Kongelig sommeropera

Kom til Nørre Vosborg og oplev fantastiske stemmer når Den Kongelige Opera under åben himmel, gæster herregården den 25. maj 2024.

Hver sommer kan du i det danske sommerland komme til gratis operakoncerter rundt i Danmark. I år ligger de vejen forbi Nørre Vosborg. Oplev nogle af landets bedste operasangere i højdepunkter fra kendte operaer og den kommende sæsons forestillinger.

Sommerkoncerterne har, siden de begyndte for 19 år siden, været et tilløbsstykke, hvor publikum i alle aldre nyder de gratis operakoncerter i det fri. For mange mennesker er Kongelig sommeropera blevet en fast tradition, hvor tusindvis af publikummer mødes hvert år til gratis koncert.

Kongelig sommeropera er for alle – både helt garvede og passionerede operafans men også nybegyndere, der her kan opleve nogle af de allerstørste hits fra operaens verden og få en forsmag på den nye operasæson.

Tag skovturstæppet under armen og glæd dig til en eftermiddag i selskab med Den Kongelige Operas sangere i det grønne.

GRATIS ADGANG UDEN BILLET

Varighed 1 time og 30 minutter uden pause.

Restaurant Classique sælger drikkevarer, snacks, kaffe og kage, som kan nydes udendørs under koncerten. Frokost og aftensmad kan nydes i restauranten før og efter koncerten. Bordbestilling nødvendig på tlf.: 97484897.

sommer-opera-desktop-min
25/05/2024 16:00
Pris: 0 DKK + gebyr
Varighed: 90 minutter