N.V. TASTING

Prisbelønnet gourmet

N.V. Tasting er beliggende i én af stemningsfulde bygninger på den gamle og smukke herregård Nørre Vosborg – placeret kun 20 km. vest for Holstebro. På N.V. Tasting håndplukker og anvender vi de bedste råvarer fra heden, fjorden og skoven omkring os til at skabe gastronomiske sanseoplevelser. 

De evigt skiftende omgivelser omkring den 700 år gamle herregård er vigtige elementer, når vi skaber nyfortolkende madoplevelser. Med afsæt i klassisk håndværk og herregårdens historie, udvikler køkkenet eksperimenterende og helt unikke smagssammensætninger, som fæstner sig i erindringen. 

Velkommen til N.V. Tasting.

ANMELDELSER & PRISER

N.V. Tasting har fået mange gafler, stjerner, nomineringer og flotte ord med på vejen. Senest har restauranten fået 5 stjerner fra Børsens gastronomiredaktør Ole Troelsø. 

Nedenfor kan du se alle anmeldelser af restauranten. 

  • Den Danske Spiseguide August 2022, SOL fra Bent Christensen
  • BØRSEN 2021, 5 stjerner fra Ole Troelsø
  • Jyllands-Posten 2021, 5 stjerner fra Morten Bundgaard
Servering N.V. Tasting

GASTRONOMI

Glæd dig til en uforglemmelig sanseoplevelse i stemningsfulde
omgivelser med det kreative team på N.V. Tasting.

Servering fra N.V. Tasting

private dining

Med vores Private Dining koncept har du mulighed for at opleve
prisbelønnet gourmet fra N.V. Tasting i intime rammer. 

RESERVÉR PLADS

Vi oplever stor travlhed på N.V, Tasting, og vi anbefaler derfor, at du booker bord inden ankomst. Restauranten forbeholder sig ret til at lukke tidligere, hvis der ikke er reservationer. 

Vi holder gerne åbent for mindre og større grupper mod forudbestilling. Hvis du er interesseret i at høre mere, er du hjertelig velkommen til at kontakte vores Hoteldirektør Thomas Holme nedenfor.