NV Tasting logo
Beet dish

Nyd en uforglemmelig og sanselig gastronomisk oplevelse i de stemningsfulde, gamle bygninger på Herregården.

N.V. Tasting fokuserer på de bedste lokale råvarer fra heden, fjorden og skoven omkring os – men vi trækker også tråde til resten af verden, når det giver mening for den gastronomiske oplevelse.

Menuen i N.V. Tasting skabes ud fra de evigt skiftende omgivelser omkring den 700 år gamle herregård. Med afsæt i klassisk håndværk udvikler køkkenet eksperimenterende madoplevelser, som fæstner sig i erindringen.

Køkkenet bliver i dag drevet af køkkenchefen Kasper Skovgaard og den assisterende køkkenchef Simon Yoon.

Holdets gastronomiske filosofi er simpel. De inspireres af lækre råvarer og spændende teknikker, og deres serveringer byder på unikke smagssammensætninger, som samtidig er visuelt overlegne.

Da vi arbejder med sæsonbetonede råvarer, kan der forekomme ændringer i menuen fra dag til dag, som ikke nødvendigvis er opdateret på hjemmesiden.

***** 5 Stjerner – BØRSEN

***** 5 Stjerner – JYLLANDSPOSTEN

Petit Tasting

Onsdag-fredag

Menu 750,-

Inklusiv mineralvand med/uden brus

Vinmenu 750,-

Menu:

Kammusling – Glaskål


Blæksprutte – Peberrod – Dild
Torsk – Kærnemælk – Persille
GastroUnika Gold Caviar 10g – 195,-


Rødbede – Trøffel – Røget marv
Oksemørbrad – Madeira – Ramsløg

Havesyre – Hvid Chokolade – Æble

The Tasting

Onsdag – lørdag

Menu 1.100,-

Inklusiv mineralvand med/uden brus

Vinmenu 1.100,-

Menu:

Rejer – Knivmusling – Leche de Tigre
Ikura – Kartoffel –  Miso
Kammusling – Glaskål

Blæksprutte – Peberrod – Dild
Torsk – Kærnemælk – Persille
GastroUnika Gold Caviar 10g – 195,-
Okse – Løg – Peber
Rødbede – Trøffel – Røget marv
Krogmodnet malkekvæg – Madeira – Ramsløg

Skyr – Grillet citron – Mynte
Havesyre – Hvid Chokolade – Æble

The Tasting Experience

Onsdag – lørdag

Menu 1.500,-

Inklusiv mineralvand med/uden brus

Vinmenu 1.500,-

Menu:

Rejer – Knivmusling – Leche de Tigre
Ikura – Kartoffel – Miso
Kammusling – Glaskål

Blæksprutte – Peberrod – Dild
Torsk – Kærnemælk – Persille – Caviar
Hamachi – Ponzu – Peberrod – Perilla
Jomfruhummer – Ærter – Lardo
Okse – Løg – Peber
Rødbede – Trøffel – Røget marv
Krogmodnet malkekvæg – Madeira – Ramsløg


Skyr – Grillet citron – Mynte
Havesyre – Hvid Chokolade – Æble
Pære – Rug – Brunet Smør

Bühlmanns kaffe eller te 
Praline – Chokolade
Havre – Havtorn

Det er desværre ikke muligt for os at imødekomme alle diæeter eller allergier, idet vi er et meget lille team. Kontakt os gerne på Mikkel@hotelvosborg.dk for at høre hvad der er muligt. Der tages forbehold for eventuelle ændringer i menuen.
Vi gør opmærksom på, at vores juicemenu skal forudbestilles

Vinmenu:

NV Pol Roger, Brut Reserve, Champagne, Frankrig

2016 Pascal Bouchard, Fourchaume 1. Cru, Chablis, Frankrig

2017 Donnafugata, Sul Vulcano, Etna, Italien

2018 Fritz Haag, Spätlese, Tyskland

Vinmenu:

NV Pol Roger, Brut Reserve, Champagne, Frankrig

2018 Weingut Fürst, Pur Mineral, Franken, Tyskland

2016 Pascal Bouchard, Fourchaume 1.cru, Chablis, Frankrig

2013 Faiveley, Gevry Chambertin, Bourgogne, Frankrig

2017 Donnafugata, Sul Vulcano, Etna, Italien

2018 Fritz Haag, Spätlese, Tyskland

Vinmenu:

NV Robert Barbichon, Blanc de Blancs, Champagne, Frankrig

2018 Weingut Fürst, Pur Mineral, Franken, Tyskland

2016 Pascal Bouchard, Fourchaume 1.cru, Chablis, Frankrig 

2017 Vincent Girardin, Cuvée Saint-Vincent, Bourgogne, Frankrig

2013 J. Faiveley, Gevrey Chambertin, Bourgogne, Frankrig 

2018 Clau de Nell, Cuvée Violette, Loire, Frankrig

2017 Donnafugata, Sul Vulcano, Etna, Italien

2018 Fritz Haag, Spätlese, Mosel, Tyskland

NV Pol Roger, Rich Demi Sec, Champagne, Frankrig