Nissum fjord Dagen 2023

Som en del af Nissum Fjord Dagen er der Insekt-workshop kl. 10-16 og fransk lydkunstværk uropføres kl. 17 ved Herregården Nørre Vosborg

Tag med til åben Insekt-workshop ved billedkunstnerne Johanne Randen, Karen Havskov Jensen og Klavs Weiss og slut af med en vaske ægte uropførelse af internationalt lydkunstværk.


På workshoppen har du mulighed for at kreere insektfigurer af materialer indsamlet rundt om ’Insekthotellet’ og i den nærliggende skov. Med enkle værktøjer, og inspiration i insekternes fysik og levevis, skaber og beskriver vi vores egne mere eller mindre abstrakte eller fantasifulde figurer.
De figurer vi laver ophænges i ’Insektsamlingen’ på første sal i Tanghuset efterhånden som de laves (pt. er der godt 100 insekter i samlingen).

Workshoppen er åben for alle, børn som voksne og der kræves ingen særlige færdigheder. Der er saftevand og kaffe på kanden, og det koster ikke noget at deltage. Beregn et par timer til aktiviteten for at få det fulde udbytte.

Launch af lydkunstneren Jean-Léon Pallandres lydkunstværk i ’Insekthotellet’
Jean-Léon Pallandre (Frankrig) har opholdt sig et par uger på egnen for at møde folk samt samle inspiration, optage lyde og heraf skabe et lydværk specielt til ’Insektsamlingen’ i Tanghuset. Værket uropføres kl. 17:00 i ’Insekthotellet’ hvorefter det bliver en del af ’Insektsamlingen’. Der er gratis entre, men den begrænsede plads i hotellet nødvendiggør at ’først til mølle-princippet’ anvendes.

Det finder sted Bag den store sorte lade ved Nørre Vosborg, Vembvej 35, 7550 Vemb

Har du lyst at blive klogere på historien bag Nørre Vosborg – så brug anledningen til også at besøge de historiske stuer i hovedbygningen. Billet kan købes ved indgangen. Voksne 100 dkr og børn til og med 17 år gratis.

Find hele programmet for Nissum Fjord Dagen her: https://www.naturparknissumfjord.dk/nissumfjord/oplev/nissum-fjord-dagen-2023

Skærmbillede 2023-08-03 kl. 14.44.37
27/08/2023 10:00