Kammermusikfestival på Nørre Vosborg 2023

Sponsoreret af

Vi byder velkommen til jubilæumsfestival på Nørre Vosborg. Der afholdes arrangementer og koncerter fra torsdag den 29. juni til søndag den 2. juli 2023 – se hele programmet og køb billetter på https://emv.dk/event/

Jubilæumsfestival

De seneste 20 år har budt på 20 fantastiske kammermusikfestivaler på Nørre Vosborg. I disse år er det ikke blot herregården, som har undergået en utrolig forvandling, det samme har kammermusikfestivalen. I takt med at rammerne er renoveret og herregården er blevet et samlingspunkt for kultur, natur og gastronomi, er Nørre Vosborg Kammermusikfestival ligeledes blevet et tilløbsstykke for kammermusikelskere fra hele landet.

I forbindelse med dette års festival kan vi blandt andet præsentere en tidligere festivalgæst, den finske superviolinist Pekka Kuusisto og årets solist er den internationalt meget anerkendte pianist Alexander Lonquich (billede).

Det er en stor glæde, at vi I år har en familiekoncert på programmet – ”Aladdin”. Hør musikken og se fortællingen folde sig ud via kunstneriske illustrationer.

Som noget helt særligt afsluttes festivalen med satser fra ensemblets debutkoncert inden sommeren går på hæld og et nyt kapitel starter på den anden side.

Oversigt over koncert og eventprogrammet (biletter købes på https://emv.dk/event/):

Torsdag den 29.06.23. Der koncert på Nørre Vosborg kl.19.30 Best of 2022/2023 – hvortil der kan købes koncertmenu før koncerten. Ensemble Midtvest er vært ved en reception i stuerne på Nørre Vosborg efter koncerten.

Fredag den 30.06.23. Dagen starter med en gåtur til Skærum med guide, kaffe og kage og musikalsk indslag. Herefter er der koncert på Nørre Vosborg kl.19.30 Koncert m/ Alexander Lonquich & EMV – hvortil der kan købes koncertmenu før koncerten.

Lørdag den 01.07.23. Dagen starter med familie koncert kl. 10.00. Se og lyt til Carl Nielsens farverige og orientalske musik, skabt til Oehlenschlägers skuespil ”Aladdin” og se fortællingen folde sig ud via kunstneriske illustrationer.

Der kan købes adgang til stuerne. Børn under 18 år er gratis. Voksne med billet til koncerten får 25 dkr rabat. Prisen med rabat er 75 dkr. Der er rundvisning kl. 12.30. Denne er gratis når entren er betalt. Entre købes ved indgangen.

Der er koncert kl. 19.30 med EMV og Alexander Lonquich, hvortil der kan købes koncertmenu før koncerten.

Dagen slutter med late night koncert kl. 22.00. EMV og Pekka Kuusisto improviserer med afsæt i folkemusikalske toner.

Søndag den 02.07.23. Dagen starter med to forskellige tilbud kl. 10.00. Vælg fx udendørs Yoga m. Charlotte Norholt eller Musikgudstjeneste i Ulfborg Sogn. Der er afslutningskoncert inkl. kaffe og kage kl 14.30.

EMV_winds_2019_ af caroline bittencourt
30/06/2023 19:29