Herregårdens dag

Besøg Nørre Vosborg når slotte og herregårde over hele landet
åbner for publikum den 3. søndag i august.

Oplev det helt unikke Nørre Vosborg til herregårdensdag, med masser af aktiviteter og gastronomiske oplevelser.

Program

  • 11:00 – Naturvandring i den vestjyske natur
  • 12:30 – Søndagsfrokost i resturanten
  • 13:30 – Special rundvisning “de 6 piger – Tangs døtre”
  • Start efter rundvisning – Afternoon tea

Naturvandring

Vores guide vil tage dig med rundt på en ca. 3 km lang tur med 9 stop undervejs. En både smuk og spændende tur, hvor du også kan mærke roen og opleve fuglelivet tæt på.

Søndagsfrokost

Her får måltidet hovedrollen og danner på den måde rammen omkring det sociale samvær. Vi serverer smukke anretninger, som i en lind strøm kommer frem til bordet, I sidder ved. Konceptet hedder sharefood, så alle omkring bordet spiser det samme og kan lade fadene passere rundt, så alle får smagt lidt af det hele. På den måde kommer I hinanden ved når I skal række fadene rundt eller vende sig til sidemanden for at hjælpe med at servere.

Special rundvisning (præmier)

Du kan også vælge at være med til vores første arrangement med ”De 7 piger” – Tangs døtre – hvor vi udvider vores rundvisning med en helt ny fortælling (premiere).

Afternoon tea

Du har mulighed for at slutte af med, at opleve konditorens klassiske og eksklusive Afternoon Tea i vores gourmetrestaurant N.V. Tasting. Her bliver du forkælet med eksklusive lækre, søde sager fra vores konditor, salte serveringer fra køkkenchefen med kaffe/te samt champagne fra restaurantchefen.

Priser & pakker

På herregårdensdag kan du helt selv bestemme hvad dagen skal bringe. Køb billet til enkelte af arrangementerne eller køb arrangement pakker og spar nogle penge.

10b38977-4e7f-49eb-b2c3-b82a637bf220_5
21/08/2022 10:00