Restaurant N.V.

Restaurant & Bar

I den smukt restaurerede ladebygning finder du vores restaurant og bar der byder på frokost, god kaffe, lækre serveringer i baren, både mindre retter og cocktails samt lækker middag om aftenen

Du kan i de gode solskinstimer nyde dine måltider på den store terrasse og samtidig beskue hele herregården og dens unikke ladeanlæg

Menuen er er lavet på de bedste råvarer vi kan finde i Vestjylland og vi er inspireret af det klassiske franske køkken hvor den gode velsmag er i fokus

Stemningen er uhøjtidelig og den gode gastronomi er i fokus

Frokost & Bar

Alle disse retter serveres til frokost samt som lette retter i baren

Moules frites – Dampede limfjordsmuslinger med aioli og fritter
180,- kr.

Salad chevré chaud – salat med gratineret fransk gedeost
140,- kr.

Rørt tatar – af dansk okse med fritter og salat
195,- kr.

Meuniere stegt rødtunge – med stuvede grønne asparges- nye kartofler – champagne sauce
225,- kr.

Voulevant med trevlet tvis kylling – friteret kalvebrissel
195,- kr.

Ostetallerken – Danske og franske oste med hjemmelavet kompot og knækbrød
125,- kr.

Omelet en suprise med rabarber – Bora bora vanilje – marengs
125,- kr.

Bemærk

Da vi altid kun bruger friske råvarer kan der være daglige ændringer og variationer i menuen som ikke er opdateret på hjemmesiden

Caviar

Prunier Classique caviar med smørstegte boghvede blinis – creme fraiche 48% – purløg

10g. kr. 355,- / 30g. kr. 815,-

Snacks

Østers fra Limfjorden – 3 slags:

Grillet citrus – olivenolie – sort peber

Peberrodsfløde – dildolie

Infuceret æble – citrus skum
kr. 145,-

Gougére med galloway kølle fra Thy og trøffel
pr. skive kr. 65,-

Kræmmerhus med varmrøget laksecreme fra vores egen varmrøget laks – røget mayo
kr. 45,-

Én af hver – 225,- kr

Forretter

Smørdampede danske hvide asparges med søkogte rejer – sauce mousseline
kr.155,-

Bouillabaisse – Fransk fiskesuppe med aioli – ristet brød
kr. 140,-

Salad chevré chaud – salat med gratineret fransk gedeost
kr. 140,-

Hovedretter

Kylling fra Tvis med grønne asparges – ramsløg – morkelsauce
kr. 275,-

Tournedos af dansk oksemørbrad med grillet asparges broccoli – løvstikke emulsion – sauce bordelaise
kr. 295,- (tilkøb stegt foie gras – 75,- kr. eller trøffel 75,- kr.)

Meuniere stegt rødtunge – med stuvede grønne asparges – nye kartofler – champagne sauce
kr. 265,-

Desserter

Crepes suzette med vaniljeis på Bora bora vanilje – appelsin – mandler
kr. 155,-

Ostebord med hjemmelavet kompot – knækbrød
pr stk. ost kr. 35,-

Omelet en suprise med rabarber – vanilje – marengs
kr. 125,-

Petit Four, 3 lækre hjemmelavede Petit Fours
kr. 75,-