N.V. TASTING

PRISBELØNNET GOURMET

Nyd en uforglemmelig og sanselig gastronomisk oplevelse i de stemningsfulde, gamle bygninger på Herregården. N.V. Tasting fokuserer på de bedste lokale råvarer fra heden, fjorden og skoven omkring os – men vi trækker også tråde til resten af verden, når det giver mening for den gastronomiske oplevelse. 

Menuen i N.V. Tasting skabes ud fra de evigt skiftende omgivelser omkring den 700 år gamle herregård. Med afsæt i klassisk håndværk udvikler køkkenet eksperimenterende madoplevelser, som fæstner sig i erindringen.

Holdets gastronomiske filosofi er simpel. N.V. Tasting inspireres af lækre råvarer og spændende teknikker samtidigt med, at deres serveringer byder på unikke smagssammensætninger.

Velkommen til N.V. Tasting.

ANMELDELSER & PRISER

N.V. Tasting har fået mange gafler, stjerner, nomineringer og flotte ord med på vejen. Senest har restauranten fået 5 stjerner fra Børsens gastronomiredaktør Ole Troelsø. 

Nedenfor kan du se alle anmeldelser af restauranten. 

Nørre Vosborg_NVTasting_9622-1600px

GASTRONOMI

Glæd dig til en uforglemmelig sanseoplevelse i stemningsfulde omgivelser med det kreative team på N.V. Tasting.

Nørre Vosborg_NVTasting_9357-1600px

private dining

Med vores Private Dining koncept har du mulighed for at opleve prisbelønnet gourmet fra N.V. Tasting i intime rammer. 

RESERVÉR PLADS

Vi oplever stor travlhed på N.V, Tasting, og vi anbefaler derfor, at du booker bord inden ankomst. Restauranten forbeholder sig ret til at lukke tidligere, hvis der ikke er reservationer. 

Vi holder gerne åbent for mindre og større grupper mod forudbestilling. Hvis du er interesseret i at høre mere, er du hjertelig velkommen til at kontakte vores Restaurantchef Mikkel Sørensen nedenfor.