Restaurant N.V.

Restaurant & Bar

I den smukt restaurerede ladebygning finder du vores restaurant og bar der byder på frokost, god kaffe, lækre serveringer i baren, både mindre retter og cocktails samt lækker middag om aftenen

Du kan i de gode solskinstimer nyde dine måltider på den store terrasse og samtidig beskue hele herregården og dens unikke ladeanlæg

Menuen er er lavet på de bedste råvarer vi kan finde i Vestjylland og vi er inspireret af det klassiske franske køkken hvor den gode velsmag er i fokus

Stemningen er uhøjtidelig og den gode gastronomi er i fokus

Frokost

Serveres fredag – lørdag fra klokken 12:00 – 15:00

Moules Frites – Dampede limfjordsmuslinger med Pommes Frites og Aioli
145,-

Rørt Tatar – Af dansk okse med fritter og marineret salat
145,-

Salad Chevré Chaud – Salat med gratineret fransk gedeost
155,-

Burrata – Med forskellig variation af tomat
105,-

Svampetoast – Efterårets svampe med efterårstrøffel
225,-

Foie Gras Terrin – Serveret med blommer i Maderie og smørstegt brioche
225,-

Stegt Havtaske – Med variation af blomkål og Sauce Choron
299,-

Bemærk

Da vi altid kun bruger friske råvarer kan der være daglige ændringer og variationer i menuen som ikke er opdateret på hjemmesiden

Efterårstilbud

Er gældende hele oktober og november måned.

Bobler og snacks:

4 retter:

  • Forret: Tempereret torsk med kål, muslingesauce og Prunier Classique Caviar
  • Hvidvin: Blanc Classique, 2018, P. J. Astruc, Limoux, Frankrig

  • Mellemret: Ravioli med oksehaler og salvie
  • Hvidvin: 2020 Blanc de Noir Rose, Buitenverwachting Sydafrika

  • Hovedret: Beef wellington
  • Rødvin: 2018 Zinfandel Bear Creek, Californien
  • Dessert: Mælkeis på græsmælk fra thise mejeri med karamel og karamelliseret piemonte hasselnødder
  • Dessertvin: 2020 Coteaux du Layon, Domaine Chupin, Loire

Pris pr. Person kr. 1.195,-

Caviar

Prunier Classique caviar med smørstegte boghvede blinis – creme fraiche 48% – purløg

10g. kr. 195,- / 30g. kr. 425,-

Snacks

Østers fra Limfjorden – 3 slags:

Grillet citrus – olivenolie – sort peber

Peberrodsfløde – dildolie

Infuceret æble – citrus skum
kr. 145,-

Gougére med galloway kølle fra Thy og trøffel
pr. skive kr. 65,-

Tærte med varmrøget laksecreme fra vores egen varmrøget laks – røget mayo
kr. 45,-

Én af hver – 245,- kr

Forretter

FOIE GRAS TERRIN
Confiteret and – blommer i Madeira – valnødder – smørstegt brioche
Kr.  255,-

RAVIOLI
Oksehaler – ricotta – salvie
Kr. 155,-

BURRATTA
Tomater – basilikum
Kr. 105,-

TATAR AF LAKS
Glaskål – piemonte hasselnødder – kefir
Kr. 145,-

RØRT TATAR
Kr. 145,-
Tilkøb: Pommes Frites 50,-

SVAMPETOAST
Stuvet kantareller Karl Johan på ristet surdejsbrød med efterårstrøffel
Kr. 205,-

STEGT PIGHVAR
Med kål, muslingesauce – prunier classique caviar
Kr. 270,-

 

 

Hovedretter

BEEF WELLINGTON
Persillerødder – grønkål – sauce på oksehaler
Kr. 685,- (til 2 personer – bemærk tilberedningstid 30 minutter)
Tilkøb: Trøffel kr. 75,-

FARSERET VAGTEL
Med saute af morkler og jordskokker – bitre salater – morkel sauce
Kr. 295,-

HAVTASKE STEGT PÅ BEN
Med syltede og bagt hokkaido græskar – bitre salater – sauce Choron
Kr. 299,-

Desserter

OSTEBORD
Med hjemmelavet kompot – knækbrød
Kr. 35,- pr. stk. ost

TARTE TATIN
Med vanilieis lavet på Bora Bora vanilje
Kr. 135.-

FLAMBEREDE FIGNER
Med vanilieis lavet på Bora Bora vanilje
Kr. 155,-

MONT D`OR
Bagt mont d´or ost med champagne – efterårstrøffel – sprød brød
Kr. 345,- (til 2 – 4 personer – bemærk tilberedningstid 30 minutter)

MÆLKEIS
Lavet på græs mælk fra Thisemejeri med karamel – karamelliserede piemonte hasselnødder – honningtrøffel
Kr. 125,-

PETIT FOUR
Kr. 30,- pr. stk.