Kammermusikfestival

BEMÆRK!

Kammermusikfestival er i 2020 aflyst.
Kontakt Ensemble MidtVest hvis du har købt billet.

Vi GLÆDER os allerede til at se dig i 2021 hvor vi vender tilbage med et brag.

Velkommen til kammermusikfestival

25. – 28. JUNI 2020

For 18. år i træk slår herregården Nørre Vosborg og Ensemble MidtVest dørene op for Nørre Vosborg Kammermusikfestival. Som sædvanlig er det Ensemble MidtVest, der tegner festivalens kunstneriske indhold og præsenterer publikum for den absolut bedste kammermusik samt en internationalt anerkendt gæst.

I år træder festivalen for alvor ind i de voksnes rækker, og den fortjener derfor nye koncertformater. Foruden de traditionelle kammerkoncerter byder festivalen således på helt nye tiltag, hvor bl.a. en unik koncertrække kombineres med (smags-)oplevelser fra den vestjyske kultur og natur hyldes.

Årets gæst

Dette års festivalgæster er den dansk-koreansk klavertrio, Trio Con Brio. Trioen, der blev dannet 1999, består af søstrene Soo-Jin Hong, violin, og Soo-Kyung Hong, cello, samt pianisten Jens Elvekjær. Den prisvindende klavertrio er kendt for deres friske og moderne tilgang til kernerepertoiret og har vundet stort set alle de største konkurrencer for klavertrio. Trio con Brio har desuden gjort sig gældende på velrenommerede festivaler og i prestigefyldte koncertsale som Carnegie Hall, Lincoln Center, Wigmore Hall, Berlin Pierre Boulez-Saal, the Concertgebouw m. fl, lige komponister som Per Nørgård, Bent Sørensen og Sven-David Sandström har dedikeret værker til trioen

Ensemble MidtVest
Ana Feitosa, violin
Karolina Weltrowska, violin
Sanna Ripatti, bratsch
Jonathan Slaatto, cello
Charlotte Norholt, fløjte
Peter Kirstein, obo
Tommaso Lonquich, klarinet
Neil Page, horn
Yavor Petkov, fagot
Martin Qvist Hansen, klaver

Trio con Brio
Jens Elvekjær, klaver, Soo-Jin Hong, violin, Soo-Kyung Hong, cello

 

Husk at du har mulighed for at overnatte i forbindelse med festivalen.
Kontakt os på hotel@nrvosborg.dk eller tlf. 97484897

Nørre Vosborg Kammermusikfestival 2020