelsen

 

  • Snacks og caviar
  • Forret 1 og 2
  • Hovedret
  • Dessert
  • Friskbagt surdejsbrød med smør
  • Fyldte chokolader og kransekage
  • Natmad

Pris 995,-

BESTIL HER

TILKØB

Ekstra lækkerier til din menu

 

Caviarsmagning (2 personer)                                                             1495,-
Snacks (pr. person)                                                                                     85,-
Caviar (pr. person)                                                                                      255,-
Fyldte chokolader (2 personer)                                                          95,-
Natmad (pr. person)                                                                                   95,-
N.V Champagne Andrei Clouet                                                           275,-
2020 Chablis Pascal Bouchard                                                            155,-
2018 Chablis 1 cru Troesmes Domaine Henri                            320,-
2020 Riesling Halbtrocken Prüm                                                       145,-
2019 Crozes Hermintage Maison Les Alexandrins                 200,-
2015 Riesling Auslese, Weingut Nigl                                               160,-

Forret2_torsk

Præsentation

Nytårsmenu 2021

Snacks_2

AFHENTNING & ANRETNING

Vores nytårsmenu er forberedt, så hver ret kræver et minimum køkkenindsats kort før servering. Du modtager en anretningsvideo, som guider dig igennem hver ret og sikrer en flot servering for dine gæster.

Menuen kan bestilles til minimum 2 kuverter og kan afhentes på Nørre Vosborg mellem kl. 12.00 – 14.00 eller på et af vores 12 pick-up points den 31. december.

  • Vi kan desværre ikke tage hensyn til specialkost og allergener i årets nytårsmenu.
  • Ved afbestilling til og med 30. november refunderes det fulde beløb på det kreditkort som er anvendt til betaling – herefter refunderes beløbet ikke.