PÅ SLAGET 12 duo

De stærke melodier og de enkle, men samtidig raffinerede tekster, har altid været På Slaget 12’s varemærke – og så naturligvis Ann-Mette Elten’s varme og udtryksfulde stemme, der synger sig lige ind i hjerterne på publikum.
Siden debut ‘en i 80’erne har de bærende kræfter i På Slaget 12, Ann-Mette Elten og Niels Kirkegaard udgivet i alt 20 album og spillet et utal af livekoncerter. Debutalbummet, der udkom i 1986, indeholdt sange, der alle havde hitpotentiale, men der var særligt en, der skilte sig ud – Hjem til Århus, der med ét forandrede alting for bandet.
Senere kom sange som f.eks. Ude på det blå ocean og Ta’ kæresten i hånden, og i starten af 00’erne blev Let’s Dance album-serien med udgaver af store 60’er hits en overvældende succes med i alt over 300.000 solgte eksemplarer og fast placering på toppen af hitlisten.
Sammenlagt har orkestret, inklusive Ann-Mette Elten’s soloudgivelser, solgt over 1 million album.
Den akustiske koncert med På Slaget 12 duo indeholder et bredt udvalg af sange fra bandets lange karriere samt udpluk fra Ann-Mette Elten’s solokarriere.

Varighed: 2 x 45 min.

KONCERTBILLET MED MAD

Middag fra Classique
En lækker koncertmiddag med mange spændende retter. Retterne anrettes på små fade der serveres som en “social dining” på de enkelte borde. Menuen serveres af flere omgange – forretter, lunt samt ost og dessert.

Koncertmenu starter 17.30

KONCERTBILLET MED OVERNATNING & MAD FOR 2 PERSONER

Du kan også vælge den “fulde pakke” og gøre koncertoplevelsen til et fantastisk getaway med overnatning på vores hyggelige herregård. Du får således alt dette for 2 personer: 

Koncertbilletter, koncertmiddag med mange spændende retter, der anrettes på små fade og serveres som en “social dining” på de enkelte borde. Herforuden får du overnatning i hyggeligt dobbeltværelse og vores eftertragtede morgenbrunch dagen derpå.

dc339d0a_Ann-Mette Elten Niels Kirkegaard
20/09/2024 20:00
Pris: 295 DKK + gebyr
Varighed: 90 minutter