Mortens Aften

Her på den smukke herregård inviteres du indenfor til en traditionsrig Mortens aften, hvor vi forkæler med en fantastisk 3-retters menu.

Dørene åbner fra kl. 17.30, hvor herregårdens historiske atmosfære og smukt indrettede Restaurant Classique skaber den perfekte ramme for en skøn aften.

Men Mortens aften på Nørre Vosborg handler ikke kun om atmosfære – det handler i høj grad også om madoplevelsen. Alle retter er lavet fra bunden af kvalitetsråvarer, hvilket garanterer en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Køkkenet på Nørre Vosborg er kendt for at sætte en ære i at levere gastronomiske oplevelser, der forbliver i erindringen i lang tid efter måltidet er slut.

Prisen for den 3-retters menu er 395,- pr. person. Der er naturligvis også mulighed for at tage børnene med til denne dejlige aften og børn under 12 år kan deltage for kun 195,-. Der er også en særlig børnemenu til de helt små, der måske ikke er lige så eventyrlystne med hensyn til mad.

Så kom og deltag i Morten saften på Nørre Vosborg Herregård og oplev en aften fyldt med tradition, god mad og hyggeligt samvær.

Vi glæder os til at byde velkommen til en aften fyldt med smag og hygge på Nørre Vosborg Herregård!

web_NørreVosborg_Mortensaften2
10/11/2024 17:30
Pris: 395 DKK + gebyr
Varighed: 3 minutter