Koncert med Klassiske Dage

“Broer mellem verdener: En rejse gennem folklore”.

Vi betræder den smukke bro over voldgraven på Nørre Vosborg, inden vi når ind i den gamle herregårds hyggelige stuer. Holstebro fejrer 750 år, og Klassiske Dages årlige koncert i Riddersalen kombinerer idéen om broer, der forbinder geografien mellem forskellige kulturer, myter og traditioner, hvilket er centrale elementer i folklore.

Program vil centrere sig om skandinaviske folkemusik fra ”Woodworks” (skrevet af Den Danske Strygekvartet), som fremføres i uddrag med kendinge som ”Ack, Värmeland du sköna” i en helt ny version med den enestående og poetiske finske mesterklarinettist Christoffer Sundqvist. Derudover bydes på værker inspireret af østeuropæisk og baltisk folkemusik samt Rossinis lystige ouverture, der handler om den schweiziske legende og frihedskæmper fra 1300-tallet, Wilhelm Tell.

Medvirkende fra Klassiske Dage 2024: 

Elina Vähälä-violin, Yuval Gotlibovich-bratsch, Andreas Brantelid-cello, Christoffer Sundqvist-klarinet, Janne Thomsen-fløjte

Tid og sted:

søndag den 6. oktober 2024, 11.00-12.00, Nørre Vosborg, Riddersalen. pris pr. person 150 kr.

Efter at have nydt de vidunderlige klassiske toner er der mulighed for at fortætte selvforkælelsen med en omgang af hotellets lækre søndags 12.00-15.00

Brunch med vestjyske specialiteter

Hvorfor ikke tilbringe ugens sidste dag sammen med to af de bedste ting, der findes her i verden? Godt selskab og rigtig god mad. Dét er tanken bag vores brunchbuffet på Nørre Vosborg. Velsmagende hjemmelavet mad og god kaffe i selskab med venner og familien er bare fantastisk at samles om – og måske en dejlig gåtur mellem hav og fjord? På Nørre Vosborg får I alt det, der gør en oplevelsen en køretur værd.  

Unikke madoplevelser 
Nørre Vosborg serverer ikke bare den klassiske brunch, som du kender fra mange andre gode madværksteder. Maden på Nørre Vosborg er som den vestjyske natur – jordnær og kompromisløs. Glæd dig til at gå på opdagelse i Nørre Vosborgs brunchbuffet med ekstraordinære madoplevelser fra det vestjyske forrådskammer. Vi bruger så vidt muligt råvarer fra heden, fjorden og skoven omkring os. Vi samarbejder med lokale leverandører og producenter, som dyrker og opdrætter nogle af områdets bedste og mest spændende råvarer – ofte økologiske. 

Vi byder på lækkerier, som du ikke får andre steder – hvad siger du fx til vildt fra Klosterheden, hjemmelavede marmelader og sirupper, økologiske oste fra Thise, økologisk gris fra Bertel og mange andre smagsoplevelser. Vi udvikler hele tiden nye retter og tilføjer nye produkter til vores brunch, så du altid kan glæde dig til et nyt madeventyr, når du besøger os. Én tur til Nørre Vosborgs brunch er sjældent nok.

 

memento_25-1
06/10/2024 11:00
Pris: 150 DKK + gebyr
Varighed: 60 minutter