Søndagsfrokost med vestjyske specialiteter og drikkevarer ad libitum

En perfekt måde at nyde søndagen på

Hvorfor ikke tilbringe ugens sidste dag sammen med to af de bedste ting, der findes her i verden? Godt selskab og rigtig god mad. Dét er tanken bag vores søndagsfrokost på Nørre Vosborg.

Måltidet har fået hovedrollen og danner på den måde rammen omkring det sociale samvær og er med til at skabe den gode og hyggelige søndagsstemning. Sæt jer til rette og nyd de mange indtryk i form af god stemning, summende stemmer, herlige dufte og smukke anretninger, som i en lind strøm kommer frem til bordet, I sidder ved.

Konceptet hedder sharefood, så alle omkring bordet spiser det samme og kan lade fadene passere rundt, så alle får smagt lidt af det hele. På den måde kommer I hinanden ved når I skal række fadene rundt eller vende sig til sidemanden for at hjælpe med at servere.

Menuen

Hver søndag til og med 5. maj fra 12.30 - 15.00

Friskbagt surdejsbrød af usprøjtede korn fra markerne på Salling med økologisk smør fra Thise Mejeri

Gravad dansk ørred toppet med økologisk hytteost og spæde urter fra Engesvang. Hertil sprødt rugbrød og rævesovs

Rillette af friskfanget fisk fra Hanstholm, rørt op med hjemmelavet mayonnaise og alverdens urter. Hertil fennikelsalat vendt i olivenolie

Spidskål toppes med sennepsvinaigrette, citronskal og til sidst hjemmelavet urtemayonnaise

Kyllingesalat lavet af kyllinger fra Tvis Gårdbutik vendt med svampe fra Gartnerhjælpen og æbler. Toppet med crudité af blegselleri

Grøn salat med pære, valnødder og vesterhavsdressing

Kartoffelterrin af kartofler fra Spjald med hytteost, rørt med hasselnødder og citron.

Kylling Sauté Chasseur

2 slags ost fra Thise med hjemmelavet kompot og knækbrød

Æblecrumble med creme fraiche fra Thise

399,- pr. person / 199,- for børn op til 11 år

Menu til de små

Slider med kylling

2 frikadeller

pizzasnegl

Grøntsagsstænger

Pandekager med frugt og sirup

139,- pr. barn op til 11 år

Drikkevarer

Stort udvalg af vin, øl, saft og kaffe

I baren finder du et stort udvalg af spændende vine fra hele verdenen, som naturligvis er tilpasset frokostmenuen. Vinene har forskellige karakteristika, så der er noget for enhver smag. I baren finder du også spændende øl, sodavand samt hjemmelavet saft og lemonade lavet på sæsonens bedste råvarer. 

I kaffebaren kan du frit forsyne dig med te samt vores friskbryggede stempelkaffe. Hvis du i stedet ønsker café latte, cappuccino eller andet, kan dette tilkøbes mod et tillæg på 15,- pr. kop. 

På herregården er der ingen smalle steder og naturligvis kan du få en lille cognac, calvados eller andet lækkert til kaffen – det varmer jo så godt med en lille en! 

 

Konceptet er simpelt

Alt er inkluderet i prisen

Vores søndagsfrokost koncept er simpelt – alt er nemlig inkluderet i prisen. De kolde retter står klar på bordene, når I sætter jeg – og de lune retter kommer efterfølgende, når I er klar til det. Drikkevarerne henter man selv i baren efter behov. 

Bemærk at vi ikke har mulighed for at tage hensyn til specielle diæter, allergier eller lignende. Vi tager samtidig forbehold for ændringer i menuen. Der er mulighed for at få serveret glutenfrit brød – dette skal forudbestilles på mail: hotel@hotelvosborg.dk senest en dag før ankomst. 

Dørene åbner kl. 12.30 og sidste udskænkning fra baren er kl. 14.45. Når vi nærmer os kl. 15 siger vi mange tak for i dag. 

Søndagsfrokost som selskab?

Hvis I gerne vil komme flere end 19 personer, kan I få vores søndagsfrokost som selskab, hvor menuen bliver serveret i et privat lokale. 
Hvis du er interesseret i at høre mere, er du hjertelig velkommen til at kontakte os. 

Frokostbord i eget lokale

Retterne anrettes på små fade der serveres som en buffet på de enkelte borde. På den måde kommer I hinanden ved når I skal række fadene rundt eller vende sig til sidemanden for at hjælpe med at servere – en hyggelig og uformel frokost sammen.

Menuen serveres af flere omgange – forretter, lunt samt ost og dessert. Menuen kan variere fra sæson til sæson men har altid det samme store udvalg

Pris pr. person 395,- (ved minimum 20 personer)

Man har lokalet til rådighed fra kl. 12.00 – 17.00.