Restaurant N.V.

Herremandens Menu

I den smukt restaurerede ladebygning finder du vores restaurant der byder på både frokost, eftermiddagskaffe, kolde forfriskninger samt lækker middag om aftenen

Du kan i de gode solskinstimer nyde dine måltider på den store terrasse og samtidig beskue hele herregården og dens unikke ladeanlæg

Så snart du sidder inden for porttårnet håber vi at du vil læne dig tilbage, mærke historiens vingesus og ellers nyde en stund herremandens ånd med god mad, god vin og godt selskab

Sensommermenu

Bobler
Mousserende vin og snacks

Jomfruhummer i tomat
Serveret med syltede tomater fra haven, syrlige perleløg, aromatisk urteolie samt skummende hummerbisque

Nørre Vosborgs risotto
Serveret med stegte Karl Johan svampe, gravad and, modnet parmasan, ravioli af syltet græskar og citrontimian

Grillet kalv i soufflé
Serveret med saltbagt selleri, sprød urtecrust, årstidens grønt og puré af jordskokker. Hertil ristede nye kartofler og sauce bearnaise på sifon

Rødgrød á la Bühlmann
Serveret med alverdens sukkersyltede bær, vaniljeparfait i mørk chokolade, krystalliseret hvid chokolade og lun bærsauce

Aftenkaffe & Hjemmelavede Petit Fours

Pris pr. person – kr. 695,-
Inkl. vinmenu – kr. 1.095,-

Snacks

Caviar 
Serveret med sprød kartoffel twill, pisket creme fraiche med urter og purløg – kr. 195,-

Wonton tærte
Serveret med “rejesalat” – kr. 49,-

Forretter

Jomfruhummer i tomat
Serveret med syrlige perleløg, aromatisk urteolie samt skummende hummerbisque – kr. 145,-

Nørre Vosborgs risotto
Serveret med stegte Karl Johan svampe, gravad and, modnet parmesan, ravioli af syltet græskar og citrontimian – kr. 175,-

Hjemmerøget Laks
Serveret med enebær serveret med intens peberrodscreme, citrusmayonnaise med modnet soya, marineret agurk og tynde flager af sprød rug – kr. 175,-

Hovedretter

Stegt andebryst
Serveret med confiteret lårkød i friteret pankokugle, glaseret brud af rødbede, årstidens grønt og rødbedepuré. Hertil vildtsauce med lang peber og ristede nye kartofler – kr. 345,-

Grillet kalv i soufflé
Serveret med saltbagt selleri, årstidens grønt og puré af jordskokker. Hertil ristede nye kartofler og sauce bearnaise på sifon – kr. 295,-

Kylling fra Rokkedahl
Serveret med bagt butternut, pure på grillet hokkaido samt årstidens grønt. Hertil sprøde jordskokker og sauce suprême – kr. 345,-

Ost

Unikke nordiske oste
Serveret med sødt, knækbrød og Nørre Vosborg honning – kr. 110,-

Dessert

Rødgrød á la Bühlmann
Serveret med alverdens sukkersyltede bær, vaniljeparfait i mørk chokolade, krystalliseret hvid chokolade og lun bærsauce – kr. 145,-

Créme Brûlee
Serveret med syltede kirsebær, kandiseret mandler og kirsebærgranite – kr. 175,-

Bemærk

Da vi altid kun bruger friske råvarer kan der være daglige ændringer og variationer i menuen som ikke er opdateret på hjemmesiden

Vinterens Menu

Ønsker du allerede nu at smugkigge på menuen for december, januar og februar se da her: Vinterens menu 2020-2021