Nyd efterårets magiske natur, gastronomi og meget mere på Nørre Vosborg

Uforstyrret forkælelse

Slå bremsen i, læg hverdagen bag dig, og lad dig forkæle i eventyrlige omgivelser fyldt med maleriske historier, når vi byder inden for i efteråret.

Vi glæder os til at forsøde jeres efterår!

 

Nyd efterårets magiske natur, 3-retters menu og meget mere på Nørre Vosborg

Herregårdsophold med 30 % rabat

Slå bremsen i, læg hverdagen bag dig, og lad dig forkæle i eventyrlige omgivelser fyldt med maleriske historier, når vi i hele oktober giver dig hele 30 % på vores eftertragtede herregårdsophold. Et ophold der fører dig ind i en verden af vestjyske råvarer og den uspolerede natur.

Opholdet begynder med en hjertelig velkomst og indtjekning på jeres charmerende herregårdsværelse. Når I har fundet dig til rette, serverer vi hjemmebagt kage og vores eksklusive Bühlmann-kaffe. Resten af eftermiddagen er jeres til at nyde, som I ønsker – vi anbefaler en forfriskende gåtur langs en af vores naturskønne vandrestier.

Om aftenen venter der jer en udsøgt 3-retters menu i vores restaurant, Classique. 

Efterfølgende kan I se frem til en skøn overnatning på jeres hyggelige værelse. Og inden I checker ud dagen efter, kan I forkæle jer selv med vores lækre morgenbrunch, der byder på hjemmelavede, økologiske og lokale specialiteter.

Brug rabatkoden: Efterår2023

Prisen justerer sig selv til 995,- pr. person (normalpris 1425,- pr. person).

Vi glæder os til at forsøde jeres efterår!

 

Brug rabatkoden: Efterår2023

Opholdet indeholder alt dette til 995,- pr. person i oktober

Dag 1

Ankomst og check ind i dobbeltværelse
Eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage
3-retters menu serveret i Classique

Dag 2

Go’ morgen brunch med lokale, hjemmelavede og økologiske specialiteter
Afrejse

Mad I vil huske

Med i jeres ophold

Med i Herremandsopholdet følger der som beskrevet en skøn 3-retters menu i vores franskinspirerede restaurant, Classique. Stemningen i aftenrestauranten er helt fantastisk med blød musik i højtalerne, røde bordlamper og levende lys. Og maden er naturligvis et kapitel for sig. Så I kan godt glæde jer!

Dagen derpå skal I naturligvis også forkæle smagsløgene med vores lækre Go’ Morgen Brunch, hvor I kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

 

Smukke naturlandskaber

Ægte herregårdsstemning

Nørre Vosborg ligger midt i den vestjyske natur tæt på både hav og fjord, hede og skov. Herregården og dens jorder er placeret mod nogle af Danmarks største fredede arealer som nærmeste naboer. Sammenlagt hører der cirka 216 ha til herregården. 

Mod vest, langs Vesterhavet og Nissum Fjord, findes reservater med et rigt fugleliv. Mod øst ligger et næsten 100 km² stort statsskovdistrikt med Nørre Vosborg Hede, Ulfborg og Stråsø Plantager. Skovbjerg Bakkeø mod sydøst er et næsten uberørt bakkelandskab fra istiden. Og mod nord afgrænser Storåen Nørre Vosborgs jorder.

"Do not disturb"

Læn dig tilbage, nyd roen, bestem tempoet og lad dig forkæle.