Kammermusikfestival

Velkommen til kammermusikfestival

27. – 30. JUNI 2019

For 17. år i træk danner den smukke gamle herregård rammen om Nørre Vosborg Kammermusikfestival. Som altid er det Ensemble MidtVest, der tegner festivalens kunstneriske indhold og præsenterer publikum for den absolut bedste kammermusik, krydret med spændende, udefrakommende, internationale gæster. Der er som altid lagt op til fire intense dage med klassisk musik fra solen står op til solen går ned.

ANDREAS BRANTELID

Dette års festivalgæst er cellisten Andreas Brantelid – en af Skandinaviens mest efterspurgte solister. Den dansk-svenske cellist, der er anerkendt for sin tankevækkende fortolkninger, enestående lyd og engagerende personlighed, debuterede som bare 14-årig i Det Kongelige Danske Kapel med Elgars cellokoncert. Sidenhen har han spillet som solist med en lang række skandinaviske orkestre og stået på store internationale scener som Carnegie Hall og Alice Tully Hall i New York, Wigmore Hall i London, Tonhalle i Zurich, Concertge- bouw i Amsterdam og Palau de la Música i Barcelona. Bag sig har han desuden en række CD-indspilninger og hædersbevisninger. Andreas Brantelid fik bl.a. en førsteplads ved Eurovision Young Musicians Competition i 2006 og Paulo International Cello Competition i 2007, ligesom han i 2009 modtog Kronprinseparrets Kulturpris og i 2015 var modtager af Carl Nielsen Prisen.

Bemærk: Fredagens koncert kl. 19.30 er udsolgt!

Du kan købe billetter til årets festival her:

Husk at du har mulighed for at overnatte i forbindelse med festivalen.
Kontakt os på hotel@nrvosborg.dk eller tlf. 97484897 og hør nærmere om vores attraktive Festival pakke – En klasse for sig.