Hanne Boel

HANNE BOEL ER TILBAGE MED AKUSTISK TURNÉ TIL FORÅRET 2023

Det er efterhånden et stykke siden, at Hanne Boel har turnéet rundt i Danmark med sit akustiske trio setup, som hun ellers hyppigt har gjort før i tiden. Men nu er HanneBoel tilbage i det akustiske format, hvor hun sammen med guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch spiller nyt materiale og gamle klassikere. Det akustiske setup er efterhånden blevet en tradition for Hanne og hendes to guitarister. Det bliver en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede–men samtidig også med en twist af nye initiativer – alt det, der har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag.” Det føles som at finde hjem igen. Det er efterhånden ved at være nogle år siden, atJacob Funch, Jens Runge og jeg har begivet os ud på landevejen med vores setup–en slags tilbage til rødderne men også et fokus på samspillet mellem os og publikum. “Jeg glæder mig sådan til at spille for jer alle igen, ” udtaler Hanne Boel.

De seneste to år har Hanne Boel været flittig med udgivelserne. I 2020 udgav hun det anmelderroste album ”Between Dark and Daylight”, som fik roser med på vejen fra Politiken, Ekstra Bladet, GAFFA og Nordjyske Stiftstidende med både 5 og 4stjerner. Derudover udgav hun sidste år sit første album på dansk, hvor hun genfortolker klassikere fra nyere dansk musik, som f.eks. ”Hurtige Hænder”, ”FritLand” og ”Uden Forsvar”

KONCERTBILLET MED MAD

Gør aftenen fuldendt med en koncertmiddag fra vores franske brasserie Classique eller med en stor oplevelse i vores gourmetrestaurant N.V. Tasting. Således kan du under billettype vælge mellem kun billetten eller en billet med én af følgende madoplevelser:

  1. Middag fra Classique
    En lækker koncertmiddag med mange spændende retter. Retterne anrettes på små fade der serveres som en “social dining” på de enkelte borde. Menuen serveres af flere omgange – forretter, lunt samt ost og dessert. Pris: 695,- inkl. billet til koncerten
  2. Gourmetmiddag i N.V. Tasting
    6 gastronomiske serveringer i vores gourmetrestaurant N.V. Tasting inden koncerten. Her får du en sjælden oplevelse, der taler alle sanserne. Pris: 895,- inkl. billet til koncerten

Koncertmenu starter 17.30

KONCERTBILLET MED OVERNATNING & MAD FOR 2 PERSONER

Du kan også vælge den “fulde pakke” og gøre koncertoplevelsen til et fantastisk getaway med overnatning på vores hyggelige herregård. Du får således alt dette for 2 personer: 

  1. Koncertbilletter, koncertmiddag med mange spændende retter, der anrettes på små fade og serveres som en “social dining” på de enkelte borde. Herforuden får du overnatning i hyggeligt dobbeltværelse og vores eftertragtede morgenbrunch dagen derpå.

Du vælger din fortrukne billettype efter du har trykket: “KØB BILLET”.

Koncerten bliver afholdt i Multisalen

Hanne boel koncert på nørre vosborg
27/04/2023 20:00
Pris: 325 DKK + gebyr
Varighed: 150 minutter