Litteraturfest på Nørre Vosborg


Glæd dig til en dag fyldt med kultur i de idylliske omgivelser på Nørre Vosborg, hvor du kan fordybe dig i forfatterforedrag, lytte til fortællinger, nyde livemusik og synge med på fællessang. Fonden Nørre Vosborg, Holstebro Byjubilæum og Holstebro Bibliotek inviterer til Litteraturfest på Nørre Vosborg. Mød blandt andre forfatterne Lærke Kløvedal og Jesper Wung-Sung.

Nyd jazz og poesi præsenteret af Jazz Nights Holstebro 2024 og Forfatterlinjen på Dansk Talentakademi. Vær med når fællessang og personlige historier er i fokus til ’Vis mig din sang’ med Holstebro Musikskole og Sangkraft Holstebro. Og syng med, når Elsebeth Gerner Nielsen, strategisk direktør i Sangens Hus, er sangvært og byder op til fællessang.

Vi hylder fortællinger, ord, musik og kærlighed til litteraturen i anledning af Holstebros 750-års byjubilæum. De to forfatterforedrag kræver billet, men det øvrige program er gratis. Der vil være mulighed for at købe mad og drikke på dagen.

Litteraturfest er et samarbejde mellem Forfatterlinjen på Dansk Talentakademi, Fonden Nørre Vosborg, Holstebro Bibliotek, Holstebro Byjubilæum, Holstebro Musikskole, Jazz Nights 2024, Sangens Hus, Sangkraft Holstebro og Vestjyllands Fortællere.

Programmet opdateres løbende. Det fulde program er tilgængeligt medio juli måned.

Litteraturfest - Nr. Vosborg - Event - 460 x 311 px
28/09/2024 10:00
Pris: 150 DKK + gebyr