Gastronomi på N.V. Tasting
Vi byder indenfor til gastronomiske oplevelser fredag – lørdag fra kl. 18:00-00:00. Derudover åbner vi meget gerne op for mindre og større grupper mod forudbestilling.
På N.V. Tasting kan du opleve to forskellige gastronomiske oplevelser: The Tasting Experience og Petit Tasting. Vores dygtige kokketeam tager dig med på en gastronomisk rejse med mad lavet fra bunden og af egnens absolut bedste råvarer.
Vi har kun i meget begrænset omfang mulighed for at tage hensyn til allergier, specielle diæter m.m. Alle serveringer i vores menuer er komplekse og tidskrævende, hvorfor det er meget vanskeligt at tilpasse dem. Vi vil dog strække os så langt som muligt for at imødekomme jeres behov, så kontakt os gerne ved specifikke ønsker.
The Tasting Experience
10 gastronomiske serveringer
Glæd dig til 10 gastronomiske serveringer fra N.V. Tasting. Vi tager dig med på en fantastisk rejse af egnens absolut bedste råvarer i eventyrlige smagskombinationer.
Snacks
- Pocheret Venøøsters – æbletern – salturt – peberrodsskum
- Jordskokkemousse – syltet jordskokker – jordskokkecreme – skovsyre – lakrids
- Tærte – sesam – kimchi
Forretter:
- Hanstholm Hamachi ”tartar” – ponzu – yuzu-kosho -ramsløg
- Rødder – jordbær – malt – bakskuld
- Gyoza – Bertels gris – hønsebouillon
Snack
- Svampe – kartoffel – Unika Gammelknas
Hovedret
- Vildt fra Klosterheden– estragon – kål – porre – pebersauce
Pre-dessert
- Sorbet på iste – sansho peber – mynteolie
Dessert
- Rødbede – lakris – solbær
Priser
- Menu 1.100,- pr. person.
- Inkl. vinmenu 2.200,- pr. person.
Tilkøb
- Kaffe/te med 3 lækre hjemmelavede Petit Fours 125,- pr. person.
Thises økologiske oste pr. person 150,-
Hvidkornblomst – vesterhavsost – blå kornblomst – knækbrød – honning.
Petit Tasting
6 gastronomiske serveringer
Glæd dig til 6 gastronomiske serveringer fra N.V. Tasting. Vi tager dig med på en fantastisk rejse af egnens absolut bedste råvarer i eventyrlige smagskombinationer.
Snacks
- Pocheret Venøøsters – æbletern – salturt – peberrodsskum
- Tærte – sesam – kimchi
Forretter
- Hanstholm Hamachi ”tartar” – ponzu – yuzu-kosho -ramsløg
- Rødder – jordbær – malt – bakskuld
Hovedret
- Vildt fra Klosterheden– estragon – kål – porre – pebersauce.
Dessert
- Rødbede – lakris – solbær.
Priser
- Menu 800,- pr. person.
- Inkl. vinmenu 1600,- pr. person.
Tilkøb
- Kaffe/te med 3 lækre hjemmelavede Petit Fours 125,- pr. person.
Thises økologiske oste pr. person 150,-
Hvidkornblomst – vesterhavsost – blå kornblomst – knækbrød – honning.
Vin- eller alkoholfri menu
Afstemt til maden
Når du bestiller en gastronomisk oplevelse på N.V. Tasting, er der både mulighed for at tilkøbe en vin- eller alkoholfri menu – begge er naturligvis nøje afstemt til de forskellige retter i den gastronomiske oplevelse. Den alkoholfri menu består af safter/juice fra vores helt egen hjemmelavede opskrifter.