NV Tasting logo
Beet dish

Nyd en uforglemmelig og sanselig gastronomisk oplevelse i de stemningsfulde, gamle bygninger på Herregården.

N.V. Tasting fokuserer på de bedste lokale råvarer fra heden, fjorden og skoven omkring os – men vi trækker også tråde til resten af verden, når det giver mening for den gastronomiske oplevelse.

Menuen i N.V. Tasting skabes ud fra de evigt skiftende omgivelser omkring den 700 år gamle herregård. Med afsæt i klassisk håndværk udvikler køkkenet eksperimenterende madoplevelser, som fæstner sig i erindringen.

Onsdag – torsdag 17.30 – 23.00
Fredag – lørdag 17.30 – 00.00 

Køkkenet bliver i dag drevet af køkkenchefen Kasper Skovgaard og den assisterende køkkenchef Simon Yoon.

Holdets gastronomiske filosofi er simpel.
De inspireres af lækre råvarer og spændende teknikker samtidigt med, at deres serveringer byder på unikke smagssammensætninger

Da vi arbejder med sæsonbetonede råvarer, kan der forekomme ændringer i menuen fra dag til dag, som ikke nødvendigvis er opdateret på hjemmesiden.

***** 5 Stjerner – BØRSEN

***** 5 Stjerner – JYLLANDSPOSTEN

Petit Tasting

Tasting med minimum 6 serveringer
Onsdag-fredag

Menu 750,-

Inklusiv mineralvand med/uden brus
Kaffe – The

Vinmenu 750,-

Menu:

Enoki – Æggeblomme – Røg

Torsk – Kærnemælk – Persille
GastroUnika Gold Caviar 10g – 195,-

Okse – Løg – Peber

Vagtel – Kål – Hø øl

Rødbede – Trøffel – Røget marv

Havesyre – Hvid Chokolade – Æble

The Tasting

Tasting med minimum 10 serveringer
Onsdag – lørdag

Menu 1.100,-

Inklusiv mineralvand med/uden brus
Kaffe – The

Vinmenu 1.100,-

Menu:

Rejer – Knivmusling – Leche de Tigre
Ikura – Kartoffel –  Miso
Enoki – Æggeblomme – Røg

Blæksprutte – Blåmusling – Dild
Torsk – Kærnemælk – Persille
GastroUnika Gold Caviar 10g – 195,-

Okse – Løg – Peber
Vagtel – Kål – Hø øl
Rødbede – Trøffel – Røget marv

Havtorn – Ymer – Lyng
Havesyre – Hvid Chokolade – Æble

The Tasting Experience

Tasting med minimum 13 serveringer
Onsdag – lørdag

Menu 1.500,-

Inklusiv mineralvand med/uden brus
Kaffe – The

Vinmenu 1.500,-

Menu:

Rejer – Knivmusling – Leche de Tigre
Ikura – Kartoffel – Miso
Enoki – Æggeblomme – Røg

Blæksprutte – Blåmusling – Dild
Torsk – Kærnemælk – Persille – Caviar
Hamachi – Ponzu – Peberrod – Perilla
Vesterhavsost – Ramsløg – Skorzonerod
Okse – Løg – Peber
Vagtel – Kål – Hø øl
Rødbede – Trøffel – Røget marv


Havtorn – Ymer – Lyng
Havesyre – Hvid Chokolade – Æble
Pære – Rug – Brunet Smør

Specielle diæter og allergier

Vi har kun i meget begrænset omfang mulighed for at tage hensyn til allergier, specielle diæter m.v.
Alle serveringer i menuen er meget komplekse og tidskrævende hvorfor det er umuligt for os at tilbyde alle serveringer tilpasset diverse allergiver og diæter.

Vi vil dog altid strække os så langt som muligt for at imødekomme jeres ønsker og  kan i mange tilfælde tilbyde en tilpasset menu med sine begrænsninger.

Skriv direkte til Restaurantchef Mikkel for at høre om vi kan imødekomme dine ønsker og behov på mail mikkel@hotelvosborg.dk