Kristian Lilholt

Kristian Lilholt er spillemand og sangskriver med store S’er.

Han var med til at starte Lilholt Band op i 1983, og spillede i bandet i 22 år. Sammen med bror Lars skrev han nogle af bandets bedste og mest populære sange. Han forlod Lilholt Band i 2005, og har siden opbygget sin egen musikalske karriere og fanskare. Kristian Lilholt er kendt for sine store kunstbaserede LAND koncerter, men har spillet overalt i Danmark i trio og kvartet format. Han har også skabt en bemærkelsesværdig produktion af instrumental musik, der er kendt langt ud over Danmarks grænser. I den genre matcher han internationale navne som Enya og Mark Knopfler. Derudover er Kristian Lilholt en sikker entertainer. Han ophæver afstanden mellem scene og sal med god humor og kommunikation i absolut øjenhøjde. Kristian Lilholt udgiver nyt album i maj 2023. Under coronaen genoptog Bdr. Lilholt deres fælles sangskrivning, og det kom der nogle nye, fantastiske sange ud af. Det primære indhold på det nye album vil være disse nye sange med prominente gæster-samt nye udgaver af nogle af brødrenes ældre sange.”Lige Ud Ad Landevejen” (featuring Anders Blichfeldt og Lars Lilholt) er første single og smagsprøve på albummet.

Kristian Lilholt drager ud på de danske spillesteder i efteråret 2023-i et duo setup med guitaristen Frede Panduro. De 2 herre kommer til Herregården Nørre Vosborg den 1. marts 2024. Koncerternes primære indhold vil være Bdr. Lilholts familiære sangskat, men publikum får også smagsprøver på den instrumentale musik og sange fra LAND mm. Der er dømt varm og vedkommende menneske musik fra en fremragende musikmager.

Der er u-nummererede pladser til koncerten.

KONCERTBILLET MED MAD

Middag fra Classique
En lækker koncertmiddag med mange spændende retter. Retterne anrettes på små fade der serveres som en “social dining” på de enkelte borde. Menuen serveres af flere omgange – forretter, lunt samt ost og dessert.

Koncertmenu starter 17.30

KONCERTBILLET MED OVERNATNING & MAD FOR 2 PERSONER

Du kan også vælge den “fulde pakke” og gøre koncertoplevelsen til et fantastisk getaway med overnatning på vores hyggelige herregård. Du får således alt dette for 2 personer: 

Koncertbilletter, koncertmiddag med mange spændende retter, der anrettes på små fade og serveres som en “social dining” på de enkelte borde. Herforuden får du overnatning i hyggeligt dobbeltværelse og vores eftertragtede morgenbrunch dagen derpå.

KristianLilholt_A3_PR_Hori
01/03/2024 20:00
Pris: 195 DKK + gebyr
Varighed: 90 minutter