Kammermusikfestival

Velkommen til kammermusikfestival

28. JUNI – 1. JULI 2018

For 16. år i træk danner den smukke gamle herregård rammen om Nørre Vosborg Kammermusikfestival. Som altid er det Ensemble MidtVest, der tegner festivalens kunstneriske indhold og præsenterer publikum for den absolut bedste kammermusik, krydret med spændende, udefrakommende, internationale gæster. Årets festival-gæst er den unge tyske perkussionist Johannes Fischer, der både kan opleves i selvkomponerede værker med udgangspunkt i renæssance- og baroktiden samt helt nye toner af bl.a. den amerikanske komponist David Lang. Der er som altid lagt op til fire intense dage med klassisk musik fra solen står op til solen går ned.

 

JOHANNES FISCHER, PERKUSSION

Johannes Fischer er blevet kaldt “percussion magician” i dagbladet Berliner Morgenpost. Han bruger sin ufejl-barlige teknik til at fremkalde fascinerende lyde fra sine instrumenter. Hans utrolig lette berøring, overvældende musikalske glæde og følsomhed – både ved solo-recitals og som solist med symfoniorkestre – viser, at det har meget lidt at gøre med muskelkraft.

Johannes Fischer er vinder af den 56. ARD konkurrence og er en internationalt eftertragtet solist og passioneret kammermusiker. Siden 2009 har han været professor for slagtøj på musikkonservatoriet i Lübeck.

Du kan læse mere om Ensemble Midtvest her:

Husk at du har mulighed for at overnatte i forbindelse med festivalen.
Kontakt os på hotel@nrvosborg.dk eller tlf. 97484897 og hør nærmere om vores attraktive Festival pakker.