Herremandens Restaurant

Herremandens Menu

I den smukt restaurerede ladebygning finder du vores restaurant der byder på både frokost, eftermiddagskaffe, kolde forfriskninger samt lækker middag om aftenen

Du kan i de gode solskinstimer nyde dine måltider på den store terrasse og samtidig beskue hele herregården og dens unikke ladeanlæg

Så snart du sidder inden for porttårnet håber vi at du vil læne dig tilbage, mærke historiens vingesus og ellers nyde en stund herremandens ånd med god mad, god vin og godt selskab

Sommertilbud

Bobler

Mousserende vin og snacks

Jomfruhummer fra Læsø

Jomfruhummer med ærter Francaise og jomfruhummerskum

Nørre Vosborgs sommer kartoffelsalat

Nørre Vosborg kartoffelsalat med marinerede nye kartofler, stegt bacon fra Hestbjerg, let rygeostecreme, syrlige sennepskorg og friseé. Toppet med løvstikkemayonnaise og sprødt kyllingeskind

Stegt Okse

Stegt okse med karamelliseret zitauerløg, stegt pak choy, sprød løgflage, karsesalat og citus/salvie blanquette

“Jordbær med fløde”

A la Nørre Vosborg

Aftenkaffe & Hjemmelavede Petit Fours

Pris pr. person kr. 695,-
Inkl. vinmenu kr. 1.095,-

Snacks

Caviar 
Caviar med sprød briocherondel, pisket creme fraiche med urter og purløg kl. 195,-

Puffet rischips 
Puffet rischips med løvstikkecreme, persillestilke og urtestøv kl. 49,-

Wontontærte 
Wontontærte med nye ærter og “rejesalat” kl. 69,-

Forretter

Jomfrhummer
Jomfruhummerhaler med syrlig tørret tyrehjertetomat, grønne tomater, mayonnaise på piment d’espalette og lunt hummer/tomatskum på sifon kr. 149,-

Sommerkartofler
Nørre Vosborgs kartoffelsalat med marinerede nye kartofler, baconmüsli med kyllingeskind, rygeostecreme, syltede sennepkorn og løvstikkemayonnaise hertil frisée og syltede salatløg kr. 115,-

Hovedretter

Stegt okse
Stegt okse med karamelliseret zitauerløg, stegt pak choy, sprød løgflage, karsesalat og citus/salvie blanquette

kr. 275,-

Friskhøvlet sommertrøffel mod et tillæg på kr. 50 ,-

Stegt Lange
Stegt lange på pure af bagte gulerødder og sauterede sommerløg hertil smørpocherede nye rødder, sprød kartoffel og ærteskud. På siden serveres en luftig hollandaise med yuzu

Kr. 245,-

Ost

Unikke nordiske oste med sødt, knækbrød og Nørre Vosborg honning kr. 110,-

Dessert

“Jordbær med fløde”
a la Nørre Vosborg

kr. 129,-

Hindbær og hvid chokolademousse

Friske hindbær med hvid chokolade ganache, flager af brændt hvid chokolade, syrlige hindbærpure og granité på reduceret hindbærsaft.

kr. 129,-

Bemærk

Da vi altid kun bruger friske råvarer kan der være daglige ændringer og variationer i menuen som ikke er opdateret på hjemmesiden

Efterårets Menu

Ønsker du allerede nu at smugkigge på menuen for september, oktober og november, se da her: Efterårsmenu 2020