Julefrokost med overnatning på Nørre Vosborg

Hele november og december 2023 på Nørre Vosborg

Ønsker du at holde julefrokost i de helt rette omgivelser og med lækker julemad lavet på friske råvarer, bør du besøge Nørre Vosborg. Her finder du de perfekte rammer til en stemningsfuld julefrokost med  kolleger, familie og venner. Vi sørger for alt det praktiske, så du bare skal møde op og nyde den omfavnende forkælelse, vi leverer. Glæd dig til et veldækket julebord og masser af julestemning samt muligheden for vågne op til en lækker morgenbuffet dagen derpå.

Bemærk: Minimum 20 personer. 

Julemenuen følger, når vi kommer julen nærmere

julemenuen

Forretter

Serveres som en eksklusiv buffet på bordene

Gammeldags modnede hvide sild fra Limfjorden med karrysalat, kapers, løg og peberrod
Gammeldags modnede sild med rødløg, kapers og peberrod
Gravad laks med dild, fennikel og stjerneanis samt traditionel dildsause og sprødt rugbrød 
Fiskefilt af flotte Vesterhavsrødspætter paneret i pankorasp og rugmel serveret med hjemmelavet remoulade og citron 
Håndpillede søkogte rejer med hjemmelavet, gammeldags mayonnaise og smilende æg
Anerillette af økologiske ænder fra Vinderup med syltede tyttebær

Hovedretter

Serveres fra buffet

Confiterede økologiske andelår fra Vinderup med portvinsglaserede svesker og æbler
Ristet julemedister af økologisk gris fra Hestbjerg med stuvet grønkål, rødbeder, sennep og brunede kartofler 
Sprødstegt ribbensteg af økologisk gris fra Hestbjerg med syltet rødkål og appelsin
Salat med bagte beder, grønkål og mild kirsebærglace
Kartofler fra Spjald stegt i andefedt med timian og hvidløg
Lækker rødkålssalat med appelsin og valnødder

Dessert

Serveres som en eksklusiv buffet på bordene

Risalamande med mandler og kirsebærsauce tilsat kanel, vanilje og anis
Danske unikaoste med hjemmesyltede specialiteter og knasende sprødt knækbrød
Lækre havregrynskugler med hasselnødder og hjemmelavet juleknas
Jules lækre småkager

Gør julefrokosten til en komplet oplevelse i imponerende rammer

Oplev N.V. Tastings julegastronomi

Hos Nørre Vosborg er du garanteret mere end bare en julefrokost. Vores skønne omgivelser og smukke interiør skaber de bedste rammer for, at den årlige fest ikke bliver som den plejer. Her er der lagt op til hyggeligt samvær i smukke omgivelser og vores flotte, historiske bygninger samt god mad. Stemningsskabende elementer, der tilsammen løfter julefesten op på et højere niveau, hvor det hele er med til at give jer en rigtig hyggelig aften og mere til. Vi tilbyder overnatning på både enkelt- og dobbeltværelser, så du og dit selskab kan få en overnatning, der passer til jeres behov.

 

Se de forskellige værelsestyper på Nørre Vosborg

Julefrokost med overnatning i ægte herregårdsstil

Giv julefrokosten den perfekte afrunding med en overnatning i vores hyggelige værelser. I stedet for at skulle bekymre jer om kørsel, kan I lægge jer til ro i de tilstødende værelsesbygninger. Vi ønsker, at alle vores gæster skal mærke den særlige herregårdsstemning, og en overnatning hos os er derfor med til at give dig mulighed for at nyde julens traditioner i fuld udstrækning. Efter en god nats søvn kan du slå øjnene op til vores naturskønne omgivelser, inden du igen sætter jer til bords i restauranten. Her venter vores store morgenbuffet med alt, hvad hjertet kan begære dagen efter en vellykket julefrokost. 

Med en stor lækker morgenanretning, der er lavet efter alle kunstens regler og med en god kop kaffe, er du garanteret en god begyndelse på dagen. Den gode stemning kan således fortsætte, selvom selve festen er slut, og sætte et behørigt punktum for en helt igennem behagelig juleoplevelse med en hyggelig atmosfære. 

Du kan også bruge dagen på at udforske området eller gå en tur i nærheden af herregården og måske nå endnu et måltid dejlig mad hos os, inden turen går hjemad. Uanset dine planer, står vi klar til at gøre hele opholdet til et dejligt minde, I vil huske med glæde.

Lad julestemningen indfinde sig i historiske rammer

Vi kan desværre ikke garantere snevejr til jeres julefrokost – til gengæld vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at julestemningen må indfinde sig hos vores gæster. På vores traditionsrige sted og med vores høje gastronomiske niveau bestræber vi os på at skabe en sansemæssig oplevelse ud over det sædvanlige. Vi ønsker på den måde at indfri jeres forventninger til en rigtig hyggelig julefrokost, hvor alt er lige, som det skal være. 

Kontakt os gerne, når du skal planlægge din julefrokost og hør, hvad vi kan gøre for, at du kan fejre højtiden med alt, hvad du kunne tænke dig til dig og dit selskab.