JULIE MARIA – Koncert i Riddersalen

”EN ENESTÅENDE PERLE I DANSK MUSIK”

JULIE MARIA er en af landets mest roste og talentfulde sangskrivere; Danmarks poetiske popdronning med legesyge kompositioner og en stemme, der går lige i hjertet. Hun bliver kaldt ”en musikalsk én-kvindeshær” og har 7 anmelderroste albums bag sig. Julie Maria debuterede som 19-årig på Universal Records og har samarbejdet med navne som Tina Dickow, Steffen Brandt og Mads Langer.

Efter års transformation er Julie Maria ved at bevæge sig væk fra de mere hitprægede produktioner og ind i en ny kunstnerisk identitet. Hun vil bringe lys, og løfte vibrationer gennem musikken – i synergi med publikum – og hun lykkes i den grad med det. En unik scenekunstner, der på sin nye turné tager sin loop recorder med, og i det samspil kommer vi med garanti til at tabe kæben og åbne hjertet.

Koncerten er en del af projektet ”Places and People”, hvor Julie Maria har lavet en stedsspecifik musikvideo på 5 udvalgte midt-og vestjyske kulturinstitutioner, og efterfølgende afholder en intimkoncert på hver af de deltagende kulturinstitutioner. Musikvideoerne bliver løbende lagt ud på institutionernes og Julie Marias platforme. Projektet er udviklet af Fermaten, og samtlige koncerter afvikles i samarbejde med Fermaten.

De deltagende institutioner er CHPEA Museum, Remisen, Bovbjerg fyr, Nørre Vosborg og Nordisk Teaterlaboratorium.

Vi glæder os til at tage imod Julie Maria i Riddersalen.

 “Julie Maria udgør en musikalsk én-kvindeshær. Jeg overgiver mig betingelsesløst” / Fyns Stiftstidende

“Julie Maria cementerer sig i den grad som et af dansk musik mest lysende talenter.” / AOK

”Legesyg, ligefrem, længselsfuld og langtidsholdbar. Fire ord, der starter med “L” parret med en hulens masse talent, og så får du … Julie Maria.” / Nomineret til P3 Prisen

Julie Maria
23/11/2023 20:00
Pris: 100 DKK + gebyr