Har du eller dine medarbejdere jævnligt brug for en god overnatning?

Få en god firmaaftale på overnatning på Nørre Vosborg nær Holstebro

Nørre Vosborg er et unikt hotel i herregårdsstil. Her finder du de perfekte rammer til den ultimative afslapning med gourmetmad i absolut topklasse og faciliteter til fordybelse i veludstyrede mødelokaler og konferencerum med alt det nødvendige i moderne AV-udstyr. 

Dermed er det noget nær den perfekte base til erhvervsmæssige formål i området. Det gælder uanset, om det er til dine egne medarbejdere eller til dine samarbejdspartnere. Med en firmaaftale sikrer du en fast lav pris på et hotel, hvor der er fokus på forkælelse, faciliteter og gæstfrihed.

På Nørre Vosborg finder du blandt andet:

  • unikke madkoncepter med store smagsoplevelser
  • god morgenmadsbuffet
  • de skønneste omgivelser ved den historiske herregård midt i den vestjyske naturpragt
  • fri WiFi og gratis parkering
  • gode faciliteter, der er velegnede til både store og små møder
  • dejlige værelser med behagelig nordisk indretning 

 

Herregårdshotel med fred, ro og masser af muligheder 

Med en firmaaftale på Nørre Vosborg sikrer du, at du altid får den bedste overnatning til dine medarbejdere til en fast fordelagtig pris, hvis de af og til skal arbejde i denne ende af landet. For her er fred og idyl i de naturskønne omgivelser ved den jyske vestkyst, ved den jyske vestkyst, hvor dine kolleger kan forblive engagerede og veludhvilede og være klar til at løse deres opgaver med det bedst mulige resultat. 

På Nørre Vosborg sørger vi for kvalitet og effektive processer, så I kan hurtigt tjekke ind, slappe af og genoplade efter en lang arbejdsdag.

Vi guider jer igennem hele processen for at sikre den mest attraktive løsning, der passer til jeres behov. Fleksibel check-in, lækker morgenmad med en velsmagende kop kaffe og en forfriskende drink efter arbejdstid er blot nogle af de ting, vi tilbyder. På Nørre Vosborg Hotel står vores værter klar til at hjælpe jer hele døgnet. Og husk, uanset om I slapper af på værelset eller i vores hyggelige restaurant, kan I altid få adgang til gratis højhastigheds WiFi.

Rabat på overnatning
Gratis WiFi
Ro & natur
Værter tilgængelige 24/7
Fleksibel check-in

Kontakt os for at få mere at vide om fordelagtige priser til firmakunder

Vi er altid klar til at hjælpe dig og dine medarbejdere

Kunne du tænke dig at høre mere om vores gode firmaaftale på overnatning på vores historiske herregårdshotel i nærheden af Holstebro, så udfyld kontaktformularen herunder. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi tilpasser firmaaftalen efter jeres specifikke ønsker og behov – desuden gør vi en stor indsats for at give dine medarbejdere en gæstfri oplevelse, hver eneste gang de bruger vores hotel. Vi glæder os derfor til at høre fra jer.