FÆLLESSPISNING OG FÆLLESSANG MED SANGLÆRKEN

MIDDAG MED MENING

Spisning efterfulgt af INTIM FORTÆLLEKONCERT “Stop Tiden”.

På sådan en aften er den unikke oplevelse en aften med ro, velvære, reflektioner og fordybelse.

Med en tilværelse hvor der altid er fart over feltet er dette en aften til dig, som vil prøve en stemningsfuld oplevelse.

Tina Wiberg også kendt som Sanglærken har hendes trio med og spiller hendes eget album ved navn “Stop Tiden”

Med hendes stærke livsfortælling og rammende sange ønsker hun at give publikum en aften med stærke reflektioner, en stund til at mærke efter.

En sårbar intim koncert som gør stor indtryk.

Tina Wiberg udgav nov. 2022 hendes debut album. Oplevet massiv opbakning og medieinteresse for hendes store mod til at stå frem med hendes stærke livshistorie med angst, PTSD og ADHD med TV udsendelse i både TV Midt Vest, DR1, interview i Herning Folkeblad, Dit Videbæk, RKSK Dagblad og 6 siders interview i Magasinet Zoom.

Koncerten skal ses som et virkemiddel til at være med til at kickstarte de svære samtaler.

Hun er udnævnt landets første MUSIKAMBASSADØR af Headspace DK, stiftet af bl.a. Poul Nyrup Rasmussen. Derudover i samarbejde med Mathilde Falck AMBASSADØR for det store årlige folkemøde Mental Talk.

2023 var en stor succes for den nyudklækkede sanger/sangskriver og det bliver spændende at se hvad 2024 har i vente.

FÆLLESSPISNING
En lækker koncertmiddag med mange spændende retter. Retterne anrettes på små fade der serveres som en “social dining” på de enkelte borde. Menuen serveres af flere omgange – forretter, lunt samt ost og dessert.

Koncertmenu starter 17.30

KONCERTBILLET MED OVERNATNING & MAD FOR 2 PERSONER

Du kan også vælge den “fulde pakke” og gøre koncertoplevelsen til et fantastisk getaway med overnatning på vores hyggelige herregård. Du får således alt dette for 2 personer: 

Koncertbilletter, koncertmiddag med mange spændende retter, der anrettes på små fade og serveres som en “social dining” på de enkelte borde. Herforuden får du overnatning i hyggeligt dobbeltværelse og vores eftertragtede morgenbrunch dagen derpå.

Vi at starter med fællesspisning kl. 17.30 og koncerten starter kl. 20.00

nyt billede
11/03/2024 17:30
Pris: 395 DKK + gebyr