Julie Berthelsen – Nordstjerne

Julie byder indenfor til en julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden.

En intim og smuk vokalbaseretkoncert, akkompagneret af hendes dejlige orkester og dygtige korsanger. Julie synger julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny måde, samt nogle mindre kendte, men helt særligt smukke julesange. Vi skal endnu tættere på hinanden med varme personlige historier og en jule rød tråd, som får os alle i den rette julestemning.

Julieblev taget rigtig godt imod allerede i 2018 med sine ”Nordstjerne” julekoncerter, hvilket for hende var en juledrøm der gik i opfyldelse. Hun formåede med sin store erfaring, at skabe en stemningsfuld ramme om julen, som for hende står for næstekærlighed, hjertevarme, og hvor samling af familie og venner er i højsædet. Med denne julekoncert vil Julieigen i år give sit bidrag til at lade julefreden sænke sig, til at julemåneden forbliver det tidspunkt på året, hvor vi alle kan få lov til at puste lidt ud, kigge hinanden dybt i øjnene og minde hinanden om, hvor meget vi holder af hinanden og hvor godt vi har det.

Nordstjerne_A3_PR_Hori
26/11/2023 15:00
Pris: 325 DKK + gebyr
Varighed: 150 minutter