FINN NØRBYGAARD – MIT LIV SOM KLOVN

FINN NØRBYGAARD FEJRER 50-ÅRS JUBILÆUM I SHOWBIZZ BRANCHEN og heldigvis svinger han på turen forbi Herregården fredag den 21. marts 2025

Komiker og entertainer, Finn Nørbygaard laver comeback med helt nyt show! Det er 50 år siden Finn Nørbygaard lavede sit første job som komiker og fik 200,- kr. for sin optræden (vistnok sort!). Jubilæet har givet anledning til, at Finn Nørbygaard endnu engang sætter et nyt show op.

HELT NYT ONE-MAN-SHOW

“Mit liv som klovn” hedder det sprit-nye show, hvor Finn Nørbygaard kommer rundt om det meste af sit liv, lige fra sin første kæreste til kontakten med gud og meget andet. Vi skal ikke afsløre for meget her, men vi tør godt love et brag af et show, hvor publikum får sig et godt grin og bliver underholdt på bedste vis.

Showet tager ca. 2 x 50 min.

SHOWBILLET MED MAD

Middag fra Classique
En lækker middag inden showet med mange spændende retter. Retterne anrettes på små fade der serveres som “social dining” på de enkelte borde. Menuen serveres ad flere omgange – forretter, lunt og dessert.

Show menuen starter kl. 17.30

SHOWWBILLET MED OVERNATNING & MAD FOR 2 PERSONER

Du kan også vælge den “fulde pakke” og gøre show-oplevelsen til et fantastisk getaway med overnatning på vores hyggelige Herregård. Du får således alt dette for 2 personer: 

Showbilletter, showmiddag med mange spændende retter. Herforuden får du overnatning i hyggeligt dobbeltværelse og vores eftertragtede morgenbrunch dagen derpå.

Finn Nørbygaard 2024
21/03/2025 20:00
Pris: 350 DKK + gebyr
Varighed: 120 minutter