Vis Mig Din Sang

Sange som skaber lys med sangværter fra Kirken, Biblioteket og Herregården.

OBS Arrangementet foregår på Holstebro Musikskole, det er gratis men kræver billet.

’Vis Mig Din Sang’ er fællessang og personlige fortællinger med Højskolesangbogen som omdrejningspunkt. Det er Holstebro Musikskole og Sangkraft Holstebro, der bringer glæden ved fællessang ud i alle afkroge af Holstebro Kommune sammen med en udvalgt sangvært.

Nu venter en særlig aften med hele tre af slagsen, når Trine Hostrup Dige, præst ved Holstebro Valgmenighed, Trine Petersen, leder på Holstebro Bibliotek og Rikke Kogsgaard Nørtoft, eventansvarlig ved Fonden Nørre Vosborg i fællesskab er aftenens sangværter. Aftenens sange er udvalgt fra Højskolesangbogen og præsenteres i en dialog med musikerne. Hver sang får nogle personlige ord med på vejen af sangværterne.

Foråret er på vej, og om lidt vælter lyset pludselig ind. Derfor har sangværterne valgt smukke sange, som skaber lys og sange, som handler om vores betydningsfulde fællesskaber. Mon ikke der bliver plads til både gode, gamle travere såvel som mere moderne hits, som med tiden har fundet vej til den blå sangbog.

Som publikum kan du også ønske en sang fra Højskolesangbogen. Send dit ønske på en SMS til Linda Kaul på mobil 61 66 10 48 senest den 26. januar. Som altid er det Linda Kaul, som synger for, Jens Dammeyer Sørensen sidder bag klaveret og Iben Østergaard Jensen er med på violin. Alle fra Holstebro Musikskole.

Fællessangsarrangementet er samtidig opvarmning til koncerten med Alberte Winding Duo på Nørre Vosborg den 16. marts, så glæd dig til et program, hvor der også er plads til flere sange af Alberte. Det bliver en hyggelig og lysende aften i fællessangens tegn, hvor vi synger foråret og de lyse nætter i møde.

Du kan hente gratis billetter til arrangementet.

Arrangører: Holstebro Musikskole, Sangkraft Holstebro, Holstebro Valgmenighed, Fonden Nørre Vosborg, Holstebro Bibliotek og Holstebro Byjubilæum

Tid: Kl. 19:30 – 21:15

Pris: Gratis

Lokalitet: Holstebro Musikskole – Orkestersalen

Bisgårdmark 16, 7500 Holstebro

Vis mig din sang
29/02/2024 19:30
Pris: 0 DKK + gebyr