gastronomi på n.v. tasting

Vi byder indenfor til gastronomiske oplevelser fra kl. 17:30-23:00 onsdag-torsdag og fra kl. 17:30-00.00 fredag-lørdag. Derudover åbner vi meget gerne op for mindre og større grupper mod forudbestilling. 

På N.V. Tasting kan du opleve tre forskellige gastronomiske oplevelser: The Tasting Experience, The Tasting og Petit Tasting. Vores dygtige kokketeam tager dig med på en gastronomisk rejse, som du sent vil glemme.

Vi har kun i meget begrænset omfang mulighed for at tage hensyn til allergier, specielle diæter m.m. Alle serveringer i vores menuer er komplekse og tidskrævende, hvorfor det er umuligt at tilpasse dem. Vi vil dog strække os så langt som muligt for at imødekomme jeres behov, så kontakt os gerne nedenfor. 

THE TASTING EXPERIENCE

13 gastronomiske serveringer

Glæd dig til 13 gastronomiske serveringer fra N.V. Tasting, som du sent vil glemme. Vi tager dig med på en fantastisk rejse af kvalitetsråvarer og eventyrlige smagskombinationer.

  • Østers – Æble – Champagne
  • Glaskål – Fløde – Caviar
  • Pighvar – Mascarpone – Ærter
  • Sort hummer – Friskost – Löjrom
  • Makrel – Agurk – Cremefraiche
  • Kartoffel – Løvstikke – Caviar
  • Jomfruhummer – Tomat – Blomster
  • Skorzonerod – Ramsløg – Bakskuld
  • Tatar af kalv – Brombær – Løg
  • Vagtel – Gulerod – Sennep
  • Okse – Kantarel – Morkel
  • Yuzu – Stikkelsbær – Græsmælk
  • Kirsebær – Vanilje – Mandel
  • NV Blanc de Blanc Champagne José Dhondt
  • Wagner Von Wohlgemuthheim, Emilia Riesling
  • 2020 Mercurey 1’Cru ”Clos Rochette” Faiveley
  • 2020 Morgon Grand Cras, Domaine Joseph Burrier
  • 2015 Petit Hpperia, Vallegarcia, Spanien
  • 2017 Wehlener Sonnenuhr, Riesling, Kabinett, Prüm

Priser

  • Menu 1.500,- pr. person.
  • Vinmenu 1.500,- pr. person.

 

Tilkøb

  • Kaffe med petit four 125,- pr. person.

THE TASTING

10 gastronomiske serveringer

Glæd dig til 10 gastronomiske serveringer fra N.V. Tasting, som du sent vil glemme. Vi tager dig med på en fantastisk rejse af kvalitetsråvarer og eventyrlige smagskombinationer.

  • Østers – Æble – Champagne
  • Glaskål – Fløde – Caviar
  • Pighvar – Mascarpone – Ærter
  • Sorthummer – Friskost – Löjrom
  • Makrel – Agurk – Cremefraiche
  • Jomfruhummer – Tomat – Blomster
  • Skorzonerod– Ramsløg – Bakskuld
  • Okse – Kantarel – Morkel
  • Yuzu – Stikkelsbær – Græsmælk
  • Kirsebær – Vanilje – Mandel
  • NV Blanc de Blanc Champagne José Dhondt
  • Wagner Von Wohlgemuthheim, Emilia Riesling
  • 2020 Mercurey 1’Cru ”Clos Rochette” Faiveley
  • 2015 Petit Hpperia, Vallegarcia, Spanien
  • 2017 Wehlener Sonnenuhr, Riesling, Kabinett, Prüm

Priser

  • Menu 1.100,- pr. person.
  • Vinmenu 1.100,- pr. person.

Tilkøb

  • Kaffe med petit four 125,- pr. person.
  • Arla Unika ostebord 175,- pr. person.

petit TASTING

6 gastronomiske serveringer

Glæd dig til 6 gastronomiske serveringer fra N.V. Tasting, som du sent vil glemme. Vi tager dig med på en fantastisk rejse af kvalitetsråvarer og eventyrlige smagskombinationer. 

  • Østers – Æble – Champagne
  • Glaskål – Fløde – Caviar
  • Sorthummer – Friskost – Löjrom
  • Jomfruhummer – Tomat – Blomster
  • Okse – Kantarel – Morkel
  • Kirsebær – Vanilje – Mandel
  • NV Blanc de Blanc Champagne José Dhondt

  • 2020 Mercurey 1’Cru ”Clos Rochette” Faiveley

  • 2015 Petit Hpperia, Vallegarcia, Spanien

  • 2017 Wehlener Sonnenuhr, Riesling, Kabinett, Prüm

Priser

  • Menu 750,- pr. person.
  • Vinmenu 750,- pr. person.

Tilkøb

  • Kaffe med petit four 125,- pr. person.
  • Arla Unika ostebord 175,- pr. person.
  •  

VIN- ELLER ALKOHOLFRI MENU

Afstemt til maden

Når du bestiller en gastronomisk oplevelse på N.V. Tasting, er der både mulighed for at tilkøbe en vin- eller alkoholfri menu – begge er naturligvis nøje afstemt til de forskellige retter i den gastronomiske oplevelse. Den alkoholfrie menu består blandt andet af ice tea og juicer fra vores helt egen hjemmelavede opskrift. 

Har du spørgsmål til vores vin- eller alkoholfrie menu, er du velkommen til at kontakte vores Restaurantchef Mikkel Sørensen på mail: mikkel@hotelvosborg.dk.