Søndagsfrokost

En ny måde at nyde søndagen på

Hvorfor ikke tilbringe ugens sidste dag sammen med to af de bedste ting, der findes her i verden? Godt selskab og rigtig god mad. Dét er tanken bag vores søndagsfrokost på Nørre Vosborg.

Måltidet har fået hovedrollen og danner på den måde rammen omkring det sociale samvær og er med til at skabe den gode og hyggelige søndagsstemning. Sæt jer til rette og nyd de mange indtryk i form af god stemning, summende stemmer, herlige dufte og smukke anretninger, som i en lind strøm kommer frem til bordet, I sidder ved.

Konceptet hedder sharefood, så alle omkring bordet spiser det samme og kan lade fadene passere rundt, så alle får smagt lidt af det hele. På den måde kommer I hinanden ved når I skal række fadene rundt eller vende sig til sidemanden for at hjælpe med at servere.

MENU

Hver søndag fra 12.30 - 15.00

Friskbagt brød med smør
Hønsesalat af Tvis kylling med kapers, cornichoner og estragon
Ceviche af torsk med glaskål, lime og chili
Tomatsalat med mozzarella basilikum og oliveolie
Hjertesalat med mormordressing, oliven, ristede valnødder og vesterhavsost
Klassisk cæsarsalat med kylling og croutoner
Carpaccio af okse med rucola, parmesan og pinjekerne
Kalvefrikassé med forårsgrønt
Udvalg af oste med hjemmelavet kompot og knækbrød
Jordbærtærte

399,- pr. person / 199,- for børn

OBS: Børn op til 11 år.

DRIKKEVARER

Stort udvalg af vin, øl, saft og kaffe

I baren finder du et stort udvalg af spændende vine fra hele verdenen, som naturligvis er tilpasset frokostmenuen. Vinene har forskellige karakteristika, så der er noget for enhver smag. I baren finder du også spændende øl, sodavand samt hjemmelavet saft og lemonade lavet på sæsonens bedste råvarer. 

I kaffebaren kan du frit forsyne dig med te samt vores friskbryggede stempelkaffe. Hvis du i stedet ønsker café latte, cappuccino eller andet, kan dette tilkøbes mod et tillæg på 15,- pr. kop. 

På herregården er der ingen smalle steder og naturligvis kan du få en lille cognac, calvados eller andet lækkert til kaffen – det varmer jo så godt med en lille en! 

 

KONCEPTET ER SIMPELT

Alt er inkluderet i prisen

Vores søndagsfrokost koncept er simpelt – alt er nemlig inkluderet i prisen. De kolde retter står klar på bordene, når I sætter jeg – og de lune retter kommer efterfølgende, når I er klar til det. Drikkevarerne henter man selv i baren efter behov. 

Bemærk at vi ikke har mulighed for at tage hensyn til specielle diæter, allergier eller lignende. Vi tager samtidig forbehold for ændringer i menuen. Der er mulighed for at få serveret glutenfrit brød – dette skal forudbestilles på mail: hotel@hotelvosborg.dk senest en dag før ankomst. 

Dørene åbner kl. 12.30 og sidste udskænkning fra baren er kl. 14.45. Når vi nærmer os kl. 15 siger vi mange tak for i dag. 

SØNDAGSFROKOST som selskab?

Hvis I gerne vil komme flere end 19 personer, kan I få vores søndagsfrokost som selskab, hvor menuen bliver serveret i et privat lokale. 
Hvis du er interesseret i at høre mere, er du hjertelig velkommen til at kontakte os. 

frOkostbord i eget lokale

Retterne anrettes på små fade der serveres som en buffet på de enkelte borde. På den måde kommer I hinanden ved når I skal række fadene rundt eller vende sig til sidemanden for at hjælpe med at servere – en hyggelig og uformel frokost sammen.

Menuen serveres af flere omgange – forretter, lunt samt ost og dessert. Menuen kan variere fra sæson til sæson men har altid det samme store udvalg

 • Hønsesalat af Tvis kylling med kapers, cornichoner og estragon
 • Ceviche af torsk med glaskål, lime og chili
 • Tomatsalat med mozzarella basilikum og olivenolie
 • Hjertesalat med mormordressing, oliven, ristede valnødder og vesterhavsost
 • Klassisk cæsar salat med kylling og croutoner
 • Carpaccio af okse med rucola, parmesan og pinjekerner
 • Brød og smør
 • Kalvefrikassé med forårsgrønt
 • Tarteletter med høns i asparges lavet på økokylling
 • Bagt laks med smørdampede grøntsager
 • Udvalg af oste med hjemmelavet kompot og knækbrød
 • Jordbær tærte
 • Konditorens macaroons

 

Pris pr. person 495,- (ved minimum 20 personer)

Man har lokalet til rådighed fra kl. 12.00 – 17.00.