fbpx

Jul på Nørre Vosborg

JUL FOR HELE FAMILIEN

Julemanden er landet på Nørre Vosborg og det historiske hjem er forvandlet til et sandt juleeventyr fyldt med oplevelser og aktiviteter for hele familien.

I det gamle Tang-hus buldrer den gamle ovn hele dagen og duften af julekager spreder sig liftligt overalt. Her kan du smage en ægte Nørre Vosborg kage.

I herregårdsstuerne kan du gå på oplevelse i årets særudstilling med Det Kgl. Teaters kostumer fra den muntre og underholdende ballet Et Folkesagn. Kostumerne er skabt på baggrund af Hendes Majestæt Dronningens skitser.

Vanen tro er der skabt et julebord i barokstuen. I år er det Agnete Maagard, som har skabt glaskunst i dialog med Et folkesagn.

Julemandens travle nisser har omformet fangekælderen til julemandens værksted. Her kan børn og barnelige sjæle julehygge og lave julegaver fra Hornvarefabrikken (mindre brugerbetaling).

Mens børnene laver julegaver, kan bedstemor besøge LoPe Keramiks pop-up shop, måske imens bedstefar nyder borggårds julestemning og varmer sig med lækkerier fra Nørre Vosborgs køkken.

Herregårdens overdækkede hestevogn står klar til at tage jer med på eventyr. Det går rask ud gennem porten, hen over voldgraven og ud i skoven på eventyr. Men vær varsom, det siges, at der er trolde i skoven?

Hver weekend vil der derudover være fortælling, musik og meget mere.

Information

Entré:
Voksne: 75 kr.
Børn til og med 17 år: Gratis

Åbningstider:
16. november – 15. december
Lørdag-søndag fra Kl. 10.00-16-00

Se hele programmet