FORÅRSKONCERT MED HOLSTEBRO GOSPELKOR

Holstebro Gospelkor giver et vitamintilskud af glæde og energi

Tirsdag d 24. februar 2022 kl 20 synger de for alvor foråret ind på Nørre Vosborg!

Koret er stort og velsyngende kor med en dynamisk dirigent Henning Busted.

Koret har et bredt og alsidigt repertoire af gospelsange – et mix af powersange og stille ballader. Koret er et koncertkor, som deltager i mange forskelligartede koncerter såvel indendørs som udendørs henover året. Kirkekoncerter, gospelgudstjenester, Tivoli i København, indvielse af Motorvejen,Boxen i Herning, workshops for  personalegrupper, private arrangementer osv.

Personlige beretninger:
-Fra koncert i Thyborøn kirke 

11/6 2019 – Tak for sangen i Thyborøn Kirke 11/6-19. Det var en usædvanlig god oplevelse for mig. Gospel i for store mængder kan til tider virke afskrækkende på mig. Som at være tilskuer til et harmonika træf. Men for mig var jeres gode blanding af “almindelig” korsang og gospel helt perfekt. Tempo sange efterfulgt af stille og eftertænksomme sange. Solister der sang overbevisende og smukt. Alle i koret med kæmpe smil fra øre til øre. Det var livsbekræftende at se og lytte til jer. Det swingede vildt godt og så gør det jo heller ikke noget at I synger rent. Lige i skabet. Hils dine med sangere og sig det var en rigtig god koncert. Bent Bro
-Fra lokal koncert på Knudsens i Holstebro :
“Meget vellykket med en fantastisk energi. Velsyngende kor, dygtige dirigenter og pianist. Vi oplevede en fest hele vejen igennem, og håber de kommer igen…”
“En af de allerbedste gospelkoncerter på Knudsens nogensinde – slår simpelthen alt. Forrygende medrivende underholdning af højeste klasse.”

Dirigent Henning Busted
HG-200218-0708
24/02/2022 20:00
Pris: 0 DKK + gebyr
Varighed: 59 minutter