Restaurant N.V.



Herremandens Menu
I den smukt restaurerede ladebygning finder du vores restaurant der byder på både frokost, eftermiddagskaffe, kolde forfriskninger samt lækker middag om aftenen
Du kan i de gode solskinstimer nyde dine måltider på den store terrasse og samtidig beskue hele herregården og dens unikke ladeanlæg
Så snart du sidder inden for porttårnet håber vi at du vil læne dig tilbage, mærke historiens vingesus og ellers nyde en stund herremandens ånd med god mad, god vin og godt selskab
Vintermenu
Bobler
Mousserende vin og snacks
Terrin af lange
Serveret med citron creme og skummende fiskesuppe
Gjelleodde skinke
Serveret med trøffelmayo, syltede rødløg og puffede svær
Grillet kalvefilet
Serveret med pommes kroket, confiteret løg – løgcreme – sauce jus
”Københavnerstang”
A la Nørre Vosborg
Aftenkaffe & Hjemmelavede Petit Fours
Pris pr. person – kr. 695,-
Inkl. vinmenu – kr. 1.095,-
Snacks
Caviar
Serveret med sprød kartoffel twill, pisket creme fraiche med urter og purløg – kr. 195,-
Wonton tærte
Serveret med nakkefilet – kr. 49,-
Forretter
Lavbagt torsk
Serveret med stegt selleri creme og asiatisk sauce – kr. 145,-
Terrin af lange
Serveret med citroncreme og skummende fiskesuppe – kr. 175,-
Gjelleodde skinke
Serveret med trøffelmayo, syltede rødløg og puffede svær – kr. 175,-
Hovedretter
Grillet kalvefilet
Serveret med pommes kroket, confiteret løg, løgcreme og sauce jus – kr. 295,-
Braiseret iberico svinekæber
Serveret med syltede gulerødder, gulerodspure, sauce blanquette og glaserede kartofler – kr. 315,-
Ost
Unikke nordiske oste
Serveret med sødt, knækbrød og Nørre Vosborg honning – kr. 120,-
Dessert
Københavnerstang
A la Nørre Vosborg – kr. 145,-
Rødgrød
A la Nørre Vosborg serveret med fløde – kr. 165,-
Bemærk
Da vi altid kun bruger friske råvarer kan der være daglige ændringer og variationer i menuen som ikke er opdateret på hjemmesiden
Vinterens Menu
Ønsker du allerede nu at smugkigge på menuen for december, januar og februar se da her: Vinterens menu 2020-2021