Vi synger julen ind med Gospel D’Light

Julestemning skal synges ind i sjælen.

Derfor får vi onsdag den 27. november besøg af Ole Jørgensen og det elskede gospelkor Gospel D’Light.

De vil glæde os med kendte og nye toner, samtidig med at vi selv får lov til at rører stemmebåndene i julefællessang.

Det bliver en aften, hvorfra det bliver umuligt at gå hjem uden at være fyldt op af julestemning og godt humør.

Start oplevelsen med en lækker middag.

En lækker koncertmiddag med mange spændende retter. Retterne anrettes på små fade der serveres som en “social dining” på de enkelte borde. Menuen serveres af flere omgange – forretter, lunt og dessert.

Den store oplevelse.

Du kan også vælge den “fulde pakke” og gøre koncertoplevelsen til et fantastisk getaway med overnatning på vores hyggelige herregård. Du får således alt dette for 2 personer: Koncertbilletter, koncertmiddag med mange spændende retter, der anrettes på små fade og serveres som en “social dining” på de enkelte borde. Herforuden får du overnatning i hyggeligt dobbeltværelse og vores eftertragtede morgenbrunch dagen derpå.

Koncertmiddag kl. 17.30 og koncerten starter kl. 20.00

Om Gospel D’Light

Gospel D’Light består af en flok af de bedste gospelsangere i det midt/vestjyske, håndplukket til netop dette kor, som blev oprettet i 2006.
Der var store ambitioner da koret startede, og det må siges det er lykkedes at skabe et koncertkor – i professionel klasse.
Koret arbejder konstant med at dygtiggøre sig, såvel musikalsk, samt med det at nå ”ud over scenekanten” (har arbejdet med Bente Zaber, sangcoach, Dorthe Bebe, dramaturg, mfl.)
Der arbejdes meget med trivsel i koret, for kun der, opnås det bedste resultat.
Gospel D’Light giver adskillige koncerter landet over. Det er også blevet til samarbejde med kendte navne, som Lene Siel, Jesper Lundgaard, Trine Jepsen, Mette Jacobsen og ikke mindst Etta Cameron og flere koncerter med Die Herren
Koret blev også udvalgt til at være med i en opsætning af Les Miserables.
Alle steder samler det fulde huse og der er god respons, hvor koret kommer frem.
Koret modtager ofte ros for dets engagement, energi og tilstedeværelse.
Koret har lagt vægt på både at kunne levere en stor pompøs – nærmest symfonisk lyd, og det at dyrke det stille, delikate og forfinede, når den enkle ballade skal gå lige i hjertet
Koret ledes af den prisbelønnede sanger og dirigent Ole Jørgensen. Med sin entusiasme og indlevelse spreder han, sammen med koret, en glæde og varme, man kan leve længe på.
Repertoiret spænder fra klassiske smukke salmer, til nye sange i spændende arrangementer mange skrevet specielt til Gospel D’Light. Musikken bevæger sig også ind i stilarter som musical og det mere ”funky”, alt sammen naturligvis med gospelmusikkens glæde og energi.
Sange som The Blood, Happy Day, Oh when the Saints, You Raise Me Up, If I can drea, Swing Low, Operator m.fl. er på korets repertoire.

GOSPEL-MAR-18-013-kopi
27/11/2024 20:00
Pris: 195 DKK + gebyr