Restaurant N.V.

Restaurant & Bar

I den smukt restaurerede ladebygning finder du vores restaurant og bar der byder på frokost, god kaffe, lækre serveringer i baren, både mindre retter og cocktails samt lækker middag om aftenen

Du kan i de gode solskinstimer nyde dine måltider på den store terrasse og samtidig beskue hele herregården og dens unikke ladeanlæg

Menuen er er lavet på de bedste råvarer vi kan finde i Vestjylland og vi er inspireret af det klassiske franske køkken hvor den gode velsmag er i fokus

Stemningen er uhøjtidelig og den gode gastronomi er i fokus

Sommertilbud

Serveres kun om aftenen

Mousserende vin – og lækre snacks

RIMMET KAMMUSLING
Med hjemmelavet rygeost – agurk – glaskål 

LAKS MI-CUIT
Med peberrodscreme – syltede perleløg – brøndkarse sauce

DANSK OKSEMØRBRAD
Med nye danske løg – karamelliseret løgcreme – pebersauce

DANSKE JORDBÆR FRA KRÆMMERGÅRDEN
Med basilikumcreme – jordbær sorbet

 PRIS PR. PERSON

Mousserende vin og snacks
4-Retters menu
Kr. 695,-

Mousserende vin og snacks
4-Retters menu inkl. vinmenu
Kr. 995,-

Frokost

Serveres mandag – lørdag fra klokken 12:00

Moules frites – Dampede limfjordsmuslinger med aioli og fritter
180,- kr.

Salad chevré chaud – salat med gratineret fransk gedeost
140,- kr.

Rørt tatar – af dansk okse med fritter og salat
195,- kr.

Danske jordbær – med basilikum creme og jordbær sorbet
135,- kr.

Bemærk

Da vi altid kun bruger friske råvarer kan der være daglige ændringer og variationer i menuen som ikke er opdateret på hjemmesiden

Caviar

Prunier Classique caviar med smørstegte boghvede blinis – creme fraiche 48% – purløg

10g. kr. 355,- / 30g. kr. 815,-

Snacks

Østers fra Limfjorden – 3 slags:

Grillet citrus – olivenolie – sort peber

Peberrodsfløde – dildolie

Infuceret æble – citrus skum
kr. 145,-

Gougére med galloway kølle fra Thy og trøffel
pr. skive kr. 65,-

Kræmmerhus med varmrøget laksecreme fra vores egen varmrøget laks – røget mayo
kr. 45,-

Én af hver – 245,- kr

Forretter

RIMMET KAMMUSLING
Med hjemmelavet rygeost – agurk – glaskål
Kr. 145,-

FOIE GRAS TERRIN
Med confiteret and – figner – valnødder – smørstegt brioche
Kr.  215,-

BOUILLABAISSE
Fransk fiskesuppe med aioli – ristet brød
Kr. 155,-

SALAD CHEVRÉ CHAUD
Salat med gratineret fransk gedeost
Kr. 145,-

 

Hovedretter

KYLLING FRA TVIS
Med majs – kejserhatte – sauce blanquette
Kr. 275,-

TOURNEDOS AF DANSK OKSEMØRBRAD
Med nye danske løg – karamelliseret løgcreme – pebersauce
Kr. 295,-

Tilkøb; Stegt foie gras kr. 75,- eller Trøffel kr. 75,-

MEUNIERE STEGT RØDTUNGE
Med citrus – kapers – brunet smør – ærter
Kr. 265,-

 

Desserter

DANSKE JORDBÆR FRA KRÆMMERGÅRDEN
Med basilikumcreme – jordbær sorbet
Kr. 135,-

OSTEBORD
Med hjemmelavet kompot – knækbrød
Kr. 35,- pr. stk. ost

CITRONTÆRTE
Med brændt italiensk marengs – limoncello
Kr. 125.-

PETIT FOUR
3 lækre hjemmelavede Petit Fours
Kr. 75,-